Pogrzeb Oli odbyl sie dzisiaj w Kosciele Świetego Józefa w Zabrzu. Rodzina nie chciała wieńcy, tylko wiazanki z białych kwiatów. Wszyscy zwiazani z jeździectwem byli w galowych jeździeckich strojach.
Pogrzeb Oli odbyl sie dzisiaj w Kosciele Świetego Józefa w Zabrzu. Rodzina nie chciała wieńcy, tylko wiazanki z białych kwiatów. Wszyscy zwiazani z jeździectwem byli w galowych jeździeckich strojach.
wymarzony pogrzeb - jeśli coś takiego ja pogrzeb można sobie wymarzyć 🙁 straszne że chcąc uratować kota, sama zginęła ...
Jakie te życie jest paskudne, umierają tak młode osoby, które maja przed sobą całe życie, a mordercy, gwałciciele itp. chodzą po świecie i maja się dobrze... [']
konisiee, idz nabijac posty gdzies indziej. skad wiesz z czego by sie ciszyla a z czego nie? usznauj jej pamiec i zamilcz.
sądzisz, że wieniec, który kilka dni, będzie się trzymał, a potem zwiędnie i na śmieci jest lepszy ? szanują Ją i Wasze zdanie, piszę co mi na myśl padnie.
Zgadzam sie z tobą Euforia_80 jak najbardziej mimo że jej nie znałam strasznie mi przykro, ze jednego dnia ktoś jest drugiego dnia już go nie ma, takie sytuacje dają wiele do myślenia.. 😕
[quote author=Euforia_80 link=topic=32765.msg709559#msg709559 date=1284743209] na wieniec jest już za późno ale nie czujecie, że powinniśmy zrobić coś aby uczcić jej pamięć ? [/quote]
masz racje o tym pisałam, ale zostałam zjechana przez hypnotize 🙁