U nas dziś tragedia, spadło całe gniazdo ze słupem nam pod nogi 🤔wirek: Akurat szliśmy zamykać konie. Później bałam się jechać autem patrząc na drzewa. Bardzo dużo połamanych drzew, wiele wyrwanych z korzeniami (mamy tereny podmokłe ) . Bramy mam powyrywane, wszędzie bagno . Prąd raz jest, raz nie ma . Telewizji nie da się oglądać a to niby dopiero początek . Piękny początek wiosny, nie ma co .
U nas dziś tragedia, spadło całe gniazdo ze słupem nam pod nogi 🤔wirek: Akurat szliśmy zamykać konie. Później bałam się jechać autem patrząc na drzewa. Bardzo dużo połamanych drzew, wiele wyrwanych z korzeniami (mamy tereny podmokłe ) . Bramy mam powyrywane, wszędzie bagno . Prąd raz jest, raz nie ma . Telewizji nie da się oglądać a to niby dopiero początek . Piękny początek wiosny, nie ma co .
Foty z dziś.
Znajomy wrzucił zdjęcia na fb, metr za nim przewróciło się na chodnik całe drzewo, w samym centrum Lublina 🙄
Smarcik Trzeba uważać, nic nie zrobimy że klimat się zmienia . Wczoraj oglądałam zdjęcia co przeszła trąba powietrzna, tragedia . 7 osób w Niemczech nie żyje . Mam nadzieje, że wiosna pokaże swoje piękne oblicze i poprawi się pogoda .
Rano budzę się, śnieżyca i biało. Na siłkę szłam w zamieci śnieżnej. Po treningu zero śniegu, za to ulewa, zmokłam strasznie. Teraz świeci słońce. 🤔wirek: 🤔wirek:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 02 kwietnia 2015 14:55
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 02 kwietnia 2015 15:33
xxmalinaxx , pogoda idealna dla jeźdźców, zwłaszcza tych bez hali 😤
xxmalinaxx , pogoda idealna dla jeźdźców, zwłaszcza tych bez hali 😤
Dla tych z halą też gówniana, bo koń przychodzi z padoku w stanie jak po wojnie secesyjnej, a jak go nie puścisz na padok - to deszcz bębniący dziko o dach hali przypomni Ci, że to był zły pomysł, nie wypuszczanie konia. I tak w kółko...
a ja dziś z Poznania dotarabaniłam się na me wschodnie rubieże i... piękny zachód słońca mnie przywitał! Całkiem ciepło, bezchmurne niebo, no ślicznie 😍