podpis pod profilem noen: "Podpis: JA NIE UMARŁAM !!!! Informacja o mojej śmierci to jakaś bzdura !! mam nadzieje że osoba która to wysłała dostanie bana ... ;/ A pozatym jeśli to jakiś forumowicz - dziękuję za niesmaczny żart..."
Heh, dobrze ze ma se juz wyrbiony wykrywacz klamstw i prowokacji. Coz, nie takie rzecyz ludzie wkrecaja innym za posrednictwem internetu. Ja tam mysle ze ona sama to zrobila, a teraz odkręca.
tak, macie racje - nie umarłam, ale co do tego kto to napisał nie mam pojęcia. Nie było to z mojego komputera bo mieszkam tylko z mamą a tata... hmmm. niektórzy wiedzą. Chciałabym żeby ta ''jola...'' dostała bana. O ile wiem, ban to uniemożliwienie zalogowania się nawet pod innym kontem z tego komputera. Na voltę logowałam się z wielu komputerów ale nie mam pojęcia kto mógł zrobić tak niesmaczny żart. Wczoraj na volcie mnie nie było bo internet coś się popsuł, a rano weszłam na facebooka w szkole. Więc przepraszam za całe zamieszanie, i chciałabym żeby osoba żartująca sobie w ten posób już nie zawitała na to forum ... 👿
przykro mi ale ja tez tak sadze. zwlaszcza biorac pod uwage infantylne hmm no troszke podlizywanie sie do co niektorych bardziej popularnych r-voltowiczow i regularnie zbierane, coraz liczniejsze ignory... 🙄
Taa, dziwnym zbiegiem okolicznosci akurat na ten dzien, w ktorym oglasza ktos twoja smierc ty tracisz internet i dlatego nic nie wiesz. Bujac to my a nie nas.
Szokujące, niesmaczne, żenujące i zatrważające... 🙄 zwłaszcza, że jestem przekonana, że Noen jednak maczała w tym palce. Bo jakaś koleżanka, z jakiegoś komputera (z którego zdarzało się logować samej Noen) odszukała voltę, założyła wątek i zrobiła "takie świństwo"? PO CO? Dlaczego akurat jej? Teraz moderatorzy mają wyciągnąć konsekwencje i banować "tą osobę"., a nie ona osobiście? Czyli już nie koleżanka? Nagle nie wiadomo kto to, "ta osoba"? Może jakiś forumowicz, z którego komputera logowała się czasem Noen? Ode mnie ignor. 🙄
Czytam i oczom nie wierzę 🤔 😵 To jakaś farsa :/ śmierć to nie temat do żartów! To niesmaczne, szokujące i bezmyślne :/ Strach komukolwiek uwierzyć... i niestety, chyba muszę zweryfikować swoje nastawienie do swiata.
Noen nie możesz się nam dziwić, że są podejrzenia, niesmak i tym podobne emocje. Zerknij sobie do wątku o Twojej "śmierci", a zobaczysz jak wielu z z nas wzięło sobie do serca to co przeczytaliśmy - na prawdę przeczytaj, a przestaniesz się nam dziwić...
powiem szczerze nie dziwię się, bo jeśli byłaby jakaś inna revoltowiczka która nagle wstała z grobu, też bym się doszukiwała czegoś, czemu ? No ale nie uważacie że jednakbyłaby to trochę przesada uśmiercić siebie i swoją mamę ... 🤔 Wydaje mi się że to już byłaby przesada. Co że mam ignory ? Powiem szczerze zaczynam mieć to gdzieś, bo 3/4 jest za wątek w którym napisałam że lonże prowadziłam 😵
Mnie najbardziej zastanawia fakt, ze tytul watku o Patrycji byl bardzo zblizony do tytulu watku o Oli. Dziwne, zeby ktos spoza forum zupelnie przypadkiem wpadl na bardzo podobny tytul dla noen. Szok! Ktokolwiek to zrobil (a mysle, ze zrobila to sama niedoszla "denatka"😉 zakpil nie tylko ze smierci w ogole, ale tez z tragicznej smierci Oli, ktora nas wszystkich tak poruszyla kilka dni temu. Glupota ludzka jednak nie zna granic 🙁
nierozumiem po co jest ten wątek, już i tak nieźle namieszane jest... jak coś przecież od czegoś jest pw. Tylko ze jeśli chcecie ten głupi temat jeszcze wyolbrzymiać - proszę, ja się umywam 🤔
Noen - Tutaj są na prawdę wspaniali ludzie, pomocni, życzliwi, otwarci. To, że od czasu do czasu, ktoś sypnie komuś pouczenie to jeszcze nie koniec świata. Jeśli prowadziłaś lonże i ktoś zwrócił ci uwagę to tylko dla Twojego dobra i nie możesz odbierać tego jako atak. Niestety na przyjaźń i zaufanie trzeba sobie zapracować, a ja uważam, że warto. Internetowych, ale znajdziesz tu przyjaciół. Trzeba po prostu chcieć...
ktokolwiek to napisał zasługuje na solidnego kopala w dupala :/ jak można kpić sobie ze śmierci? JAK? co to trzeba mieć na bani!!!! nie ogarniam tego. Ludzie są przerażająco zadziwiający w swojej durnocie.
Noen - Tutaj są na prawdę wspaniali ludzie, pomocni, życzliwi, otwarci. To, że od czasu do czasu, ktoś sypnie komuś pouczenie to jeszcze nie koniec świata. Jeśli prowadziłaś lonże i ktoś zwrócił ci uwagę to tylko dla Twojego dobra i nie możesz odbierać tego jako atak. Niestety na przyjaźń i zaufanie trzeba sobie zapracować, a ja uważam, że warto. Internetowych, ale znajdziesz tu przyjaciół. Trzeba po prostu chcieć...
ciesze się że zwróciliście mi uwagę, ale proszę, od razu ignorować osobę, za to że poprowadziła lonże jako 15 latka ? 🤔
i zgadzam się z Mia - naprawdę trzeba mieć niezłe problemy...