Do końca pierwszej edycji zostały tylko 2 prezenty więc zaczynam zbierać chetnych na drugą edycję.
Zasady: - płacimy 5 zł od jednego re-voltowicza - żeby zabawa miała sens powinno zebrać sie chociaż 20 osób - prezenty mogą byc końskie lub nie , wybieracie je sami lub informujecie mnie że chcecie niespodzianke -po zamknieciu listy zbieram pieniądze na 3 miesiące urodzin na przód , później znowu na 3 miesiące itd. ( dziewczyny proponowały wpłate całkowiej kwoty od razu ale rozumiem że to moze byc problem ) - ZAPISY ZBIERAM PRZEZ CAŁY PAZDZIERNIK
zgłaszając się prosze napisać mi: date urodzin kontakt tel adres do wysyłki prezentu
Bardzo proszę osoby które nie maja zamiatru brać czynnie udziału w zabawie przez cały rok o nie zapisywanie sie , nie potrzebujemy takich "atrakcji" jak w poprzedniej edycji.
tak, jednym slowem mozesz sama sobie odkladac wielokrotnosci 6 zl wzorujac sie na zabawie i sama sobie po jakims czasie kupic prezent, bez klotni, nieplacenia i stresowania... 😎
A mogę jakoś wpłacić pieniądze nie posiadając konta swojego?
mozesz wpłacic Cisce (bo chyba ona dalej będzie się tym zajmować) bezpośrednio na konto pieniądze, w jej banku w kasie, za wpłate nic nie płacisz, a kasa jest od razu 😉
Ale ciska ma w pko na 100% i tam mozna zrobic wplate bez prowizji bezposrednio na jej konto. Nawet nie trzeba wypisywac blankietu przelewu tylko dac pani w okienku karteczke z danymi ciski i pieniążki 🙂