Notarialna, pół kilometra to wcale nie jest tak mało, to 10 basenów olimpijskich, 20 "zwykłych"... a tu jeszcze rzeka, prąd itp... spróbuj przepłynąć wpław przez rzekę i później się pochwal 😉
Zwłaszcza gołe cycki, dramat. Wiejski wybieg mi się podobał, ale puszczanie dziewczyn w takich obcasach po chyboczących się deskach - nieporozumienie. Przecież nietrudno o wypadek w takiej sytuacji.
wrotki, no pewnie, że przeszkadza! Chyba, że są dobrze zrobione i nie rzuca się tak w oczy, ale u niej wyglądały niesmacznie 🙂
No i faktycznie, część strojów była totalnie niepasująca jak na pierwszy pokaz dziewczyn i jak na widownię - czyli nastolatkowie, dzieci, itd... Te gołe tyłki, piersi z zasłoniętymi jedyni sutkami... Mogli poczekać z tym kilka odcinków :/ I mam nadzieję, że program nie sprowadzi się do tego, do czego sprowadzają się polskie "komedie", czyli odcinek bez seksu i golizny odcinkiem straconym.
z drugiej strony jest to metoda na szybki odsiew. jak jakas nie wyjdzie tak ubrana to jest pretekst zeby je wywalić, bo na pokazie tez rozne rzeczy na siebie zakladac bedzie.
te stroje to jakaś pomyłka była :/ a jak one szły po tym wybiegu z desek, które się uginały to bałam, się że albo ta cała konstrukcja runie, albo którejś obcas utknie między dechami 😲
Jak ten facet macał typkę po cyckach to...nie skomentuje. Ogólnie według mnie program jest na jeszcze niższym poziomie niż był, a dziewczyny w większości niezbyt ładne-mówię tu o wersjach bez make-up, bo z każda wygląda ze sto razy lepiej 😉figury za to mają całkiem niezłe 😀
O tak, ta ciemna jest prześliczna. I bardzo wrażliwa. Mnie znów denerwuje ta nazbyt pewna siebie, bodajże Gabriela. Nie cierpię ludzi z takim charakterem jak ona 🤔wirek:
Nie mogę pozbyć się, niestety, wrażenia jak widzę tą Michalinę, że oglądam faceta 🙁 No przy całej życzliwości dla takich osób, po prostu pierwsze wrażenie jest takie, że to facet, a zwłaszcza głos... Przypomina mi Davida Bowie:
Cierpienie a co tym koniom sie dzialo ze biedne? Mi się ta Dorota podoba, a reszta jakaś taka nie wyraźna. Woliński jest załosny i to jego ''sory'' jakby nie mógł powiedzieć, po polsku ''przykro mi, ale nie przechodzisz dalej, przepraszam'' tylko cały czas to jego wiejskie ''sory''.
ta Garbyśka to jakaś porażka. Mega zarozumiała 🤔 Jak dla mnie ta roman i Michalina to jakaś pomyłka 😵 Olga i Dorota mają twarze bliskie mojemu ideałowi 😜
edit. ,,sesja" na koniach żenada. moja 7 letnia siostra zrobiła mi ostatnio lepsze zdjęcia z koniem 😂 najlepsza moim zdaniem ta na sianie, bo oprocz tej czarnej na gorze i blondynki na dole po lewej wyszły fajnie