Forum towarzyskie »

U kogo WIOSNA na całego?

pięknie jest
chyba czas zmienić opony 😉
W dzień pięknie, ale noce jeszcze chłodne.
Ja zmieniam jutro 🙂
muszę się umówić na wymiane choć u nas na wsi chyba terminy nie napięte aż tak bardzo
Ale dzisiaj cieplutko! Koty siedzą od rana na balkonie, a pies lezy pod oknem na słoneczku. Aż mi się nie chce iść na zajecia, wolałabym do konika. No ale przynajmniej na zajęcia mogę się przespacerować przez park  🙂
U mnie też genialnie, cały dzień słoneczko, wkońcu można było pochodzić w bluzie, a nie ciągle w kurtce hehe.  😁 Oby jutro też tak było
Schnij błotko, schnij !  😅
Aaaaale pięknie dziś było  😜 zero chmurek na niebie i baaaardzo ciepło 😜 Żyć nie umierać 😁
od kilku dni (tfu tfu) jest super 😅 zeby już tak zostało 😀
od wczoraj temperwtura w poludnie nie spada ponizej 14* jeee 😁
i jest słoneczko i tak fajnie oby tak zostało 😀
No dzisiejszy dzień był przegenialny ! Rano troszkę chłodno, ale potem, można było w samej bluzie chodzić, i ciepluuuusio było  😍
ja dzis od rana na nogach ( na podworku bo mam praktyki a potem do stajni) bylam ubrana na poczatku w bluzke dwa polary i kurtke zimowo a po wizycie w stajni wracalam w krotkim rekawku😉
ja dziś mialam nie wiosnę, ale lato prawdziwe, w stajni w krótkim rękawku, bo na dworze 22 stopnie 🙂
Chyba zła zima poszła sobie , może o tym np świadczyć to 🙂
Chyba już nikt nie ma wątpliwości że Wiosna szaleje 🙂 na całego  😅

chyba tak

u mnie 25 stopni  😎
ja się dzisiaj opalałam na balkonie - stanik + krótkie spodenki😀 ach ach ach!!! ze wszystkich, tą porę roku kocham najbardziej😀 a dzięki temu w środę/czwartek wsiadam na konia pierwszy raz od października!!!! i na motor - od wrzesnia!!! ach ach ach😀😀😀
U nas nie ma wiosny, od razu się lato zrobiło- 22 stopnie 😁
u nas 24  😁
ja sie dzisiaj opaliłam  😁
Wiosna ? a co to ?

Chyba mamy już tylko dwie pory roku... zaraz po zimie mamy lato !  🤔wirek:
ja sie dzisiaj opaliłam  😁

Ja też 😵 Całe ryłko mam czerwone 😡 🙄

Wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty! 😅
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/STA73854.jpg?t=1238871128[/img]
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/STA73834.jpg?t=1238871176[/img]
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/STA73848.jpg?t=1238871210[/img]
Na dworze -10 w nocy ,a w moi ogrodzie już oznaki zbliżającej wiosny przebiśniegi rozszalały się na mojej działce 🤣.Co tam u Was? Napiszcie o swoich spostrzeżeniach być może te cholerne zimno wreszcie odpuści 😕
Dziś uznałam, że jest mi zbyt gorąco w mojej zimowej kurtce ;] I było tyyyyyle słońca!
U mnie też było słooooońca mnóstwooo,  ale wiaterek wszystko popsuł. 🤣
Po siodlarni latał komar!!! Wiosna idzie!  🤣
Nie spodziewalam, że aż tak będę się cieszyć z obezności komara.  🙄
Poczułam wiosnę, zrobiło mi się gorąco na hali, rozebrałam się i jestem chora!  🤬
Ale pogoda piękna, nie ma co!
Widziałam przez okno  😁
Tak się ucieszyłam ,że wiosna tuż, a tu śnieg z samego rana pada. 😵Mnie juz brak sił.  😕
u mnie o ile słoneczko czasem zawita to niestety zimnawo no i jeszcze żadnych pączków czy kwiatuszków nie ma 🙁

a oglądając zdjęcia z zeszłego roku dokładnie o tej samej porze to trawka już sie zieleniła  😍

ale co jak co może przez to lato będzie cudowne i wymarzone i mało robactwa?  👀
Wiem, że rozwalę wątek, ale... ponoć od soboty znowu zima.  😵
Na wymioty mi się zbiera jak widzę to białe cholerstwo... Na końskiej wsi śniegu w bród, bo tam mroźno, więc nie topnieje  🤔

Poza tym, też zmieniłam już kurtkę (w końcu!) kozaki niestety dalej noszę, bo na obecną porę (niby sucho, ale zależy gdzie, mroźny wiatr) nie mam nic lepszego. Nadmienić nalezy, że przeziębiłam się, oczywiście.  🙄 👿

I poza słońcem to... ja póki co wiosny nie czuję. Wiem, dziwna jestem, ale powietrze wtedy tak inaczej pachnie. 🤔wirek: I wiatr jest taki cieplejszy...
Moon  🤬
jak mogłaś zawitać w tym wątku z taką informacją?!  😉

Ja już ze dwa razy zmieniałam płaszcz zimowy na wiosenny, i niestety wciąż wracam do tego zimowego co chwilę, bo ciężko wytrzymać
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się