Forum towarzyskie »

Wrocławianie :))

Atutowa, u milosza na obornickiej 😀
To kiedy spotkanko ?  😅
Puki co zapraszam na jutrzejsze zawody 🙂
subaru2009 Zaproponuj jakiś termin i miejsce, może się uda... ostatnio niestety, mimo szczerych chęci, się nie udało.
Pozdrawiam.
juto w ozorkach! dawaj kto moze!
katija będzie występować 😉
nie prawda :P
Ej, no jakoś trzeba ich zachęcić  😉
My poleglysmy w zwiazku z brakiem transportu 😉
No niestety-transport tam to lipa straszna bez auta. 😉
JARA, jakbys telefon odbierala to bym ci transport zalatwila <foch>
O 23 to już spałam :P
bylas on line! najpierw sprawdzilam zanim zdecydowalam sie tak pozno zadzwonic 😉
Online często bywam 😉 Zasypiając przed włączonym komputerem w opakowaniu  😁

edit:
nadrobimy  :kwiatek:
Kiedyś tu pisałam, że szukam mieszkania do kupienia i pytałam się, która dzielnica lepsza- Kozanów czy ND...
Właśnie wróciłam od notariusza, gdzie podpisywaliśmy umowę przedwstępną kupna nieruchomości i wpłacaliśmy zadatek!  😅 Wybór padł na Nowy Dwór!
Także niedługo będę już oficjalną mieszkanką Wrocławia  😉
Ja teraz tez szukam mieszkania, ale raczej wschód lub północ Wrocławia - Psie Pole głównie, ew jakieś Bartoszowice czy Biskupin, ale tak już droższe te mieszkania. Ale nie taka łatwa sprawa te poszukiwania, nieraz oferta w necie wygląda niby spoko a w realu jest masakra. Liczę na jakąś okazję, bo mi się nie pali. Zresztą tak czy tak myślę o wyjeździe z Polski na rok-dwa, więc pewnie mieszkanie pójdzie tymczasowo pod wynajem.

Jakby ktoś znał kogoś, kto chce sprzedać mieszkanie dwupokojowe ok 40paru metrów w tej okolicy to dajcie znać  😎
Ja nietypowo.
Ma może ktoś pożyczyć kule takie dla kalek ? 🙂
aż tak Cię patafian poturbował? nieźle, wyglądało niewinnie  😲
No skręcona, kule udało się załatwić, jakiś tydz jeszcze muszę dać sobie wolnego :P
Tzn jak zeskoczyłam, to źle nogę postawiłam, osunęła się i już 😉 Kuku gotowe 😀
no to ładnie, zdrowiej tam szybciutko 😉 twój szanowny koniś ma chyba jakieś burze hormonalne, bo dzisiaj chciał mnie zadeptać jak go puszczałam na padok  😁

a jak łatwo o kuku to wiem, powtórnie skręciłam kolano stojąc (!) na imprezie  😁
escada miszczu  👍

Niech tylko w końcu zdam egzamin i niech mi noga wyzdrowieje  😵 to mu wróci mózg z dupy do głowy ...
Wrocław się wkurzył

Czy nadal są chętni na re-voltową pizze?  💃
JARA Ja bardzo chętnie na pizze🙂, byle tylko nie czekać aż nam ją z Rzymu dowiozą zanim się zbierzemy 😁
Ja chetna na pizze!!!o 🏇 tak!!!!
UWAGA! Mam do oddania bon na 100 zł do pralni zoologicznejTeam ważny do 29.06.2012. Kompletnie o nim zapomniałam, na pewno nie skorzystam.

http://pralniazoologiczna.pl/Way-To-Clean/rekomendacje.aspx
hanoverka, ile chcesz odstęnego za karnet, ja bym chętnie wzieła.
25.06 (dzisiaj) około godziny 16 znaleziono suczkę na ulicy Zawalnej we Wrocławiu. Miała na sobie czerwoną smycz i kolczatkę. Suczka ma maść rudo-biszkoptową, wzrost do kolan. Podejrzewamy, że komuś uciekła, pogoniła za czymś i się zgubiła. Roześlijcie po znajomych, może znajdzie się właściciel.
Nie wiem, czy to pytanie już tu padło, ale czy ktoś z Was zna i poleca jakiegoś niedrogiego, fajnego fryzjera we Wrocławiu?
Takiego najlepiej, co za strzyżenie włosów do ramion ni bierze więcej niż 40 zł no i przy okazji nie zrobi mi gó..na na głowie...
Ja ma fryzjerkę co dojeżdża do domu, strzyżenie 35zł.
JARA a możesz mi zapodać jakiś namiar na nią? 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się