Chciałam przypomnieć ze jak wszystkie przelewy nie dotrą do mnie do 31 grudnia to nie bawimy się w obdarowywanki w tym roku 😉 W pierwszym tyg stycznia zwróce Wam przelewy jak by coś .
Faktycznie, raptem 14 dni, z czego 7 to zawirowania wokół Świąt, sylwestra etc. 😉 Plus 4 dni wypadają, bo banki nie księgują w weekendy. Czyli wychodzi w sumie 10 dni. Mało. A jak ktoś liczy na przelew pcztowy, to właściwie ma tylko 5 dni 🤣
Ja tak pisze poniważ wczesniejsza edycja tej zabawy nauczyła mnie ze albo wszyscy czynnie biorą udział albo nie 😉 Bo nawet jedna osoba zalegajaca co jakiś czas z wpłatą moze popsuć Wam zabawę. Ale to już sami zdecydujecie 😉
Ano właśnie.. rozumiem, że nie można każdego mierzyć cudzą miarą, ale jednak wpłata z góry miałaby jak widać sens.. a z drugiej strony byłaby krzywdząca dla osób, które systematycznie wpłacają raty. Ehh, i bądź tu mądry..
[s]Czy ja moge prosić kogos o przesłanie mi danych do wpłaty. Bo mam 2 konta Ciski stare i nowe i ni eiwme które jest dobre[/s] :kwiatek: [s]Będę wdzieczna[/s] :kwiatek:
Policzyłam fioletowe osoby i jest na razie 22 - ja bym nie rezygnowała z zabawy, ale już nie przypominać i nie upominać się o kasę, bo pewnie z tymi osobami może być dalej problem. Te co wpłaciły "za dużo" to po prostu oddać im różnicę, a reszcie pozostanie mało do dopłacenia 🙂
Wiesz wątpie szczerze że np Korsik, czy aga nie zapłacą 😉 raczej stawiałabym ze na ostatnia chwile ale wpłata bedzie, co z nirv ona do konca roku ma wplacic calosc, prawda?
co z nirv ona do konca roku ma wplacic calosc, prawda?
Przypominałam jej przy okazji rozmowy na gg, mówiła że zapomniała i że wpłaci całość... Ale czy na pewno 😁 ... Ja jestem za tym, by nie rezygnować z zabawy, po prostu najwyżej bawić sie w mniejszym gronie 🙂.
Ja jestem za tym, by nie rezygnować z zabawy, po prostu najwyżej bawić sie w mniejszym gronie 🙂.
podpisuje sie ręcyma i nogami 😁 ja dla pewności wysłałam tym bardziej zaprzyjaźnionym voltowiczom przypomnienie ( ja sama tez zapomniałam ale w pore sie obudziłam :icon_redface🙂
Ja już wpłaciłam, można mnie odhaczyć🙂 Trochę na ostatnią chwilę, ale mam konto w tym samym banku co ciska, więc szybko dojdzie 🙂 Nie mogę się doczekać lipca 😀