Forum konie »

Symulacja, czyli symulant. Mamy takich?

Moja chyba nie, ale inni uważają,że tak, więc do boju!!!l
wątek zamknięty
wtf?? yyy??
wątek zamknięty
Co prosze ?
wątek zamknięty
pożareczek w domeczku? dekielek w poprzeczek?
wątek zamknięty
bajeczka , bajeczką, ale co jest chorobą?
strach, albo teatr jak ja to nazywam, koń udaje, że się czegoś boi 😀
wątek zamknięty
Ze sensik czy bezsensik ??
wątek zamknięty
Wydaje mi się, że chodzi o to, czy Wasze konie udają np. że kuleją, żeby nie pracować... Tak mi się skojarzyło jakoś... ale po poście autorki wątku ciężko cokolwiek wywnioskować :P.
wątek zamknięty
Ignoreczek od ludziczków?
wątek zamknięty
Wydaje mi się, że chodzi o to, czy Wasze konie udają np. że kuleją, żeby nie pracować... Tak mi się skojarzyło jakoś... ale po poście autorki wątku ciężko cokolwiek wywnioskować :P.

O to właśnie chodzi, dokładnie, jak mam poprawić?
wątek zamknięty
Co prosze ?

Twój kolejny klient z zasadami 🙂
wątek zamknięty
Fanfan, po prostu sensownie sie wyslowic. ??
wątek zamknięty
Buahahaha, daaawno nie było takiego wysypu debilizmu na forum 😂 Powinniśmy jakąś toplistę stworzyć 🏇 I przyznawać ordery: 'debil miesiąca w kategorii najgłupszy wątek założony na forum otrzymuuuuujeeeee (i tu padnie nick szczęśliwego zwycięzcy)' 👍
wątek zamknięty
wtf?? yyy??
Co prosze ?
pożareczek w domeczku? dekielek w poprzeczek?
Ignoreczek od ludziczków?

rewelka buhaha
wątek zamknięty
Cholera, a mamy wątek o niezdiagnozowanych kulawiznach. A te konie po prostu nie chcą pracować i udają. Jeśli koń kuleje, to ma ku temu powody.
wątek zamknięty
Proszę dalej, bo jest nudno
wątek zamknięty
Fanfan, a u Ciebie stwierdzono, że symulujesz czy jednak chorobę?
wątek zamknięty
Buahahaha, daaawno nie było takiego wysypu debilizmu na forum 😂 Powinniśmy jakąś toplistę stworzyć 🏇 I przyznawać ordery: 'debil miesiąca w kategorii najgłupszy wątek założony na forum otrzymuuuuujeeeee (i tu padnie nick szczęśliwego zwycięzcy)' 👍

dla mnie debilem możesz być Ty, kiedy nie rozpoznajesz zachowania Skarego.
wątek zamknięty
Fanfan, a u Ciebie stwierdzono, że symulujesz czy jednak chorobę?

voltopiry ruszyły do ataku, haha
wątek zamknięty
Zen, Darolga no gdzie jesteście?
I ta jest rzeczywiście, nikt nie ma aktora (symulanta)?
moderatorów przepraszam o nie edytowanie postów, ale się po prostu zgubiłam w nagłym (pospólnym) ataku na główny temat wątku

wątek zamknięty
Fanfan - jak szukasz zaczepki albo rozrywki to wpisz sobie w google "gry strzelanki online" i zajmij się zajęciem adekwatnym do Twojego poziomu intelektualnego.
wątek zamknięty
Fanfan, swojego konia przebadaj, a nie zakładaj idiotyczne wątki na forum. Skoro kuleje, to znaczy że coś mu jest.
wątek zamknięty
Prowokacja... Ja bym to zamknęła po prostu, za dużo takiego syfu ostatnio...
wątek zamknięty
czy jest na sali moderator?
wątek zamknięty
Mój koń dzisiaj nie pokazał żadnej kulawizny. wczoraj tak, temat nie jest prowokacją, tylko zapytaniem, ale gwiazdy rządzą
buhaha
wątek zamknięty
Mój koń dzisiaj nie pokazał żadnej kulawizny. wczoraj tak, temat nie jest prowokacją, tylko zapytaniem, ale gwiazdy rządzą
buhaha

Ja szukam zaczepki ? Co ??????????????????
Po co? Debilki. Totalne debilki, kretynki i zarozumiałe ............ Chciałam tylko podyskutować, ale widać wiele przysłowiowych powiedzeń o blondynkach ma rację.

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] obrażanie/brak edycji
wątek zamknięty

Czy to mnie dotyczy?
wątek zamknięty
Okaż trochę szacunku innym użytkownikom forum i PISZ NORMALNIE. Z sensem. Buduj zdania z poprawną składnią, bo jak na razie, to tego twojego bełkotu nie da się zrozumieć. Skoro nie wkładasz odrobiny wysiłku, żeby ciebie zrozumiano, to czego oczekujesz?

I zacznij edytować te swoje błyskotliwe spostrzeżenia.
wątek zamknięty
[quote author=Gillian link=topic=33589.msg719770#msg719770 date=1285620032]

Czy to mnie dotyczy?
[/quote]

kogoś, kto pisze posty w Twoim imieniu. Dziwne, że z normalnego usera nagle wyłazi takie coś...
wątek zamknięty
mnie tam czasem zastanawia czy mój koń nie kombinuje byle się nie narobić..
wątek zamknięty
Symulancja? Raczej chyba symulacja...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.