Dziewczyny wrzućcie na luz, właśnie wpadłam na ten wątek, ba nawet cały przeczytałam i jestem przekonana że kto jak kto , ale ja najlepiej nadaję się na przyszła małżonkę Alehandra!!juz tłumacze dlaczego, otóż łączy nas wspólne imię, ponadto w odróżnieniu od Oli i Naboo jestem pełnoletnia, a nawet powiem więcej czuję się starą panna.Tak więc wszystkie wcześniejsze zgłoszenia uważam za nieaktualne.
asds czy ten jeden z drugim wylansowany goguś ma być konkurencją dla mnie? 😂 proszę cię... 😵 tak myślę sobie..... że coś bym wrzucił znaczy foto jakieś ale tak tu niesforne baby naśmieciłyście że moje lico zginie w potoku tych popierdółek a do tego dopuścić nie mogę przecież 🏇
To ja posprzątam wątek! Czy coś tam... Alehandro, bądź mężczyzną, przestań się migać!
Noooo wchodzisz na męską dumę a to bardzo niestabilny grunt :emota2006094: póki co idę....zobaczę co w interesie słychać (bez skojarzeń 😁 ) i..... jeszcze tego wieczoru tu powrócę! a wtedy...... coś wkleję 🥂 obiecuję! a póki co adios!
Wy tu "hihihihi" a ja półtora roku temu poznałam miłość mojego życia na pewnym forum końskim. Jest tam taki wątek "forumowicze wizualnie", coś jak tu "zdjęcia voltopirów i revoltowiczów". Ja niby nikogo nie szukałam, ale okazało się, że gdzieś podświadomie każda z nas marzy o rycerzu na białym koniu, czyli facecie "też koniarzu". Pewnego dnia zobaczyłam tam jego zdjęcie. Pamiętam tą chwilę jak dziś. To było jak grom z jasnego nieba. Uczucie nie do opisania. Od tamtej chwili poświęciłam wszystko, żeby go sobą zainteresować, poznać... Generalnie wydarzenia potoczyły się lawinowo, dziś jesteśmy razem i jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie, nasze zdjęcia się gdzieś przewinęły w "nasze drugie połówki". Osz kurde, jakie to romantyczne 😀
Ale czy zainteresowałabym się nim, gdyby założył wątek pod tytułem "szukam dziewczyny"? No nie wiem...
A tak w ogóle, to zdjęcia na stronie 7 i sukienki z papieru toaletowego wymiatają! 🏇