...Zaczynam coraz bardziej dojrzewać do nazwy Paradressage Team (w skrócie byłoby 'PR Team'😉... a centaur w logo i wszelkich materiałach jako kojarzący się symbol 🙂
...Zaczynam coraz bardziej dojrzewać do nazwy Paradressage Team (w skrócie byłoby 'PR Team'😉... a centaur w logo i wszelkich materiałach jako kojarzący się symbol 🙂
Tylko, ze wtedy ograniczacie sie do jednej dyscypliny. A co z osobami, ktore uprawiaja inne?
Centaur Paraequestrian Team. i taka nazwa jest międzynarodowa i 'pełna' a jako skrótowa i Polska może być właśnie sam Centaur :-)
Ta nazwa mi się najbardziej podoba! Bez Centaura wydaje się bardzo ogólna i ciężko będzie się w przyszłości zorientować o którą ekipę chodzi. A tak jest wszystko co trzeba i bez zbędnego zawężania się do uj. Impuls to chyba kiepski pomysł, baardzo pospolite i powszechne, w żaden sposób nie kojarzy się też z parasportem. Jakby co służę pomocą "ręczną" czyli luzak z doskoku 🙂
efka - wiem, kiedyś mi chyba cover opowiadała o tym, że para zawodnicy skaczą też np. Ale duże zawody są też np w skokach? (załóżmy poziom Mistrzostw regionu, kraju?)
Ale odzew! Super! Team nam się powiększa 🙂 Anaa, właśnie w Polsce jest tylko dresaż (oficjalnie, bo nieoficjalnie wiemy o skaczących osobach też), ale na świecie coraz popularniejsze są skoki, są nawet bardzo silne naciski, by pojawiły się już w Londynie 2012. Pewnie dlatego, że Brytyjczycy mocno zaangażowani w kicanie. Centaur Paraequestrian Team 💃