Laguna, dziękujemy nawet za sam pomysł :kwiatek: Dowiadywałam się dość dokładnie, jak na ten moment wyglądałby start zawodnika para w regionalnych skokach (bo wiadomo, że nie ma na razie zawodników skaczących aż tylu, by można było specjalnie dla nich coś zorganizować), jako, że jestem tym osobiście zainteresowana. No i poza zawodami towarzyskimi, gdzie hulaj dusza, to normalnie obowiązują odznaki. Pół biedy dla mnie, bo myślę, że część skokową jestem w stanie zdać, skoro skaczę, ale dla innych może być to problem. Mogę jedynie zapewnić, że jak uporamy się z całą papierkową robotą nowopowstającej organizacji (okazało się, że to wcale tak szybko nie idzie) to również paraskoki będziemy chciały w Polsce uruchomić.
No ja to wiem, co nie zmienia faktu, że ogólnie ręce na koniu się przydają i wiele osób ma problemy ze zrobieniem lotnych prawidłowo na tak samo dobrze zrobionym koniu... Wow.
No ja to wiem, co nie zmienia faktu, że ogólnie ręce na koniu się przydają i wiele osób ma problemy ze zrobieniem lotnych prawidłowo na tak samo dobrze zrobionym koniu... Wow.
heheh i to jest urok para 😉 ja mam wrażenie że widzę Paa tam na rozprężalni w tle 🙂
I co, jak oceniacie przejazd? Mi się bardzo podobało, a Romek jaki wyluzowany... Wyglądał jak potulny misiek w czasie tego przejazdu, a zawsze jak go widziałam pod innym jeźdźcem to wydawało mi się, że to porządny kawał cholery 😁
A ja widziałam wszystko normalnie. Bardzo ładnie paa pojechała. Ja jestem pod ważeniem niesamowicie płynnych i harmonijnych lotnych jakie robi Romeo. Całość naprawdę super!
I co, jak oceniacie przejazd? Mi się bardzo podobało, a Romek jaki wyluzowany... Wyglądał jak potulny misiek w czasie tego przejazdu, a zawsze jak go widziałam pod innym jeźdźcem to wydawało mi się, że to porządny kawał cholery 😁