No to ja się piszę 🙂 Na to 'ostatnie wolne miejsce' 🙂
czy moge wplacic na raty ta pierwsza wplate ? 😡
czy moge wplacic na raty ta pierwsza wplate ? 😡 Chyba tak, jesli się wyrobisz do końca grudnia 🙂
mamy kolejny przelew. Zen 200 zł przypominam liste : 1. wiola 178 2. Ash 3. Kolorwiatru 4. Breva 5. akzzi 6. Caira 7. Zairka 8. Fanga 9. xxagaxx 10. zabeczka17 11. Aniaagre 12.karolinaaa 13. fin 14. Dzionka 15. Korsik 16. Edytka 17. Nirv 18. Zen 19. kcj90 20. Karolcia 21. maleństwo 22. agniecha930 23. Niewidzialna 24. lockmittel 25. lovely 26.Karla🙂 27.Naciau 28.Pacia 29. Hanoverka 30. marysia550 31.pokemon 32. ciska 33. cierp1enie 34. Gagulec 35. cyntia 36. Alabamka 37. Forta 38. AleksandraAlicja 39. Arroch 40. Zu Kcj czy zdecydowałaś się na przyłączenie do zabawy?
kolejny przelew poszedł ode mnie 🙂
Można się zapisać ? 😉 bo ciągle się zasadzam żeby się zapisać i mi się nie udaje 😵
Możecie przypomnieć ile trzeba zapłacić do końca grudnia?
Dzionka, z tego co pamiętam to 75zł I rata
Na pierwszej stronie, w pierwszym poście jest rozpiska rat 😉
up 😉 na fioletowo zaznaczone są osoby które mają z głowy już pierwszą rate lub wiecej 🙂
wpłaciłam przed chwilą drugą ratę :kwiatek:
Można się zapisać ? wink bo ciągle się zasadzam żeby się zapisać i mi się nie udaje zemdlal
ciska - tak tak zapisuje się 🙂 Tylko proszę o podanie konta i danych do przelewu bo w daklszym ciągu nie wiem gdzie je mogę dostać 🙁
ok to już Cię dopisuje bo z osób chetnych pytałaś się jako pierwsza 😉 A dane i reszte zaraz Ci wyśle. I od razu mówie : NIE MAMY JUZ WOLNYCH MIEJSC
ciska Poszedł przelew odemnie 😅 😀
ja chcę tylko tu napisać, że przelew ode mnie pójdzie jakoś pod koniec grudnia, tak około 20-23.12 😉
Zrobiłam wpłatę na pierwszą ratę 🙂, ale nie jestem w 100% pewna czy zapisałam sobie dobre dane 😡 . Czy końcówka numeru konta na prezenty to "6817" ? 😡 Jesli tak, to zrobiłam dobrze, jeśli nie, to ktoś sie ucieszy z kasy na koncie :P.
Gagulec Dobrze sobie zapisałaś 😀 Chyba że ja też dostałam złe dane :P 😜 Jak mam złe to ktoś się ucieszy z dodatkowych 80 zł 😜 😁
Podrzuci mi ktoś na PW prawidłowe dane? Bo jeśli mam źle to moje 80zł też przepadło 🤣
Alabamka tak dotarł Twój przelew 😉
Ja wpłacę jakoś po 15-tym, jak mi druga część wypłaty dojdzie 🙂
Melduje ze wplacilm calosc 🙂
ja w tym tygodniu robie przelew tylko prosba do ciski zeby przyslala mi dobre dane bo pewnie znowu puszcze na stare konto :kwiatek:
ode mnie przed chwilą poszła pierwsza rata 🙂
Ciska jak tam z wpłatami?