Forum towarzyskie »

noen on line

no wlasnie- w tym momencie jest on line  🙄
wątek zamknięty
podpis pod profilem noen:
"Podpis:
JA NIE UMARŁAM !!!! Informacja o mojej śmierci to jakaś bzdura !! mam nadzieje że osoba która to wysłała dostanie bana ... ;/ A pozatym jeśli to jakiś forumowicz - dziękuję za niesmaczny żart..."

🤔 🤔 🤔 - co do poziomu żartu oczywiście
wątek zamknięty
Wypowiadała się już w kilku wątkach. Czyli wszystko jest z nią dobrze. Można powiedzieć... Uff...
wątek zamknięty
Grrr, to byl najbardziej idiotyczny zart swiata.
Mam nadzieje, ze to nie noen byla autorka :/
wątek zamknięty
Heh, dobrze ze ma se juz wyrbiony wykrywacz klamstw i prowokacji.
Coz, nie takie rzecyz ludzie wkrecaja innym za posrednictwem internetu.
Ja tam mysle ze ona sama to zrobila, a teraz odkręca.
wątek zamknięty
czyli co, cel osiągnięty - jest na językach w zasadzie wszystkich 🙂
wątek zamknięty
tak, macie racje - nie umarłam, ale co do tego kto to napisał nie mam pojęcia. Nie było to z mojego komputera bo mieszkam tylko z mamą a tata... hmmm. niektórzy wiedzą. Chciałabym żeby ta ''jola...'' dostała bana. O ile wiem, ban to uniemożliwienie zalogowania się nawet pod innym kontem z tego komputera. Na voltę logowałam się z wielu komputerów ale nie mam pojęcia kto mógł zrobić tak niesmaczny żart. Wczoraj na volcie mnie nie było bo internet coś się popsuł, a rano weszłam na facebooka w szkole. Więc przepraszam za całe zamieszanie, i chciałabym żeby osoba żartująca sobie w ten posób już nie zawitała na to forum ...  👿

-Noen
wątek zamknięty
Myślę, że Noen maczała palce w tym chamskim i idiotycznym żarcie, jestem mega zniesmaczona.
wątek zamknięty
tak, macie racje, nie mam co robić tylko uśmiercać siebie i zawieźć do szpitala moją mamę  😵
wątek zamknięty
noen, dla nikogo z nas nie było śmieszne, a jakimś cudem to było pisane z kompa z którego i ty się czasem logowałaś.

Ocenę zdarzenia każdy zostawi sam sobie.
wątek zamknięty
przykro mi ale ja tez tak sadze. zwlaszcza biorac pod uwage infantylne hmm no troszke podlizywanie sie do co niektorych bardziej popularnych r-voltowiczow i regularnie zbierane, coraz liczniejsze ignory...  🙄
wątek zamknięty
tak, masz racje Burza. Jak pisałam, logowałam się z wielu komputerów, więc możliwe że ktoś zrobił sobie niesmaczny żart... 🤔
wątek zamknięty
noen, widać czas zrewidować swoje koleżanki.

Sorry nie wierzę Ci.
wątek zamknięty
Taa, dziwnym zbiegiem okolicznosci akurat na ten dzien, w ktorym oglasza ktos twoja smierc ty tracisz internet i dlatego nic nie wiesz.
Bujac to my a nie nas.
wątek zamknięty
Szokujące, niesmaczne, żenujące i zatrważające...  🙄 zwłaszcza, że jestem przekonana, że Noen jednak maczała w tym palce. Bo jakaś koleżanka, z jakiegoś komputera (z którego zdarzało się logować samej Noen) odszukała voltę, założyła wątek i zrobiła "takie świństwo"? PO CO? Dlaczego akurat jej? Teraz moderatorzy mają wyciągnąć konsekwencje i banować "tą osobę"., a nie ona osobiście? Czyli już nie koleżanka? Nagle nie wiadomo kto to, "ta osoba"? Może jakiś forumowicz, z którego komputera logowała się czasem Noen? Ode mnie ignor.  🙄

