2gie i 3cie nigdy nie dokończone. Jak raz nie starczy werwy, to już nigdy nie dotykam i wrzucam do szuflady... To z przed roku, chyba znowu zacznę coś tam szkicować od czasu do czasu...
Ja bym wiele dała, żeby uzyskać taką głębie pracy. Moje najgorsze może nie są (w realu, zdjęcia które wkleiłam... teraz żałuję, bo chyba jednak w tej jakości do publikacji się nie nadają :P), ale wydają się takie płaskie przy twoich rysunkach 😲
Jessy , gdzie Ty takie fenomeny wymyślnych badziewi w pysku znalazłaś , wcale się nie dziwię że ten koń ma taką minę 🙂 kochani , sprawa podziękowań dla was wszystkich za dobre słowa , po przerwie bowiem może czas wrócić do "życia" artystycznego i robić to co się umie tak naprawdę dobrze? dzięki jeszcze raz za uznanie ...
Jessy o dokończeniu zapomniałam ale się chyba rozumie samo przez się 🙂 jeszcze mnie czeka jedna pracka , tym razem zaprzęgowcowi ze stajni , ostatni mój podopieczny .. a potem kiczor , bosz Trojka , i dajcie mi siłę by kiczem nie wyszła
Dodam tylko, ze to mój pierwszy pejzażyk, wiem że jest dużo niedociągnięć, ale jakieś rady co do 'operowania' pędzlem? Farby to rozwodnione na maksa plakatówki, dzisiaj zabieram się za akwarelowe. 🏇
Notarialna , wszystko zalezy od stylu , czyli co chcesz i jak namalować , dominanty , perspektywa , fantazja itd, czy zwykły kiczor , landszafcik ... ale o zasadzie własnie dominanty raczej nie zapominaj , perspektywa taż by się przydała i plany , co ma być pierwszym , drugim itd , unikniesz krzyczenia pracy i wołania o ... pomoc 🙂 , nie Twojego a pracy ... a to mi przypomina deko impresjonizm , uderzenia pędzla kolorowość itd ...
Mam prosbe. mysle ze w tym watku ktos mi pomoze 😉 moglby mi ktos przerobic ten obrazek tak by nadawal sie na haft na ubranie. chodzi mi o same kontury itp. plus dorysowac dwa dragi od stacjonatki 😉 pomoze ktos? :kwiatek: