Forum towarzyskie »

U kogo WIOSNA na całego?

Katowice: godzinę temu grzmiało, cały dzień albo pada, albo słońce
U nas też dziś burza, ogólnie to anomalie wszelkie. Śnieżyce, deszcze ze śniegiem, chwilę później słońce by po 30 min znowu burza. Wiatr okropny :/
U nas dziś tragedia, spadło całe gniazdo ze słupem nam pod nogi  🤔wirek:  Akurat szliśmy zamykać konie.  Później bałam się jechać autem patrząc na drzewa.
Bardzo dużo połamanych drzew, wiele wyrwanych z korzeniami (mamy tereny podmokłe ) .
Bramy mam powyrywane, wszędzie bagno . Prąd raz jest, raz nie ma . Telewizji nie da się oglądać a to niby dopiero początek .
Piękny początek wiosny, nie ma co .

Foty z dziś.
W Głogowie taka wiosna, że właśnie się kończy zamieć (jest biało!!!) i jest prawie po burzy. 😵
U nas dziś tragedia, spadło całe gniazdo ze słupem nam pod nogi  🤔wirek:  Akurat szliśmy zamykać konie.  Później bałam się jechać autem patrząc na drzewa.
Bardzo dużo połamanych drzew, wiele wyrwanych z korzeniami (mamy tereny podmokłe ) .
Bramy mam powyrywane, wszędzie bagno . Prąd raz jest, raz nie ma . Telewizji nie da się oglądać a to niby dopiero początek .
Piękny początek wiosny, nie ma co .

Foty z dziś.

Znajomy wrzucił zdjęcia na fb, metr za nim przewróciło się na chodnik całe drzewo, w samym centrum Lublina  🙄
słońce świeciło i śnieg padał. masakra. ja chcę plener, a nie.  😵
Smarcik Trzeba uważać, nic nie zrobimy że klimat się zmienia .
Wczoraj oglądałam zdjęcia co przeszła trąba powietrzna, tragedia . 7 osób w Niemczech nie żyje .  Mam nadzieje, że wiosna pokaże swoje piękne oblicze i poprawi się pogoda .
Trochę mamy niestabilną pogodę tej wiosny 😉 Pomiędzy zdjęciami około pół godziny.
Chyba miałam szczęście, że zlewa z czarnej chmury poleciała bokiem.
Rano budzę się, śnieżyca i biało. Na siłkę szłam w zamieci śnieżnej. Po treningu zero śniegu, za to ulewa, zmokłam strasznie. Teraz świeci słońce.  🤔wirek: 🤔wirek:
śnieży
słucham DzingleBells i LastXmass
Jade po choinkę  😁
u nas znowu biało, ale nie od śniegu - Grad!!
A u nas ch***, ale stabilnie, od rana śnieg i śnieg
Najpierw deszcz, teraz śnieg  😲
Poznań:
- wczesnym rankiem: deszcz,
- rano: śnieg i deszcz ze śniegiem  🤣 ,
- koło południa: grad,
- wczesnym popołudniem: śnieg,
- aktualnie: śnieg z deszczem, deszcz...

O takiej właśnie pogodzie marzyłam, jak pewnie każdy z Was, co?  😎
xxmalinaxx , pogoda idealna dla jeźdźców, zwłaszcza tych bez hali  😤
To u mnie rano było pochmurno, później zamieć, po tym ulewa, znowu śnieg i znowu pochmurno. Obecnie świeci słonko 🤣
xxmalinaxx , pogoda idealna dla jeźdźców, zwłaszcza tych bez hali  😤

Dla tych z halą też gówniana, bo koń przychodzi z padoku w stanie jak po wojnie secesyjnej, a jak go nie puścisz na padok - to deszcz bębniący dziko o dach hali przypomni Ci, że to był zły pomysł, nie wypuszczanie konia. I tak w kółko...
U nas znowu biało  😵
Ale fajnie wreszcie sie doczekalam prawdziwej zimy  😜 Śnieżyca ze hej!
a ja dziś z Poznania dotarabaniłam się na me wschodnie rubieże i... piękny zachód słońca mnie przywitał! Całkiem ciepło, bezchmurne niebo, no ślicznie  😍
Jaka wiosna? U nas dzisiaj rano padał śnieg  🤔
O rany! A teraz za oknem biało 😵
U nas dziś taka wiosna
śnieg pada i pada. Jest biało. Zaraz będzie go więcej niż było w zimę  😵
Koleżanka mi dziś przypomniała a propos tej pogody 😂
Wybaczcie, ja tylko przyszłam się pochwalić, że u mnie już drugi dzień wiosny w pełni  😅

I wszystko kwitnie!  😁
Jakie to wyczepiste!! 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się