Strzyga, poważnie, pomyśl nad tym, mam kilka znajomych w okolicach 160 cm, które w fotomodelingu działają bardzo dobrze.
poza tym troszkę pracowalam przy pokazach, ale bardziej przy sesjach, jako wizażystka i fryzjer dyplomowany, także zaufaj mi, z taką fotogenicznością bosko by to wyglądało. masz twarz która może promować kosmetyki, a do sesji glamour badz stylizowanych to jesteś marzeniem stylisty 😍
ale bardzo wiele zależy od fotografa, ja przy swojej niezbyt ładnej buzi i ogromnej nadwadze mam ladne zdjęcia sesyjne, zrobione po tankowaniu z ekipą po którejś sesji, okolo 4 nad ranem, i kilka w miedzy czasie klikane z chwili wolnej, ale przez promastera i nawet nie straszę.
więc do dzieła, rób karierę, a potem się bedziemy chwalić "to ona! ona na mnie najechala na konskim forum!!!" 😜 😜 😜
a co do programu, mam wrażenie, że biorą co mają. wczesniej by odrzucili małą dziewczynę, bądz taką ze "schabami" albo wielkim obleśnym tatuażem na pół nogi. ale widać nic lepszego sie nie trafilo.
Tyszka miewa chamskie teksty, ale wg mnie jest najlepszy z nich wszystkich, Dawid tez ok. One tam nie sa na castingu to my little pony tylko na castingu do swiata gdzie nikt ich nie bedzie po glowkach glaskal
yga no teraz jak probuje włączac to mi działa tak około minuty, a pozniej znowu wyskakuje ze przekroczyłam limit 😵 dziwne bo pisze ze przeciez bez ograniczeń 🤔
I wszystko jasne, kliknij na pasek VIDEOBB! czyli pod paskiem "BEZ LIMITU", po prawej stronie "Pokaż" jak coś spróbuj tu:http://www.videobb.com/f/ECYq9c6WIuZF.swf Jak nie leci to ja już nie wiem 🙇