Hahahah jest jest jeszcze nogi nie dał😁 No niech będzie, przyparty do muru kapituluję a że przyjemności trzeba dawkować więc na razie wrzucam zdjęcie motóra, pszczółki mojej 😉,- poskładałem ją od najdrobniejszej śrubki, nadałem cały image, jest jak dziecko, choć tak naprawdę to stara d*** jest - w tym roku kończy 51 lat 🙂
Rozczaruje was dziewczyny,swojego czasu, na treningi, przyjeżdżał, do mnie facet 180cm.. z groszami wzrostu, a ożenił się niedawno z babeczką 190cm.. z groszami, wzrostu. 😁 Jak bym nie widziała, to może i uwierzyła.
Eeee tam, dziewczyny, wy się zachwycacie motorem, a ja za tą chacjendę bym mu serce oddała 😀 Alehandro, jaki to styl architektoniczny? A jak wygląda wystrój wnętrza? No normalnie serducho mi mocniej bije 😀
ikarina stul dziób, on tam będzie hodowle koni miał w tej przeboskiej fullwypasionej stajni 😍 Ty sie w ogóle nie znasz widać na obiektach budowlanych. To nowej generacji stajnia angielska, nie widzisz jaka przewiewna jest? 😜
I słodką tabliczkę nad drzwiami "WELCOME" 😁 Raczej przed wrotami wycieraczkę z napisem" Ohh, not you again!" Ale ja przecież się nie śmieję, ja tu na poważnie! Ech, już oczami wyobraźni widzę, jakbym odpicowała frontowe drzwi! Na różowo, z motylkami? Nie zwracajcie na mnie uwagi - taki mam dzisiaj złośliwy dzień. Wszystko przez ten wiatr.
[quote author=ikarina link=topic=34046.msg727341#msg727341 date=1286260804] Ale ja przecież się nie śmieję, ja tu na poważnie! Ech, już oczami wyobraźni widzę, jakbym odpicowała frontowe drzwi! Na różowo, z motylkami?
[/quote] O jaaaa, skąd wiedziałaś? Zapomniałaś jeszcze dodać o futrynie obitej różowym futerkiem. Ja widzę, że tutaj będzie potrzebny ślub w obrządku mormońskim, bo tyle kobiet chętnych na jednego faceta...