Forum konie »

KĄCIK PARAJEŹDZIECTWA (kalendarz, wyniki, aktualności, ploteczki)

kejti, możesz dodać datę śmierci (wiem, w bazie to się nazywa "padnięcie"...) Romka? 31.07.2014
kejti, możesz dodać datę śmierci (wiem, w bazie to się nazywa "padnięcie"...) Romka? 31.07.2014

Bardzo przepraszam, ale rzadko tu zaglądam🙁

Mogę dodać, ale jak dokładnie brzmi imię konia?

A tu wyniki tegorocznych imprez - https://www.bazakoni.pl/admin,op-shows,cmd-details,id-4616.html
Są skąpe, bo dokładnych nie znalazłam. Może ktoś wie, gdzie szuka, ma je lub coś więcej panięta? No i jak zwykle proszę o zdjęcia koni, bo mają spore braki.
kejti, Romeo
Zrobione.

O rany, ile to już lat🙁
W niedzielę 21go października w Superpolsacie w programie Superludzie wątek parajeździecki 🙂
Cześć wszystkim, widzę że trzeb odświeżyć wątek.
Piszę do was z prośbą.
Piszę pracę o parajeździectwie i oprócz danych na temat cech koni do tego przeznaczonych (tu liczę, że opiszecie mi trochę swoich podopiecznych)  😍 potrzebuję fotek sprzętów jakie używacie, ( oczywiście zamieszczę autorów 😀). Jesteście w stanie cyknąć coś na szybko?
Potrzebuję też waszej pomocy odnośnie wypełnienia ankiety, pytań nie jest dużo a muszę mieć trochę odpowiedzi żeby stworzyć z tego statystykę. Błagam ! Został tydzień a ja jestem daleko w tyle.
Wierzę w was bardzo 😀
Link do ankiety: https://my.survio.com/Y7D2X5K2M8N6E4D6Q3S7/designer
Ktoś coś wie o koniu Liverpool, który startował w tych zawodach?
https://www.bazakoni.pl/admin,op-shows,cmd-details,id-4763.html
Ale co mamy o nim wiedzieć? Dosyć rozpoznawalny koń w ujeżdżeniowym światku.
kejti, Liverpool han, 2006, siwy, Long Star (Lauries Crusador)- Pik Dame Z
Ale co mamy o nim wiedzieć? Dosyć rozpoznawalny koń w ujeżdżeniowym światku.

Ale ja się nie znam na ujeżdżeniu. Ja tylko wprowadzam wyniki do bazy 🙂

kejti, Liverpool han, 2006, siwy, Long Star (Lauries Crusador)- Pik Dame Z

Dzięki 🙂
Prośba do wszystkich z okolic Gdańska: ktoś mnie zapytał, czy wiem może, gdzie osoba niepełnosprawna mieszkająca w Gdańsku właśnie mogłaby zacząć swoją przygodę z parajeździectwem. Ja - nie mam pojęcia, ale może ktoś z Was mógłby polecić takie miejsce ? A może wiecie coś o np. obozach ukierunkowanych pod kątem zajęć z osobami niepełnosprawnymi ?

Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Gdzie na pomorzu mogę zacząć przygodę z parajeździectwem?🐴🐴🐴
spam
Za ten post użytkownik otrzymał: Ban permanentny
Komentarz moderatora: spam
Post został usunięty przez autora
Odkopuję - Mamy tu może kogoś kto dla odmiany jeździ parapowożenie?
Wykopuje, czy będzie jakaś transmisja paraujeżdżenia z igrzysk?
TRATATA, a max nie transmituje?
Pati2012, pewnie tak, aż tak bardzo mi nie zależy żeby wykupić subsjrybcję. Żenada, że na tvp nie ma ani jednej transmisji jakiegokolwiek występu Polaków.
Max nie transmituje, któryś z płatnych kanałów Polsatu ma prawa do transmisji
Evson, Witam , wątek był już z dawno , ale teraz dopiero znalazłam , moja córka stawia pierwsze kroki w paraujezdzeniu , obecnie szukamy
nowego konia , bo obecny jest troszkę za niski
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się