a ja mam alergie na gąbki do mycia/zmywania. żadna dłużej niż tydzień góra dwa u mnie nie pociągnie. A dotego po każdym użyciu wyparzam we wrzątku inaczej już bym nie dotknęła.
Ja przed pójściem spać muszę zjeść porcję Corn Flakes z mlekiem i cukrem obowiązkowo. Chleb muszę mieć posmarowany masłem, nawet gdy jem kanapki z Nutellą. 😁
kocham patrzeć jak te biedaki w piątek wieczorem próbują zaparkować na podziemnym parkingu pod CH i tak jeżdżą wte i wewte, wte i wewte, wte i wewte, wte i wewte coś pięknego
Odświeżam. Kręcę kostką 😀 Zazwyczaj przed snem. Jakbym nie leżała, tak kręcę sobie prawą kostką. Teraz siedzę z laptopem na kolanach i też kręcę właśnie tą kostką. TŻ się śmieje wieczorem, bo łóżko czasem skrzypi przy moim ruszaniu samą kostką. 😁 😁
A ja ostatnio zauważyłam,że często sobie napinam mięśnie w łydkach,a później popuszczam i tak w kółko 😁 Albo siedząc przy komputerze - nie mogę siedzieć prosto. Nogi zawsze muszą być na biurku, ścianie.. 😁
Nie znoszę jak pod moją nieobecność mój "ojczym" lub mama wchodzą do mnie do pokoju. Mam wrażenie, że mi szperają w rzeczach... WSZYSTKO jem z ketchupem. Ciągle nie pamiętam co robiłam i prawie zawsze esemesy wysyłam dwa razy. W nocy przez sen zdejmuję spodenki od piżamy 😁 Nie lubię jak ktoś jest u mnie w domu, załatwiać się w toalecie, a jak sikam to staram się to zrobić strasznie cicho. 😁
w miejscach cywilizowanych: kiedy siedzę podryguję nogą wraz z koleżanką wyśpewuje piosenki z musicali na całe gardło mam dziwne nawyki do powtarzania scen z filmów/filmików praktycznie nigdy nie suszę włosów nienawidze pisać z ludźmi na gg nienawidze pisać sms od kiedy się dukanuje sprawdzam skład każdego produktu pod kątem zawierania CUKRU jestem uzależniona od kawy nie założę tej samej rzeczy 2 dni pod rząd niecierpie rajstop lue maltretować ludzi ściskając ich za uszy (tylko WYBRAŃCÓW :cool🙂 😁 nie umiem przetrwać tygodnia bez wydawania pieniędzy jestem re-voltoholikiem mam obsesję na punkcie markowych ubrań uwielbiam czekoladę (co widać :lol🙂 jestem uzależniona od gumy do żucia w stajni: kiedy wchodzę do konia zawsze najpierw obmacuje mu głowę lubię wąchać końskie chrapy nigdy nie zostawiam czapraka przypiętego do siodła większość bryczesów piorę po każdej wizycie w stajni (szczęśliwe jeżdże 3-4 x w tygodniu) zawsze kiedy jestem z koniem gadam do niego drapie konie za uszami zwracam się do koni per 'dziubasku' wyznaję zasadę 'kto nie ma talentu ten ma dużo sprzętu'
uff, to chyba tyle.. ogóleni jestem WYBITNIE dziwna 🏇
przed grą na jakimkolwiek instrumencie muszę mieć czyste dłonie. zawsze. idealnie czyste. poza tym siedząc przed komputerem prawie cały czas mam przy sobie gitarę i pogrywam, kiedy ładują mi się strony. ciągle sobie coś nucę, czasem nieświadomie na głos. często uśmiecham się na ulicy do obcych ludzi. staram się sympatycznie, nie jak Joker. i z tego co obserwuję, dla wielu przechodniów jestem dziwolągiem 🙁 uwielbiam kupować płyty z muzyką. kiedy wychodzę ze sklepu z nowym albumem, czuję, że spełniłam taki wewnętrzny obowiązek wobec siebie. wiecznie sobie coś obiecuję, ale brakuje mi silnej woli 😂 często bawię się centymetrem krawieckim.
Jak zasypiam to ruszam nogami/stopami 😎 Jak się ubieram do wyjścia to najpierw zakładam kurtkę a później buty, Wolę zakalce niż udane ciasta 😀 Boję się wymiotować i ludzi wymiotujących oraz samych wymiocin 🤔 Nie chodzę w spódnicach, Lubię orzechy ale nie zjem ciasta z orzechami 🙄
Panicznie boję się znieczuleń u dentystów. NIGDY nie miałam robionego zeba ze znieczuleniem. Na żywca leciało! 🏇 Jestem uzależniona od piercingu 😜 Jak jem obiad to na talerzu zawsze musi być: po lewej mięso,po prawej ziemniaki/makarony/ryze a na górze surówka.
Mam to samo. I jeszcze lubię wszystkie owoce na świeżo, ale już w ciastach, dżemach czy innych przetworach niet. Cała moja rodzina uważa mnie za dziwoląga. No bo jak można lubić truskawki z prosto z krzaka, ale tych w dżemie czy w galaretce już nie? 🤔wirek: 😁
cavaletti, Truskawki w cieście są obrzydliweee...! I też nie zjem ciasta z niektórymi owocami (np nie tknę ze śliwkami czy rodzynkami), ale już np z brzoskwiniami, ananasem mogę zjeść prawie całe 😁