Kiedyś tu pisałam, że szukam mieszkania do kupienia i pytałam się, która dzielnica lepsza- Kozanów czy ND... Właśnie wróciłam od notariusza, gdzie podpisywaliśmy umowę przedwstępną kupna nieruchomości i wpłacaliśmy zadatek! 😅 Wybór padł na Nowy Dwór! Także niedługo będę już oficjalną mieszkanką Wrocławia 😉
Ja teraz tez szukam mieszkania, ale raczej wschód lub północ Wrocławia - Psie Pole głównie, ew jakieś Bartoszowice czy Biskupin, ale tak już droższe te mieszkania. Ale nie taka łatwa sprawa te poszukiwania, nieraz oferta w necie wygląda niby spoko a w realu jest masakra. Liczę na jakąś okazję, bo mi się nie pali. Zresztą tak czy tak myślę o wyjeździe z Polski na rok-dwa, więc pewnie mieszkanie pójdzie tymczasowo pod wynajem.
Jakby ktoś znał kogoś, kto chce sprzedać mieszkanie dwupokojowe ok 40paru metrów w tej okolicy to dajcie znać 😎
No skręcona, kule udało się załatwić, jakiś tydz jeszcze muszę dać sobie wolnego :P Tzn jak zeskoczyłam, to źle nogę postawiłam, osunęła się i już 😉 Kuku gotowe 😀
no to ładnie, zdrowiej tam szybciutko 😉 twój szanowny koniś ma chyba jakieś burze hormonalne, bo dzisiaj chciał mnie zadeptać jak go puszczałam na padok 😁
a jak łatwo o kuku to wiem, powtórnie skręciłam kolano stojąc (!) na imprezie 😁
25.06 (dzisiaj) około godziny 16 znaleziono suczkę na ulicy Zawalnej we Wrocławiu. Miała na sobie czerwoną smycz i kolczatkę. Suczka ma maść rudo-biszkoptową, wzrost do kolan. Podejrzewamy, że komuś uciekła, pogoniła za czymś i się zgubiła. Roześlijcie po znajomych, może znajdzie się właściciel.
Nie wiem, czy to pytanie już tu padło, ale czy ktoś z Was zna i poleca jakiegoś niedrogiego, fajnego fryzjera we Wrocławiu? Takiego najlepiej, co za strzyżenie włosów do ramion ni bierze więcej niż 40 zł no i przy okazji nie zrobi mi gó..na na głowie...