Forum towarzyskie »

Pielęgnacja ciała

ja miałam kiedyś balsam kokosowy ziaji, smarowałam się grubaśną warstwą bo kocham ten zapach  😎 i krem do rąk - nie zauważyłam, żeby zapach się zmieniał.... i chyba wypróbuję te wszystkie masła  😁
to kremy pod prysznic też są?

ostatnio mam jakąś fazę balsamową, mam teraz w domu 6, i aż muszę urywać ten fakt przed mamą  🙄
ostatnio mam jakąś fazę balsamową, mam teraz w domu 6, i aż muszę urywać ten fakt przed mamą  🙄

spoko ja mam 8 :P
dobra, posmarowałam się na noc, trochę piekąco swędziało, ale do wytrzymania
jakim sposobem wam odbarwia odzież? wiem, że na opakowaniu jest informacja, ale poczekałam, aż dokładnie wyschnie i dopiero wtedy założyłam bluzkę - choć ku ostrożności to jakąś starą, i nic nie odbarwiło
mi nie wszystkie odbarwialo, ale conajmniej dwie bluzki zniszczylam mimo wszystko, kolor stawal sie duzo jasniejszy, tak jakbys pacnela jasniejszym barwnikiem po bluzce, no i nie do sprania niestety
ale w sensie że to, w czym śpisz, prawda? bo chyba nie to, w czym chodzisz w dzień?
dokladnie 🙂 po zmyciu jest normalnie ok i wogole 🙂
Mnie nie odbarwilo jeszcze zadnej bluzki (tzn. raz sie posmarowalam 2 minuty przed wyjsciem, nie zmylam, poszlam biegac w t-shirt'cie w upale i sie oczywiscie spocilam, mialam takie bardzo jasne plamy na koszulce, ale po praniu na szczescie zeszly), a zakladam zaraz po posmarowaniu, czasem jak juz nawet jestem ubrana w koszulke, to smaruje pachy po prostu ja podwijajac (czasem zdazy mi sie bezposrednio koszulke machnac antidralem) i nic sie nie dzialo.

Rano myje pachy (no, nie tylko 😉), depiluje, nakladam na to jeszcze antyperspirant w sztyfcie i ani kropli potu przez all day 🙂
czarnapanda slicznie dziekuje za polecenie witaminy A+E.
wcieram juz jakis czas i efekt jest rewelacyjny. nie musialam kupowac wkladek czy kremow do piet, tylko witamina i na to skarpetki i lulu. poczulam ogromna ulge, nic mnie juz nie boli.
tak wiec dziekuje jeszcze raz  :kwiatek:
kupiłam dzisiaj antidral, całe 12,5zł  😉 mam nadzieję, że będzie działał  🙂
smarcik ale tanio u Ciebie  😎 u mnie od razu zadziałał, zero potu
głupie pytanie: po zastosowaniu antidralu (lub jakiegoś innego tego typu cudownego specyfiku  😉 ) nie używacie już żadnego dezodorantu? (nie mówię o zapachu, bo tą kwestie załatwiają perfumy  😉 )
ja uzywam w sztyfcie. po antidralu myje pachy, depiluje i nakladam. ale nie ma takiej potrzeby, bez tego bedzie dzialal 🙂
aaaaaaaaaaaaaaaaa ratunku! właśnie się wykąpałam, użyłam antidral.. i zaraz umrę! swędzi!  😲 😵
normalka 😉 staraj sie nie drapac :P
aaaaaaaaaaaaaaaaa ratunku! właśnie się wykąpałam, użyłam antidral.. i zaraz umrę! swędzi!  😲 😵

całkowita normalka 🙂🙂🙂
a jak często tego używacie?
na początku co 2-3 dzien, aktualnie, wtedy kiedy czuje ze zaczynam znow wracac do normalnosci, w wakacje to zazwyczaj tydzien.
Edytka-bardzo mi miło,ciesze się ze pomogła "rada babuni" 😅
Teraz jak jest zimno (i nie cwicze na WF) to raz w tygodniu. Jak sie robi cieplej to co 2-3 dni.
ha ha, zaczęłam się smarować tym masłem Ziaji czarnym rebuilt - i moje pierwsze skojarzenie "toż to krem Azazella"  😎 pachnie niepokojąco, anyżkiem, jakimś tam bagnem, tajemnicą, a jak wygładza  😁
Nie znalazlam lepszego tematu, wiec - jaki eyeliner polecacie? Mam dosc kredek do oczu, bo sa bardzo nieprecyzyjne.
Nie znalazlam lepszego tematu, wiec - jaki eyeliner polecacie? Mam dosc kredek do oczu, bo sa bardzo nieprecyzyjne.

ja najbardziej lubię te eyeliner'y w formie flamastra,bo tylko dzięki nim potrafi mi wyjśc równa kreska  😎 Obecnie mam Max Factor - High Definition Eyeliner.Fajny!Szybko schnie, nie rozmazuje się, pozostaje na powiece przez cały dzień.  😉
ja lubię czasem, zwłaszcza na imprezę, zrobić kreski czarnym cieniem, wtedy maluję tak bardziej "kocio", ale nie wyzywająco, bo cień robi takie przydymione wrażenie 😉 a całkiem nieźle się trzyma, bo pod spód używam bazy
Ja jak na razie używam (ale nie na co dzień) eyelinera Virtual/Joko i jestem zadowolona.
a ja polecam eyeliner ... Lovely! Ten taniutki z Rossmana. Używam go już kilka lat, jest naprawde SUPERTRWAŁY i superwydajny. Taki tani a trzyma się na oczach całą noc /caly dzien.
a ja nie lubię eyelinetów i kredek, za to kocham dobre pędzelki i czarny cien chanel albo sephory, jestem w stanie przy icj pomocy zrobić efekt eyelinera  😀iabeł:
Dziewczynki! co myślicie o sypkich cieniach do powiek? Czy któraś z Was miała do czynienia z cieniami MAC??
jak ładnie zrobic kreskę i używac po ludzku eyelinera?
Pauli jak mialam sypie takie z pedzelkiem odrazu i byly okropne jak sie chcialam umalowac to mialam he na calej twarzy :|
moze te bez pedzelka sa lepsze ..
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się