Alehandro wybierz Baffinkę 😅 😅 😅 a jak nie, to bierz pudełko z papugą 👀 😁 🚫 a swoją drogą to jak się ten kultowy teleturniej nazywał 🤔 od pudełek z papugą i zonka?
Dokładnie. Idź na całość, idź na całość! 😁 Kopyciak a Ty mnie śledzisz? Wiem o co Ci chodzi ❗ Chcesz żeby wybrał mnie, a Ty zgarniesz mojego Tadzia 🤔 Nie oddam tak łatwo 😀iabeł:
aby szczęśliwa wybranka mogła dogłębnie poznać... zalety Alehandrrrra proponuję re-voltową zrzutkę na wspólny wyjazd zapoznawczy nowej forumowej pary! 😅 😅 😅 w 'randce w ciemno' tak bylo, trzeba kontynuować tradycję! 🏇
niee ruda jak A. miał 10 lat to ona robiła w pieluchy (do levelu nocnika jeszcze wtedy nie doszłam). poza tym z moim 158cm wzrostu odpadam 🙄 jam jest młoda, piękna i niezależna 🏇 do tego dziś zaczynam studia, więc może trafi mi sie tam jakieś ciacho w odpowiedniej kategorii wiekowej 😜
Ola i Naboo patrząc na Twój wiek w profilu to nie powinnaś się tak interesować tym wątkiem. Toż nikt nie chce mieć prokuratora 😵 akzzi to było dobrutkie 😀iabeł:
Nie czepiajcie się faceta bo: 1. ma odwagę, a w dzisiejszych czasach tu już coś, 2. jeśli szukać, to oczywiście w miejscu gdzie, kobiety stanowią znaczną większość w towarzystwie - znaczy się ; myśli racjonalnie, 3. jeśli szukać, to kogoś z taka samą pasją - dzięki temu unika się wielu nieporozumień a nawet, wręcz, konfliktów. To też dowód, że ma głowę na karku, i to też w dzisiejszych czasach sporo.
To i ja sie zgłaszam na ochotniczkę! A co mi tam. 🏇 Momentalnie wysiudam to moją wrzeszczącą pokrakę z domu, która jak słyszy "koń" to dostaje białej gorączki. 😤 Bardzo chetnie zamienię na "lepszy model" z podobnymi zainteresowaniami. No i jeszcze jestem ponad wszystkich - mam już i staw i sad i konie i duuuuuuzo łąk i nawet lasek 😅