Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty II edycja

na koncie mamy :

Fin 75 zł
Wiola 100 zł
Lockmittel 200 zł
Aniaagre 75 zł

Macie jeszcze 2 miesiace na wpłaty ale jak na 40 osób w zabawie to troszke mało tych przelewów  😉
ciska spokojnie 🙂 po 18.11 dostaję wypłatę wiec  na pewno dostaniesz ode mnei przelew 🙂
jasne ze spokojnie , macie jeszcze całe 2 miesiace  😉
Noooooo, ja nie rozumiem tego parcia, skoro mamy jeszcze dwa miesiące, to mamy dwa miesiące. Rozumiem stres w połowie grudnia.
Dokładnie. Ja np. dostaję wypłatę tak ok. 5-10 dnia nowego miesiąca, więc jeszcze chwila 😉
ale ja nikogo nie poganiam  , dziewczyny  😉

tylko napisałam  😉
mamy  problem  😵

jedna osoba się wycofała , czyli bawimy się w 39  czy dobieramy jeszcze 1 osobe ?
Ja myśle że możemy się bawić  39 osób z tą samą składką
może zostawmy to miejsce na razie wolne, ostatnio też ktoś sobie później przypomniał że chciał by dołączyć😉 więc może jeszcze do grudnia ktoś się zdecyduje😉
poszedł ode mnie przelew 🙂
Ode mnie również - w poniedziałek.
Kolejna osoba się wycofała , czyli bawimy sie w 38 osób .
A może faktycznie ktoś się chce dołączyć jeszcze?
Mogę do was dołączyć?  :kwiatek:
Zen jak dla mnie nie ma problemu. :kwiatek:
Mam nadzieję, iż ciska i inni też bez problemu się zgodzą.  😉
Zen jasne, że tak!  💃
zabawa ma się zacząć w styczniu, więc do tego czasu myśle, że każdy może się zgłosić na te 2 puste miejsca
Ok, chciałabym wpłacić od razu całość, bez rat 🙂
A czy można wpłacić do końca grudnia całość ale w 2 ratach (100 zł +100zł)?  :kwiatek:
Alabamka można. Ja zapłaciłam na początku od razu całość. Jak chcesz to możesz wysyłać nawet codziennie po 5zł 😁 także spokojnie możesz wysyłać w 2 ratach. 😉
Alabamka, jasne, że tak!
wedle rozpiski to do końca grudnia trzeba wpłacić 70zł, reszte można spokojnie wpłacać juz w 2011 (kolejna rata musi byc do konca marca, potem czerwca, a ostatnia na koniec września).
Zen  witamy , za chwile wyśle Ci dane  😉
Dziękować- przelew za całość już poszedł 🙂
to jaki stan mamy na dzisiaj?
Fin 75 zł
Wiola 100 zł
Lockmittel 200 zł
Aniaagre 75 zł

Edytka 92 zł
Karla 100 zł
Maleństwo 125 zł
Ash 75 zł
Cierpienie 100 zł

😉
ja też od razu bez bicia mówię ze wpłacę dopiero 15 Grudnia. Wtedy dostanę kasę za grudzień. Skoro zabawa rusza od stycznia, nie wydaje mi się że już muszę wysyłać kasę.
jasne  , ruszamy z prezentami od stycznia  🙂
ja również zapłacę w grudniu, gdyż wyszły małe problemy finansowe ale nie chce was zostawiać na lodzie itp i dlatego zapłacę w grudniu
Hej 🙂 Zawsze jakoś chciałam wkręcić się w ten wątek ale nigdy nie miałam jakoś takiego 'natchnienia'  😁
Przyłączyłabym się  🙂
Jeśli oczywiście jeszcze można bo czytałam, że do końca października były zapisy.
Ja także w grudniu, teraz kuowałam gwiazdkowe prezenty przed tym światecznym szałem, więc na prezenty z kolejnej wypłatki pójdzie 🙂.
Kcj   mamy jeszcze jedno wolne miejsce  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się