Forum towarzyskie »

Szukam, Poznam

E tam... zaraz, że się wymiguję... ja zwyczajnie mam szalenie napięty grafik na najbliższe milenium ;]
Tak.... oczywiście... a już chciałam ci zaproponować żebyś była moją druhną  🙄  😁
Z garami to się nie da :P
Ale wiesz.. no każdy plan można zmienić. Zależy od propozycji 😁
To ty bedziesz druchną a przy garach bedzie Tania, dostanie czaprak w nagrodę i bedzie wilk syty i owca cała. Tylko niech se nie mysli ze to jakis Eskadron bedzie  😁
Dobra, wchodzę w to. Ale bez landrynkowo różowej sukienki z falbanami! :P
Absolutnie! Ubierzesz się w to na co bedziesz miała ochotę. Byle czysto  😁 nie prosto ze stajni w uwalanych gnojem gumiakach  😜
Byloby klimatycznie...
No ale ok.
To teraz powinnismy sporządzić listę gosci. Kto sie pisze na wyżerke?  😜
Nie wymiguj sie, pan młody na pewno ze służbą tez zatańczy  😁
Gentelman nie flirtuje ze służbą.

Jak żarcie będzie dobre, to ja się piszę.
jak i wódy duzo to i ja.
a będą jakieś towary oprócz pana młodego?  👀
Sam chyba nie podoła...  🥂
HAha...Nie ma człowieka kikka godzin a tu wątek a drugą stronęjuż przeskoczył.

kolorwiatru  Ja mogę ślubu wam udzielić. W czerni mi do twarzy 🙂
dobra, to i księdza samicę już mamy  😁 Jak każdy przyniesie po 3 litry wódki to może być zabawnie  😜 tylko cobyście sie zachowywali byle jak, ale sie zachowywali, bo inaczej mój fajny funkielnówka małżonek sie wystraszy, że takich znajomych mam i malzenstwo uniewazni. asds załatwisz to tak zeby nie bylo takiej opcji?  🏇
Na wyżerkę to i ja się piszę ;P Ostatecznie mogę pomóc w jakiś dekoracjach czy coś w ten deseń ;P ale do kuchni nie pójdę, bo mnie zabawa ominie ;P
Bedziesz sprzątać po imprezie. To cie nie ominie a przydasz sie dobry człowieku  😁
Spoko ;P Może być ;P Firma Sprzątająca S.2009 Z.O.O. poleca się na przyszłość 😎
Jak myślicie tak bedzie ok?  😁

Wybaczcie za jakosc zdjecia i rozjaśnioną gębę.  🙇
kolorwiatru

Myslisz że coś takiewgo jak Watykan mnie powstrzyma

Dla ciebie wszystko bejbe 

Ja i moje wici załatwimy tak ze nawet w wypadku reinkarnacji będzie spętani razem forever 

A tak na amrginesie jaka kapela będzie grać na weselu? 

Wałówka jakaś będzie czy każdy w własnym zakresie ma zorganizować? 

Ale pomysleć że nasze dzieciątko (kolorwiatru) już opuszcza nas żeby własną komendanturę założyć....Łezka się w oku kręci 

asds jestes wielka noLmaLnie! Więc tak - wałówę sie jakąś skołuje więc spokojna twoja rozczochrana. Granice otwarte więc wóda już nie taka tania wiec kazdy musi wziac ze sobą. Jak ktos woli jabole - rozumiem.  😀iabeł:
I nie bójta sie! W cale was nie opuszcze, tyle tylko ze bede pierwsza re-voltową mężatką  😁
No ale jak z kapelą?
No kapele to niech Alehandro załatwia. Czemu wszystko ma byc na mojej głowie?  🤦
Kolorwiatru mam lepsze dla Ciebie  😂
Nie bede w tyle też mam kilka propozycji

Noooo wszystko fajnie tylko ze nie wiem jak będą leżały. A na moim zdjeciu to ja w oryginale  😀iabeł:

edit:  asds to twoje drugie wymiata  🏇
kolorwiatru to moze tą muszkieterke bierz?

Dla druchen to samo tylko w wersja kolorystyczna dla każdej inna wzorowana na kolorach ANKY kolekcyjnych  😁
i z owijkami zamiast kozaków  🤣
Czyli wszystko już przesądzone?kolorwiatru została samozwańczą panną młodą?
To nie fair!!! :nunchaku:
asds wytłumacz jej grzecznie acz dobitnie, że tak musiało być  🙇
Ja chce być druhną, jaaa  😅 Mogę? Zamawiam Anky Banana. Wy będziecie jak zwykłe banany... ja będę chiquita  😁

Pauli cudzym nieszczęściem się nie przejmuj  😉 Widocznie Kolorwiatru zasłużyła na niewole  😂
To gdzie będzie to wesele? Hala Expo, któryś stadion, a może Służewiec?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się