espana od tego zaczęłam 🙂 tam nawet widać taki piękny wielki plac zastawiony autami, tylko zdjęcia na street wiew są z 2014 i tak się zastanawiam czy jeszcze aktualne?
Szukam taniego noclegu we Wroclawiu z 24 na 25 listopada. 9 dni przed wyjazdem dzwonią do mnie z hotelu ze musza odwołać rezerwacje, chociaż może to i lepiej ze tam nie śpię, skoro odwołali z powodu desynsekcji 🤣 A może jakas dobra duszyczka mnie by przenocowała? :kwiatek:
Ja z takim nietypowym pytankiem, bo potrzebuję na cito, a z uwagi na dość ograniczony czas - potrzebuję jednocześnie pewniaka, że to tam dostanę 😁 Poszukuję zakolanówek czy jak to się tam zowie, takich wełnianych, ładnych, raczej z tych porządniejszych, droższych. Gdzie szukać? Wiem, że Gatta i inne takie prawdopodobnie będą coś takiego miały, ale może jest we Wrocku jakiś typowy "skarpetowy" sklep, w którym będzie największe prawdopodobieństwo znalezienia tego czego szukam? Wolałabym zawitać tam nim ucieknie mi kilka h z życiorysu na łażenie po galerii, czego nie-na-wi-dzę 😁 😁
Jak ktoś lubi zumbę to polecam zumbę na bielanach w FA, w piątki Zumba toning u Agnieszki. Przeboleć nie mogę, że nie udało mi się dostosować grafiku, żeby dalej tam chodzić 🙁
Dziewczyny, polećcie laboratorium we Wrocławiu, gdzie robią szerokie spektrum badań i używają dobrych/czułych odczynników/podłoży/etc. Chodzi głównie o badania krwi. :kwiatek:
branka dziękuję. Czy honorują skierowania na badania od każdego lekarza rodzinnego? I czy można badania bez skierowania odpłatnie?
Dodatkowo szukam okulisty we Wrocławiu, który ogarnia choroby wtórne oka - tzn. moje pogorszenie wzroku jest wynikiem chorób, które toczą się w organizmie a nie dotyczą stricte samego oka. Potrzebuję konsultacji do dalszej diagnostyki.
Ja mogę polecić dr n.med. Dorota Szumny - przyjmuje np w przychodni na ul. Ulanowskiego. Cztery miesiące chorowałam na "zapalenie spojówki" w jednym oku i dopiero jak trafiłam do niej to zrobiła wszelkie wymazy, zmieniła mi szkła i zdiagnozowała.. alergię w jednym oku 😉 Podobnie wybiła mi z głowy wysokie ciśnienie w oczach jakie rzekomo wykrył u mnie optometrysta.