Forum towarzyskie »

Szukam, Poznam

Ja proponuje stadion narodowy do 2012 powinnismy sie yrobić plus rząd daje 10mln pln na imprezę otwarcia 😀
baffinka
Taaak, zasłużyła czy nie, potem i tak sumienie nas ruszy i trzeba będzie robić składkę w postaci fujarek, czy innego towaru...
asds jest moim menadżerem i do niej prosze kierowac wszelkie wątpliwosci i pytania. Na jej głowie również zostawiam wybór stadionu oraz innych bardziej ważnych spraw. Druchny już mam dwie więc jest ok. Muszkieterki banana  😁
A dla mnie dałoby się przydzielić jakieś zadanie? Proszę, proszę, proszę!
ty ze mna wybierzesz obraczki  😅
ikarina potrzebuje kogoś kto zorganizuje ochronę imprezy...żeby nam żadni rządowcy nie próbowali się wkraść

A tak btw to widzę awansowałam już na wedding planera 🙂

Jaką tematyke wybieramy na motyw przewodni uroczystości?

Może 4 Muszkieterów?

Ja będe kardynałem  😎
ikarina potrzebuje kogoś kto zorganizuje ochronę imprezy...żeby nam żadni rządowcy nie próbowali się wkraść

A tak btw to widzę awansowałam już na wedding planera 🙂

Jaką tematyke wybieramy na motyw przewodni uroczystości?

Może 4 Muszkieterów?

Ja będe kardynałem  😎

ok, w takim razie proponuję moich kumpli
Oto Romek

A to jest Jacek i Stasiek

Mogą być?
ikatarina

A zgodzą się na założeni9e rajtuzów?
A znajdziesz wystarczająco duży rozmiar?
Koniecznie w kolorowe groszki
znalazłam coś takiego

trzeba poszukać groszki pewnie się znajdą...

Słuchajcie a może zlecimy jarpolowi produkcję kreacji weselnych ?  🏇
No no całkie całkie, jednak obstawiam groszki.

Z Jarpolem to nie takie głupie. Pojedziemy wszyscy na koniach do domu weselnego i bedziemy mieli unikatowe sexy czapraki robione na zamowienie. Przez Likierową  😂
Czy oprócz mnie ktoś jeszcze zauważył że PAn Młody chyba w długą poszedł?
Przestraszył się tych tłumów kobiet walących do niego drzwiami i oknami
Asds ja Cię proszę... Nie dramatyzuj  🤬
Przecież jak kocha to wróóóóóóciiiii...  😀
no coś sie nieodzywa
Ja tam mu sie nie dziwie, ze sie nie odzywa:p
Jak przeczytal 6stron glupot to zwatpil w voltowe samice i stracil nadzieje:p
ja Wam powiem tak : Zencie sie !!!! Ale nie ma takiego wagonu ktorego nie da sie odczepic  😉 wiec ja bede sie bawic !!  😜
Czy oprócz mnie ktoś jeszcze zauważył że PAn Młody chyba w długą poszedł?

ja mysle ze to jest to napięcie przed ślubem  😀 😀
Albo Mu się wieczór kawalerski przeciągnął 😁
asds, przez to zdjęcie a'la mororobotnika spac nie będę mogla  😂  😁
Faktycznie dobry wątek na poprawę humoru. Tak sobie czytam i czytam i gęba się sama śmieje. 😀
Oszzzzz co tu się wyrabia 😀 Wszystkie niewiasty pochłonięte bez reszty organizacją a pan młody przecież w ciemno żenił się nie będzie zatem przydało by się jakieś fotos panny młodej 🏇
ja proponuję najpierw Pana Młodego  😎
Ej ! Ej ! Ej !

A panny młode prosiły o Twoje zdjęcie ! >:P A co !
Będę się bić w ich imieniu ! ;d
cholera a już myślałem że w ferworze organizacji zapomniałyście i upiecze mi się  😎
Pamiętamy...bo jak w końcu bez twojego zdjecia do cukiernika pójdziemy żeby zrobić giga foto na torcie?  😀iabeł:
a ja jestem ciekawa ile lasek napisalo Koledze na PW... oj cos czuje ze Mazczyzna przebiera :P

Ha... i tu się mylisz- mazczyzna ma 0 wiadomości (szczerze) co chyba akurat nie dziwi. Klasyczna psychologia tłumu- masa składa się z jednostek a jak każda jednostka z osobna pomyśli sobie jak Ty czyli "nie napiszę bo i tak pewnie już ma skrzynkę zapchaną" to taki właśnie efekt jest  🤣
Alehandro migasz się !

Bo ja sama ciekawa Twojej facjaty ;P
Alehandro zdjecie zamiesciłam jako pierwsze w białej sukience, o ile raczyłeś w ogóle popatrzec.  🤦
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się