Wydaje mi się, że chodzi o to, czy Wasze konie udają np. że kuleją, żeby nie pracować... Tak mi się skojarzyło jakoś... ale po poście autorki wątku ciężko cokolwiek wywnioskować :P.
Wydaje mi się, że chodzi o to, czy Wasze konie udają np. że kuleją, żeby nie pracować... Tak mi się skojarzyło jakoś... ale po poście autorki wątku ciężko cokolwiek wywnioskować :P.
Buahahaha, daaawno nie było takiego wysypu debilizmu na forum 😂 Powinniśmy jakąś toplistę stworzyć 🏇 I przyznawać ordery: 'debil miesiąca w kategorii najgłupszy wątek założony na forum otrzymuuuuujeeeee (i tu padnie nick szczęśliwego zwycięzcy)' 👍
Buahahaha, daaawno nie było takiego wysypu debilizmu na forum 😂 Powinniśmy jakąś toplistę stworzyć 🏇 I przyznawać ordery: 'debil miesiąca w kategorii najgłupszy wątek założony na forum otrzymuuuuujeeeee (i tu padnie nick szczęśliwego zwycięzcy)' 👍
dla mnie debilem możesz być Ty, kiedy nie rozpoznajesz zachowania Skarego.
Zen, Darolga no gdzie jesteście? I ta jest rzeczywiście, nikt nie ma aktora (symulanta)? moderatorów przepraszam o nie edytowanie postów, ale się po prostu zgubiłam w nagłym (pospólnym) ataku na główny temat wątku
Fanfan - jak szukasz zaczepki albo rozrywki to wpisz sobie w google "gry strzelanki online" i zajmij się zajęciem adekwatnym do Twojego poziomu intelektualnego.
Mój koń dzisiaj nie pokazał żadnej kulawizny. wczoraj tak, temat nie jest prowokacją, tylko zapytaniem, ale gwiazdy rządzą buhaha
Ja szukam zaczepki ? Co ?????????????????? Po co? Debilki. Totalne debilki, kretynki i zarozumiałe ............ Chciałam tylko podyskutować, ale widać wiele przysłowiowych powiedzeń o blondynkach ma rację.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] obrażanie/brak edycji
Okaż trochę szacunku innym użytkownikom forum i PISZ NORMALNIE. Z sensem. Buduj zdania z poprawną składnią, bo jak na razie, to tego twojego bełkotu nie da się zrozumieć. Skoro nie wkładasz odrobiny wysiłku, żeby ciebie zrozumiano, to czego oczekujesz?
I zacznij edytować te swoje błyskotliwe spostrzeżenia.