Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

yga, ona chyba kiedys miała nadwagę(a przynajmniej tak twierdzi), więc nie sądzę, żeby miała taki dobry metabolizm. Z resztą, ona cała wydaje mi się, że jest kreowana na taką, żeby zwiększyć ogladalność.
Victoria jest moim zdaniem jedną z ładniejszych dziewczyn (a poza tym to normalna, nie użalająca się nad sobą laska), ale jakoś zawód - modelka mi do niej nie pasuje.

Podoba mi się Ukrainka (nie pamiętam imienia) i mocno jej kibicuję. Fajnie chodzi i ładnie wychodzi na zdjęciach (w sensie jak modelka, a nie po prostu ładna buzia)

Niezmiennie trzymam kciuki też za Magdę. Uważam, że jest dość... brzydka, ale ja lubię takie modelki 😜 W super ciuchach/stylizacjach moda zaczyna z ich udziałem przypominać sztukę 😜 Niepowtarzalność, oryginalność to jest coś.

Ostatnio oglądałam banki twarzy i bardzo dużo jest łądnych dziewczyn, takich replik - niczym się nie różnią: młode, chude, z otwartymi ustami 😁 A zaledwie parę takich, których twarze od razu się zapamiętuje i które... hipnotyzują?
Zgadzam się, Magda moze do najładniejszych nie należy, ale jest charakterystyczna i hipnotajzing. Na modelkę w sam raz! Jest moim number one.
Nadwagę miała chyba Oliwia, przynajmniej o zbędnych kg Płaczki Anny nie słyszałam
Ponadto trzymam kciuki za Honoratę i Vierę  😉
Zgadza się, to Oliwia miała nadwagę. Ja tam jej kibicuję, ma śliczną twarz przykuwającą uwagę 🙂
Czytałam ostatnio w opolskim dodatku do Gazety Wyborczej, że Ania w ciągu roku schudła 20 kg.
Oj, żebyście się nie zdziwiły jak wygra właśnie Ania! Jest wysoka, zgrabna, dobrze wychodzi na zdjęciach, ma twarz, z którą dużo można zrobić. Jak nauczy się chodzić na obcasach i przestanie się nad sobą użalać,to ma duże szanse wygrać!

Mnie się podoba Oliwia, ale jest za ładna, żeby wygrać.
Tu jest więcej:
http://uroda.onet.pl/fotogalerie/anna-balon-na-wybiegu-w-paryzu,4881079,10529703,galeria-maly.html

Dziwny jest ten jej wzrok - ma wiecznie wory pod oczami, wygląda na wykończoną...
Tu jest więcej:
http://uroda.onet.pl/fotogalerie/anna-balon-na-wybiegu-w-paryzu,4881079,10529703,galeria-maly.html

Dziwny jest ten jej wzrok - ma wiecznie wory pod oczami, wygląda na wykończoną...

Ale popatrz na ostatnie zdjęcie - mały retusz i nie ta sama dziewczyna!
Oliwia wcale nie była gruba... 😎 ściema to jest. To kuzynka mojej koleżanki z byłej klasy, ostatnio nam mówiła 😉
[quote author=Cień na śniegu link=topic=32158.msg1158522#msg1158522 date=1318706659]

Ale popatrz na ostatnie zdjęcie - mały retusz i nie ta sama dziewczyna!
[/quote]

Mały? Jakby ją narysowali, byłaby bardziej naturalna...
Lov w sensie że taki chwyt marketingowy? :p
moze byla jak miala 8 lat :P

Anka to totalna pomylka. Ma figure, fakt, ale umysl 10ciolatki. Moze jak dorosnie, zacznie panowac nad swoja twarza i dojrzeje mentalnie to cos z niej bedzie - poki co jej zachowanie i miny na zdjeciach nie robia na jej korzysc.
Oliwia mi się nie podoba, a Anka ma głupi wyraz twarzy, a te wory to może kwestia urody, ja wprawdzie worów pod oczami zawsze nie mam, ale mam tak jakby podkreślone oczy-bez względu na to czy jakaś opuchlizna jest czy nie, chociaż myślę, że u niej to kwestia niewyspania, bo u mnie to jednak inaczej wygląda.
Stawiam na tą Joanne, wygląda z moich obserwacji na typową modelkę.
Anka jest beznadziejna!!! Po prostu żal.pl to już chyba nawet sama Papierska była od niej lepsza
Wie ktoś w ogóle jak tam kariera Papierskiej ? 🤣
dzisiaj była w Co Za Tydzien krótki urywek z jakiegos pokazu w centrum kilkunastu dziewczyn z 1 edycji
No proszę ,oto przecieki kto będzie w finałowej 3:
klik
sory ale dla mnie Ania ma obrzydliwą figurę. Jakaś taka kanciasta, na górze szczypior, biodra kwadratowe.
No proszę ,oto przecieki kto będzie w finałowej 3:
klik

No, jeżeli to prawda, to mogę sobie pogratulować zdolności jasnowidztwa!  😀
Hehe , masz zawód na przyszłość 😀  Mogę zapisać się  na wizytę???

Mam nadzieję , ze nikomu nie popsułam  zabawy???

Z tej 3 moim faworytem jest Olga.
Masz to jak w banku!
Ale za efekty jasnowidzenia nie biorę odpowiedzialności  😀

W finale chyba głosują widzowie? To możliwe, że z tej trójki wygra Olga.
Może i głosują widzowie ale wydaje mi się że odgórnie jest narzucone kto wygra.  🙄
I może to być Ania.  🤔
Polecam 😉
http://www.facebook.com/pages/wkurza-mnie-ANNA-BAŁON/130399583726444?ref=ts&sk=wall
Boże, na hak z tą Anią! Laska jest nie do wytrzymania, już wolałam Gabryśkę, przynajmniej była wyrazista. A ta doprowadza mnie do szału. Infantylna płaczka. I zapowietrza się jak mówi.
Papierska to pikuś. Ciekawa jestem czy ta cała, pożal się Boże Ania, jest tak glupia, czy to wszytsko zręcznie rozgrywa  👀
Olga wyszła cudownie  😍
Podoba mi się jeszcze foto Wiktorii 🙂
Mi tez się zdjęcie Olgi bardzo spodobało.
A Magda, no cóż straciła duza szanse.
Mi się podoba Ania, do bycia modelką mózg jej nie potrzebny, po za tym nie jest głupia tylko dziecinna, a to nic złego.
Wolę oglądać fotki dziecinnej modelki, niż takiej co umalowana wygląda na 40lat.
Duże szanse na wygranie ma Olga, ale ma coś w twarzy takiego co mi się nie podoba.  👀
a ja dzis przez przypadek trafilam fragment tego dziwnego programu -  eeee laska chce być modelką, dostaje szanse na kontrakt od jakiegoś ich modowego guru a potem ma histerię że ona tyłka w majtkach nie pokaże  🤔 eeeee ale o co kaman??  🤔wirek:

nevermind
zafascynowaly mnie buty jednej z nich - beżowe szpile na koturnie (że niby beż to hicior sezonu) ale one miały dodatkowy paseczek idący w poprzek podbicia-  no bajeranckie!
w napsiach końcowych podali że butowo sponsouje ich Kazar ale na ww kazara nie ma  😕
ktoś pomoże?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się