jest inna możliwość- z przodu przez uchwyty do sakw przeciągnąć pasek np od wytoku i do tego paska podczepić podogonie, które będzie szło między panelami aż do tyłu.
Dzień dobry, po dłuższym czasie śledzenia wątku o hucułach doszłam do wniosku że też się pochwalę moim pięcioipółletnim huculskim stworzeniem: Niegocin (o. Wangar, m. Nizina po Fason) hod. PAN Jastrzębiec
Fraczek 😁 , lat ma juz 17 (chociaz chyba nie wyglada i na pewno sie nie czuje na tyle). Po og. Fason, matka Frezja. W zasadzie to nie 100% hucul, bo matka jest arabokonik, ale dla mnie huckiem i tak bedzie 😉 Jak mialam lat nascie to jezdzilam na nim w szkolce, opiekowalam sie nim przez dluzszy czas. Pozniej zostal sprzedany, bo likwidowali nasza stajnie. Po 5 latach udalo mi sie go odkupic i wyslalam go na zasluzona emeryture 🙂 Chyba nie narzeka 😁
Miałby ciepłe kopyto ? poza tym on kuleje już jakiś czas, niestety.. On ma wiecznie wolne. Myślałam, że po kowalu mu przeszło, ale jednak nie. Na dniach będzie wet.
Mnie tez, dzisiaj konie w stajni siedziały, taki wiatr jest, na padoku gruda na pewno ganiałyby, więc któryś by się podbił ..
Tylko spacerki w ręku. Do końca nie wiadomo, cięzko sprawdzić jak ujezdzalnia jest taka śliska, więc zadnych przeswietlen itd nie było, więc ma spokoj chłopak narazie no i nie wychodzi z boksu. Po prostej czysty. Proby zginania na 4 nogi i tez czysty. Tylko po kole nieregularny. Z tym, że u niego zawsze kulawizna wychodzila po czasie w pracy, tzn np po 15min na lonzy, a dzisiaj nie bylo warunkow, zeby wylonzowac go tak długo.
Marysia, chodzi pod siodłem 🙂 ? Mi się czesc Twoich zdjęc nie wyświetla, nie mam pojęcia czemu :/
Parę stron wcześniej rozmawiałyśmy o ogierze Alert http://www.bazakoni.pl/alert-jamin-agawa . Niestety Wspomniany piękniś nie jest już ogierem, tylko rekreacyjnym wałachem...a szkoda
Parę stron wcześniej rozmawiałyśmy o ogierze Alert http://www.bazakoni.pl/alert-jamin-agawa . Niestety Wspomniany piękniś nie jest już ogierem, tylko rekreacyjnym wałachem...a szkoda
Szkoda, bo fajny i maść mi się bardzo podoba jego 😉
U nas sesji mikołajkowej nie mogło zabraknąć ! 😀
Jestem załamana... wczoraj wszędzie mokro, śnieg się prawie rozpuścił a dziś ziemia zamarznięta w skałę. Słońce świeci więc nie miałam sumienia trzymać konie w stajni, ale dziś wrócą dużo wcześniej niż normalnie.