Absolutnie! Akurat on jest na szczęście jak najbardziej usamodzielniony - rodzice nie wtrącają się w te sprawy 😉 Chce jechać sam jak palec 😉A niech se jedzie 😉
Mowilismy mowilismy i tak myslelismy ale wlasnie sie wszystko pokomplikowalo. G stracil 2 dni temu prace a ja miesiac temu jednego konia czyli glowne zrodlo dochodu 😤
Ale co sie odwlecze to nioe uciecze. I slub bedzie 😀 tylko najwyrazniej jeszcze troszke musimy poczekac.
Była późna godzina. W niedziele pracowałam do 22😲0 (uroki pracy w hotelu 😉 ) Wchodzimy do domu. Poszłam umyć ręce, wracam, a tam na stole świeczki, kwiatki w wazonie i dwa talerze na stole. Trochę się zdziwiłam, ale pomyślałam, że po prostu chłopak chciał mi zrobić niespodziankę 😁 Zjedliśmy kolację (pizzę, tak tak bardzo oryginalnie 👀 ) i zaczęliśmy oglądać film. W końcu ukochany wyciągnął mnie z łóżka, gdzie siedziałam i zapytał (trochę nerwowym głosem i trzęsącymi sie rękami) czy nie zostanę jego żoną. A ja, jedyne co wykrztusiłam z siebie, to yhm ( 🤔 😂 ) grunt to zapomnieć języka w gębie 😡
Renata zacznij od sali, orkiestry, fotografa, kamerzysty - jeśli oczywiście będziesz chciała w ten sposób to organizowac. Kosciół wystarczy rezerwować pół roku wczesniej 😉
Chyba, że chcecie na to lato i kameralne wesele, bo z salami itp. moze byc już kłopot 😉
Dodofon się nie znasz.Wszystko u niej gra, tylko nie w głowie 🤔wirek: Nasturcja-Renata nie masz co narzekać na formę zaręczyn.Mój mi sie oświadczył w wilgotnym domku kampingowym, po całej nocy jazdy pociągiem 🤣
Mój brat jest dobrym przykładem tego, że facet ma mocną tremę przed oświadczynami i traci wszystkie dogodne okazje żeby to zrobić i nic nie wychodzi tak jak zaplanował 😀 Pojechał w ostatnie wakacje ze swoją dziewczyną do USA i zjeździli całe Północne Stany wzdłuż i wszerz- byli pod Niagarą, nad Wielkim Kanionem, na szczycie Empire State Building i w 100 innych super miejscach, a mój brat... oświadczył się w hotelu, gdy dziewczyna wróciła spod prysznica w ręczniku na głowie 😀 😀
Właśnie sprawdziłam biorytm na dzień swojego ślubu.Emocjonalnie -92, na pare dni przed ślubem gorzej być nie może.Super 👍 Dla mojego Karola wg biorytmu to ma też nie być za dobry dzień
Za to moja mama fizycznie super (bedzie rozstawiać po kątach😀), a intuicyjnie, intelektualnie i emocjonalnie bardzo źle 😁
W tym tygodniu zajmiemy sie zaproszeniami.Moi rodzice sie uparli żeby kupić zaproszenia inne niż mamy bo mamy za dziwne 🙄
Mi też się podoba. My dziś zamówiliśmy zaproszenia, jutro mają być wzory. Też są inne niż zwykle, szczególnie tekst, ale takie chcieliśmy i nikomu nic do tego 😉
A wracając do oświadczyn - to ja oświadczyłam się mojemy T a nie on mi 😀
Renata zacznij od sali, orkiestry, fotografa, kamerzysty - jeśli oczywiście będziesz chciała w ten sposób to organizowac. Kosciół wystarczy rezerwować pół roku wczesniej 😉
Chyba, że chcecie na to lato i kameralne wesele, bo z salami itp. moze byc już kłopot 😉
No i ja również gratuluje 😉
dzięki :kwiatek: Tak, pewnie będziemy zaczynac od tych wszystkich rzeczy 🙂 Tyle, że najpierw trzeba wyznaczyc jakś termin 😉
vill_18 ja nie narezkam na sposób oświadczyn 😉 Ciesze się, że w końcu się zdecydował 😍
Powiem Wam, że te wszystkie formalności mnie przerażają 😲