HOWGH  🙄

wątek zamknięty
jeśli ktoś załapie bana, a ja będę chciała się zalogować z tego komputera i zobaczę że ''dziwnie nie mogę'' o ja również wyciągne konsekwencję  🤔
wątek zamknięty
Czytam i oczom nie wierzę  🤔  😵
To jakaś farsa :/ śmierć to nie temat do żartów! To niesmaczne, szokujące i bezmyślne :/
Strach komukolwiek uwierzyć... i niestety, chyba muszę zweryfikować swoje nastawienie do swiata.
wątek zamknięty
od początku śmierdziało mi marną prowokacją...  🙄
Za dużo dziwnych zbiegów okoliczności
wątek zamknięty
Noen nie możesz się nam dziwić, że są podejrzenia, niesmak i tym podobne emocje. Zerknij sobie do wątku o Twojej "śmierci", a zobaczysz jak wielu z z nas wzięło sobie do serca to co przeczytaliśmy - na prawdę przeczytaj, a przestaniesz się nam dziwić...
wątek zamknięty
powiem szczerze nie dziwię się, bo jeśli byłaby jakaś inna revoltowiczka która nagle wstała z grobu, też bym się doszukiwała czegoś, czemu ? No ale nie uważacie że jednakbyłaby to trochę przesada uśmiercić siebie i swoją mamę ... 🤔 Wydaje mi się że to już byłaby przesada. Co że mam ignory ? Powiem szczerze zaczynam mieć to gdzieś, bo 3/4 jest za wątek w którym napisałam że lonże prowadziłam  😵
wątek zamknięty
czy ja coś przegapiiłam?  🤔 Gdzie taka informacja się pojawiła o śmierci noen?
wątek zamknięty
był założony osobny wątek o tym  że razem ze swoją mamą rozbiłam się o coś  🤔
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Mnie najbardziej zastanawia fakt, ze tytul watku o Patrycji byl bardzo zblizony do tytulu watku o Oli. Dziwne, zeby ktos spoza forum zupelnie przypadkiem wpadl na bardzo podobny tytul dla noen. Szok! Ktokolwiek to zrobil (a mysle, ze zrobila to sama niedoszla "denatka"😉 zakpil nie tylko ze smierci w ogole, ale tez z tragicznej smierci Oli, ktora nas wszystkich tak poruszyla kilka dni temu.
Glupota ludzka jednak nie zna granic 🙁
wątek zamknięty
nierozumiem po co jest ten wątek, już i tak nieźle namieszane jest... jak coś przecież od czegoś jest pw. Tylko ze jeśli chcecie ten głupi temat jeszcze wyolbrzymiać - proszę, ja się umywam  🤔
wątek zamknięty
Po co mamy ze sobą rozmawiać na PW jeśli można założyć wątek?

natchniuza, niestety bardzo dobrze to ujęła.
wątek zamknięty
Noen - Tutaj są na prawdę wspaniali ludzie, pomocni, życzliwi, otwarci. To, że od czasu do czasu, ktoś sypnie komuś pouczenie to jeszcze nie koniec świata. Jeśli prowadziłaś lonże i ktoś zwrócił ci uwagę to tylko dla Twojego dobra i nie możesz odbierać tego jako atak. Niestety na przyjaźń i zaufanie trzeba sobie zapracować, a ja uważam, że warto. Internetowych, ale znajdziesz tu przyjaciół. Trzeba po prostu chcieć...
wątek zamknięty
boże kochany  😲 nie ważne już czy to napisała noen czy ktoś inny, nie ulega wątpliwościom, że trzeba mieć niepokolei w głowie  😤
wątek zamknięty
ktokolwiek to napisał zasługuje na solidnego kopala w dupala :/ jak można kpić sobie ze śmierci? JAK? co to trzeba mieć na bani!!!! nie ogarniam tego. Ludzie są przerażająco zadziwiający w swojej durnocie.
wątek zamknięty
Noen - Tutaj są na prawdę wspaniali ludzie, pomocni, życzliwi, otwarci. To, że od czasu do czasu, ktoś sypnie komuś pouczenie to jeszcze nie koniec świata. Jeśli prowadziłaś lonże i ktoś zwrócił ci uwagę to tylko dla Twojego dobra i nie możesz odbierać tego jako atak. Niestety na przyjaźń i zaufanie trzeba sobie zapracować, a ja uważam, że warto. Internetowych, ale znajdziesz tu przyjaciół. Trzeba po prostu chcieć...

ciesze się że zwróciliście mi uwagę, ale proszę, od razu ignorować osobę, za to że poprowadziła lonże jako 15 latka ?  🤔

i zgadzam się z Mia - naprawdę trzeba mieć niezłe problemy...

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.