Forum towarzyskie »

Szukam, Poznam

Ja niestety odpadlam przy 'wysoka', wiec nie aplikuje 😁 chyba ze na szpilkach 😉 moze byc na szpilkach? 😀
uu jak gardzicie prokuratorem to ja też odpadam, ale na zdjęcie poczekam  😀
właśnie, właśnie! zdjęcie  😎 czekamy  😁
jak bedziesz przystojny to ja sie z Toba ozenie 🙂
fruity, baffinka na studniówkę to ja szukam miłości mojego życia, a nie jakiegoś tam 'partnera'  😁 i albo ową miłość znajdę, albo idę z koleżanką, a co tam  😂

wracając do tematu.. czy moje marne 174cm wystarczy?  😡  😉
Oooo  widze ze nam nowy rodzynek na forum przybył , a wy już moje Panie na niego z pazurami 
asds respekt dla lisów  😁
smarcik

especially for you

Zobacz jak się chłopaki ucieszyły na komplement

aaaaa  😍  👍 swoją drogą awatar też masz kozacki  😁

Nie wiem tylko czy Alehandro szuka kogoś, kto będzie chciał się z Nim ożenić 😉
Baby! Aleście sie nakreciły! A Alechandrrrrrrro się nie odzywa. Speszył się waszą napastliwością 😁
Taki niepozorny wątek a normalnie w plebiscyt się przerodził  🙂 z tego wszystkiego w trakcie lektury zgubiłem rachubę ile jest kandydatek, ale to nic grunt że jak to mówią ruch w interesie 🤣 Odnośnie zapytań o fotos hurtem odpowiem że tak od razu i tak publicznie..... hmmmm...... pomyślimy..... 😉 Muszę przyznać że lektura całości pozytywnie wpływa na humor po całym dniu zatem tak trzymać miłe panie 😅
Od razu i publicznie umieściłeś ogłoszenie, więc foto tez powinno być 😉 Ja bym się bała kota w worku.
Ale kandydować mogę, a co mi tam 😁
[quote author=BlackLady link=topic=34046.msg726674#msg726674 date=1286204983]

Nie wiem tylko czy Alehandro szuka kogoś, kto będzie chciał się z Nim ożenić 😉
[/quote]

Pewnie kiedyś i tak ale wiesz... jak uczy doświadczenie innych pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł  😁
Dworcice chodziło chyba o to, że za faceta to się wychodzi, a nie zaraz żeni  😁
to może jakaś kolejka do Aleejaaaaaaaaaaaaando  😀
ja pierwsza, ja, ja! fajny wątek, zdecydowanie poprawia samopoczucie  😀
😎
Alehandro, nie wymiguj się! Dziewczyny mają trzymać poziom, a Ty nawet zdjęciem sypnąć nie możesz? Eeee... nieładnie.
Alehandro, dobry chwyt, ale ja bym radziła podpatrzeć parę sztuczek od kolegi:

http://www.youtube.com/watchv=rOoLmNkNw60 
No Alehandro to ja też swoją kandydaturę zgłaszam. Siostrą Gortata może  nie jestem ale ten 175cm to mam

A co tam nie będe za szczypiorami forumowymi w tyle 😉
asds tak poza tematem to masz fajny obrazek pod postem  🤣
Dziękuję  😎

Alehandro ale moze coś o sobie więcej..Dostarczyłeś nam dość mało informacji.  Cel jak w fimie "Och Karol "już prawie osiągnięty
Dziękuję   😎

Alehandro ale moze coś o sobie więcej..Dostarczyłeś nam dość mało informacji.  Cel jak w fimie "Och Karol "już prawie osiągnięty

Więc pytaj, a odpowiem nim sen zmorzy mnie błogi  :piwo: 
A wiec zadam na początek pytanie denne i tendencyjne może.

Cóż cię zmusiło do założenia takiego wątku tu na re-volcie/voltopirach?  Przecież jesteśmy jedną z najbardziej babskich zołzowatych z pazurem   grup w internecie? 🙂

A tak btw jeździsz rekreacyjnie czy sportowo?

Alehandro to zaraz cały harem będzie miał...😉
Alejandro, Alejandro.... ale ale Alejandroooo...  😜
Zmusiło to dużo powiedziane, wątek traktuję z przymrużeniem oka bo jak na początku napisałem nie preferuję poznawania ludzi w necie aczkolwiek nie zamykam się na takowe bo nie ma co popadać w skrajności, a że człowiek na prowincji żyje sobie to i okazji do poznania niewiasty o niebo mniej niż w mieście choć czasem jak bywam w stolicy nadziwić się nie mogę jacy ludzie w tym tłumie samotni są 😉 A jak nie tu to gdzie - na portalach randkowych?? 😁 te rzadko, ale odwiedzam by pośmiać się trochę.
Jeżdzę zarówno na stalowym jak i na krwistym rumaku rekreacyjnie i  pracuję nad tym żeby więcej czasu móc poświęcać  na te przyjemności.
Stalowy?  😜

Jaki jaki...zdjecia proszę rumaka!!!
stalowy i krwisty rumak mówisz? brzmi ciekawie 😉

i ja bym kandydature zlozyla moze..  😜

Btw, watek wg mnie jest bardzo fajny i przydatny, a bedzie jeszcze lepszy bez tych wszystkich  🚫, z samymi ofertami.
zdjęcieeeeeeeeeeeee poprosimy mysle że wszyscy się ucieszą  😀 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się