Jak czytałam, to czułam się jakby zmarł mi ktoś bliski. Zawsze przeżywam pogrzeb, śmierć, nawet jeżeli zmarła mi osoba całkowicie obca. Za dużo bliskich już straciłam ostatnimi czasy i za wiele łez wylałam. A forumowicz, koniarz to jedna rodzina, więc się przeżywa.
[*] Strasznie mnie to dzisiaj przybiło. Straszny jest ten świat.
Przeczytałam i tak samo pomimo że jej nie znałam to jakoś mnie to dotknęło wewnętrznie. Miała przed sobą całe życie,plany,ambicje a teraz wszystko runęło..Nie do pomyślenia... Wyrazy współczucia dla rodziny...
przeczytałam wszystkie posty i wiecie ? roześmiałam się jaka głupia byłam pisząc te bzdury na tym wątku. chcę WAS wszystkich publicznie przeprosić za to 🙁 koniec 🚫
Byłaś częścią wielkiej re-voltowej rodziny. Mimo, że dzieliło nas wiele kilometrów. Mimo, że nigdy nie stanęłyśmy twarzą w twarz, by chociaż się uśmiechnąć radośnie, by podać dłoń, to kochana czujemy w sercu pustkę i wielki smutek. Tak jakby tęsknota? Ciężko to wszystko ubrać w słowa. Wybacz.. Starałam się jak mogę..
Wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny i przyjaciół..
Koń z białych róż... Nie ważne kiedy. Ważne, że od nas..
Prawie rok temu zgineła moja bardzo dobra koleżanka, byłam z nią do końca... nikomu nie życzę tego co wtedy przeżyłam. Tego nie da się opisać ani wyobrazić. Czytając to wszystkie wspomniena wróciły, jest mi strasznie przykro, zgineła kolejna młoda osoba ;(
Głebokie wyrazy współczucia dla całej rodziny i bliskich .
[*] Jestem za koniem z białych róż.. Może długo nie będzie leżał, ale chyba liczy się sama pamięć i gest voltowiczów.. Współczucia dla rodziny i bliskich...
,, ..I odeszłaś wśród łez słonych wypłakanych na twym grobie... po bezkresnych pól obłokach niech nie płynie więcej łza z Twego kochanego oka" 😕 mój stary wiersz..
Strasznie mi przykro, zwłaszcza, że w tym roku sama pożegnałam moją 'końską' znajomą, która również zginęła w wypadku samochodowym i zostawiła 8 letniego synka z mężem... To, co czułam gdy się o tym dowiedziałam i na pogrzebie nigdy nie będę umiała ubrać w słowa... Najszczersze kondolencje dla rodziny ;( [']