Dzień dobry, polećcie mi proszę jakieś miejsce do zmiany opon z zimowych na letnie z tym, że muszę kupić felgi wraz z oponami 🙁 fajnie gdyby w ofercie były używki i ktoś kto zna się na dobraniu odpowiedniego rozmiaru do mojego golfa. Z góry dziękuję :kwiatek:
Hej dziewczyny 🙂 Czy macie sprawdzonego fachowca od wykonania kuchni? Potrzebuję kogoś kto zrobi mi kuchnię (pomieszczenie o powierzchni 8m2) na wymiar w bloku w przyzwoitej cenie :kwiatek:
Hej dziewczyny 🙂 Czy macie sprawdzonego fachowca od wykonania kuchni? Potrzebuję kogoś kto zrobi mi kuchnię (pomieszczenie o powierzchni 8m2) na wymiar w bloku w przyzwoitej cenie :kwiatek:
http://anir.pl/ tylko czas oczekiwania to jakieś 3 miesiące 😉
Potrzebuję dobrego ginekologa na NFZ, który ma naprawdę porządny aparat USG. Byłam już na Bujwida, ale aparat nie grzeszył jakością i diagnozy nie da się potwierdzić, dlatego potrzebuję kogoś z dobrym sprzętem. Polecicie kogoś?
Ktoś wie gdzie można kupić w przystępnych cenach winyle jazzowe? Przez google wyskakuje mi kilkanaście pozycji a nie chce spędzić całego dnia chodząc od sklepu do sklepu, może ktoś kupuje winyle i wie gdzie najlelepiej uderzyć?
W piątek lecę do Wrocławia, ląduję o 13 i o 16 muszę być znów na lotnisku i łapać drugi lot. Czy w pobliżu lotniska da się gdzieś pójść, warto gdzieś coś zjeść, wypić? Jakieś takie fajne miejsce, które da radę w te 3h odwiedzić? 👀
jest w okolicach Wrocławia warta uwagi szkółka? Chodzi mi o to, żeby konie nie były bardzo zarobione 😉 nie zależy mi na nauce jako takiej bo kompelt odznak mam ale chce wrócić do jazdy po dość długiej przerwie 🙂
Szukam: Larynglologa dla 8 latka Ginekologa dla siebie (z USG w gabinecie), konkretnego, nie wrozacego z fusow i opowiadajacego glupich zartow. USG piersi Fizjoterapeute co przyjzy sie kregoslupowi meza.
Wszystko prywatnie.Wroclaw centrum,Gaj itp najchetniej
Dobry fizjo - Piotr Dominiak (ul. Słubicka). Wypróbowałam wieeelu fizjo we Wrocławiu, ten mi pomaga najbardziej. Tylko ostatnio ciężko u niego z terminami....
Wrocławianie, wybieram się do Was w sobotę i mam wolny wieczór - co tam ciekawego można robić we dwie osoby? 🙂 Chodzi mi o takie rzeczy mniej standardowe niż panorama racławicka, szukanie krasnali czy widok z parkingu na dachu Renomy 🙂 bywam we Wrocławiu dość często i te turystyczne atrakcje mam już ogarnięte, a chciałabym po prostu miło i spokojnie spędzić wieczór, najchętniej z dala od tłumów 😉 Może jakaś godna polecenia knajpka? (ja bezalkoholowo 😉). Będę wdzięczna za wszelkie rady! :kwiatek:
Ginekologa dla siebie (z USG w gabinecie), konkretnego, nie wrozacego z fusow i opowiadajacego glupich zartow. Pełen pro: http://www.corfamed.pl/
A właśnie , jeśli chodzi o ginekologa to też chodzę do Corfamedu i polecam, w zasadzie na jakiego lekarza bym nie trafiła tam to byłam zawsze zadowolona.
smarcik, jest plaża nad Odrą niedaleko leclerc - można tam poleżakować przy drinku bezalkoholowym. Z restauracji polecam Siesta Trattoria, w weekend trzeba rezerwować stolik. Na spacer ciekawy jest Jaz Opatowicki i okolice.
Hej, czy ktoś się wybiera? http://bit.ly/2uwuGwG I z racji powyższego, możecie polecić tani nocleg dla dwóch osób od wtorku do czwartku? Taki na studenckie warunki 😉