Forum towarzyskie »

U kogo WIOSNA na całego?

Dzisiaj godzina 19.00 a ja siedzę sobie z końmi na padoku.  Towarzyszy mi przepiękny zachód słońca, jest ciepło... Jeny tak strasznie chce się żyć 🙂
Mój koń oznajmił dziś początek wiosny pocąc się po derką i żądając zmiany na cieńszą! Oo jak dzisiaj było fajnie z tym słoneczkiem w stajni 😍
Wczoraj wieczorem byłam nad zalewem i nic nie wskazywało na to, że dziś rzeki ( właściwie strumyki) będą płynąć równo z brzegiem koryta. Szok!
Wszystko dobrze, byleby dużego mrozu nie było juz w nocy.
Kraków- pada śnieg.  😵
Dziś rano, okolice gdańskiego lotniska: jedyne -8. Wiosna, kuźwa  😫
Olsztyn - wczoraj deszcz, deszcz ze śniegiem, śnieg w formie płatów wielkości kapsla od Frugo :/
dziś słonko, ale poniżej zera.
Dolna Saksonia +3,1°, ptaszki cwierkaja, ma byc 9 stopni. Wczoraj i przedwczoraj bylo super slonce  🙇 😅
Kielce +2 , pochmurno
Nowy Sacz, sypie śnieg, czekam na pług
W stolicy słoneczko bardzo nieśmiało przebija się zza chmur. Wczoraj stopiło się sporo śniegu na ulicach. Dzisiaj jadę do stajni. Zobaczę jaka tam jest sytuacja. Może ujeżdżalnia by się już nadawała do jazdy? 🙂
Rzeszów - okolice, śnieg, zimno, mokro, pochmurno i mgliście  🙁 Świra można dostać.
W Gdańsku słooońceee!  😍
u mnie już drugi dzień jest wiosna na całego  😍 trochę wieje, ale jestem 600m od morza więc będzie wiało 😉 ciepełko ciepełko ciepełko aaaaaaa  😅
U nas też wiosna i moje dziecko postanowiło to uczcić. Właśnie wylazła z domu i przespacerowała się po tym pięknym błotu w rajstopkach i na krótki rękaw  😜

Ale ciepło jest, myślę, że to przeżyje  😉
a u mnie wieje dzisiaj jak nie wiem. do tego wiatr strasznie zimny, taki przeszywający. do tego pochmurno ciągle.. no, ale nie pada..jeszcze nie pada... 👀
Szczecin słoneczko, +7 stopni 🙂
Pytanie z serii idiotycznych. Kiedy chować kozaki do szafy 😁? Nigdy nie mam wyczucia.
Mi wczoraj było już za ciepło w kozakach, więc dziś paraduję w bootkach  😉
Moon, ok! Mam nowe buty i nie mogę się doczekać 😁
Lublin.
Pochmurno, wietrznie, mokro, zimno.
Nawet coś w podobie śniegu padało z nieba.

Wczoraj za to było piękne słońce! 🙂
Czekam na jego powrót...
Moon w moim ogródku to trawa aż zazieleniała 😀. I krokusy wykwitły do końca.
Kraków .Plus pięć. Mży. Szaro. Gawrony kraczą. Buuu.....
UWAGA LUBLIN znowu zaczęło PADAĆ  👿
Śnieg z deszczem, teraz głównie śnieg, zimno trochę wieje i ponuro.
Pierwsze skoki na placu po marcowo-kwietniowej zimie!
uhhh.. korekta... to co wcześniej plus pada  😵
ja kozaki już schowałam🙂
a ja wysadziłam sałatę do inspekta na dworze 🙂 I obiecane rzodkiewki już też posiałam. Zobaczymy czy powiedzą, że jest wiosna...
Co prawda słońca u nas za wiele nie ma ale jest dość ciepło i przyjemnie. Chwilowo pada, ale taki jakiś przyjemny, ciepły deszcz więc jest OK 🙂
Kurcze, ja na razie mogę zapomnieć o jakichkolwiek pracach ogrodowych, bo jeszcze tam sporo śniegu zalega i chyba tak prędko nie stopnieje, pomimo tego, że świeci słońce.
Za to wzięło mnie dziś na porządki na podwórku i pozgrabiałam już śmieci z miejsc bez śniegu. Niewiele tego było, ale zawsze to jakieś wiosenne porządki  😁
A ja dziś zaliczyłam pierwsze poważne poparzenie słoneczne, pomimo posmarowania się kremem 30  😵
Mazury - wypiździewo na maxa, a teraz mróz -3. Dajcie mi trochę tego ciepła plissss 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się