Oj w epoce kamienia łupanego. Nawet jakby dużo osób nie było chętnych możemy wyskoczyć na piwko do jakiegoś kameralnego pubu. A skąd w ogóle jesteście? Z jakich rejonów Wro ? ;>
Ja mogę na 100% w przyszły weekend bo nie mam planów, a w sobote nie dotarłam - wpadlam do koleżanki na piwko i wyszło troche wiecej, więc nie byłby to najlepszy pomysł gdybym doszła taka wesoła 😁
Branka - okazalo sie niedawno, ze znam Twojego brata 🙂 hehe... świat jednak jest mały. Skarżył się, że nie umie Ci odmówić, jak prosis z go, żeby Cię zawiózł do stajni 😉 😂
a ja na impreze sobotnia nie dotre bo od srody nie ma mnie przez 5 dni. Szefowa wygonila mnie na wyjazd 😕
znam go, bo jest kumplem chlopaka z ktorym kilka lat pracowalam w knajpie. No i Twoj brat czasem u nas bywal, a teraz jeszcze obaj wpadaja czasem na jakies imprezy do mojego mieszkania. A o psie tez slyszalam kilka opowiesci 😉
Ja nie dotarłam bo wróciłam z koni i normalnie dopadła mnie gorączka 👿 Ale przyszły weekend jak najbardziej, ja też rejon zakrzów/psie pole ale dojadę jak coś 🙂