Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

Ale Weronika jako współprowadząca... masakra 😉 tak chyba nie czuje bluesa, sztywno. No, ale może się dziewczyna rozkręci.

I to branie na litość... Ta dziewczyna, co zmieniła płeć, wcale taka ładna nie była. I ta z dzieckiem. Jedyna chyba taka naprawdę łądna była ta ciemna, co w rodzinie zastępczej się wychowywała, czy coś w ten deseń. No, to specjalistka się wypowiedziała 😁
Weronika prowadząca - masakra  😵
Mi ta z 5 letnim synkiem najbardziej się podobała! Była naturalna i chyba najrozsądniejsza z nich wszystkich. Takie odniosłam wrażenie.
A co do Weroniki to według internetu wyrzucili ją ze szkoły, więc musiała się gdzieś podziać  🤣
jak jeszcze 1 edycja byla jako taka pod wzgledem zachowania jurorow, to ta zwalila mnie z nog -  jakas parodia! Tyszka, fotograf na takim poziomie! zachowuje sie jak kompletny idiota i pies na baby - lizac dziewczyne, w glowie mi sie to nie miesci. Korwin Piotrowskiej nie komentuje nawet.. Jedynie Dzoana i Dawid czy  jak mu tam zachowuja sie na poziomie - prosto sympatycznie i bez zbednych emocji..
To jest zupelne nieporozumienie.. Ile NTMow z roznych krajow widzialam w zadnym jurorzy nie zachowywali sie w ten sposob... to sa jaja jakie sobie producent zrobil z programu i tych dziewczyn ktore decyduja sie pojsc na casting.
To jakie dziewczyny przepuszczaja... bez sensu.
Po prostu beznadzieja dla podbicia ogladalnosci. Szkoda, bo Tyrze Banks nie o taki cyrk na pewno chodzilo..
Poczułam się mocno zażenowana oglądając.

Dlaczego w ogóle przeszła laska, która ma 162? W jakim pokazie ona pójdzie? Koszmar jakiś.
Strzyga, i tak ją pewnie wywalą po tym drugim etapie.
Czy was też wkurza Tyszka? (Tyszko? Niech mnie ktoś oświeci jak to to się pisze)
Ja rozumiem, że każdy przechodzi etap samouwielbienia i miszcza świata i okolic. Ale on chyba nadal ten syndrom ma 🤔wirek:

'Oh, jaki ja jestem profeszonyl fotografejszyn! Zobaczcie jaki mam sprzęcior! Super nieeee?'
Może niektórym to trąca zazdrością, ale tak nie jest raczej mnie to śmieszy. 😁
Notarialna, w pierwszej edycji nawet śmieszny był, ale teraz to już przegięcia. Akcja z soczkiem... fuj. O wiele bardziej wolę Dawida 😉 konkretny jest i rzeczowy.
W tej edycji zdecydowanie polubiłam Dawida z jury, a Tyszka to świr  😁 A te co przeszły do następnego etapu - porażka,żadna nie była powalająca, ale może takie po prostu przyszly na castingi? No nie wiem, jak pierwsza seria mi sie podobała to ledwo dotrwałam do końca pierwszego odcinka drugiej serii..
ja mam trochę wrażenie, że do tego programu nie idą dziewczyny, które w jakiś sposób się cenią..
ja myślę, że troche przesadzacie... uważam że to tv takie dziewczyny kreuje i robi z nich posmiewisko no bo dlaczego niektóre mają jakieś 'normalne' mini sesje a drugie wylewają sok na siebie czy ugniataja na sobie ciasto? dziewczyny chcą cos zrobić w życiu, cos szalonego nie rutynowego i tak to wychodzi jak wychodzi, a tv po prostu to wszytsko pokazuje zreszta jak w każdym programie bo fajnie zobaczyć 'co przeżywa uczestnik' nie tylko jak jest na scenie ale również w żuciu prywatnym
Ta z 5-letnim dzieckiem miała prześliczną twarz. 😜
Tyszka to jakaś porażka. To samo Weronika. Zresztą oni wszyscy tam są w jakiś sposób 'dziwni'.
Podobała mi się tylko ta z dzieckiem i ta, która w dzieciństwie była gruba. Ta, która się wychowywała w domu dziecka wygląda mi na twardą i dośc dojrzałą, ale twarzy modelki to ona dla mnie nie ma  😎
kurde, zapomnialam zobaczyć pierwszy odcinek  😵 może trafię jeszcze na jakąś powtórkę
Co sądzicie o figurze tej, która była gruba wcześniej -Oliwii, tej z ciemną karnacją i włosami ?
Są na necie gdzieś już odcinki do zobaczenia?
Mam już.

http://tvnplayer.pl/odcinek,top-model-zostan-modelka,S02E01,3099.html

Przecież Strzyga już wstawiała  👀
tulip- ładne ciało i cała jest bardzo interesująca, fajną ma urodę.
Ciałem wygrywa wg mnie ta z domu dziecka 😍
Jakieś ładniejsze te dziewczyny teraz niż w poprzedniej edycji - z tych co przeszły nie podoba mi się tylko Ukrainka i ta po zmianie płci. Reszta wręcz zjawiskowa 🙂 I serio uważacie, że są takie puste? Ja niczego takiego, poza wyjątkami, nie zauważyłam. Ta z dzieckiem ma przepiękną twarz, a ta z architektury super cycki mimo chudości - ależ zazdroszczę 😀
mi się podoba ta co ma 5letniego syna (Dorota? )
tylko dlaczego każda bierze na litość i ma ckliwe historyjki  🙄
Cierp1enie, biorą przykład z poprzedniej zwyciężczyni 😉
ja poległam przy tej czarnowłosej z niebieskookim wytrzeszczem ubraną w dżinsik: "znajomi mówią, że się nadaję, chuda jestem, wysoka jestem"... tylko twarz trochę przerażająca 😁  ta co kazali jej schudnąć blondyna - świetna twarz, ta z dzieciakiem też fajna. ta po zmianie płci - no przykro ze tyle przeszła, ale twarz wg mnie zupełnie nie ciekawa. ta z domu dziecka jakaś taka ordynarna się wydaje. podobały mi się za to zdjęcia rudej krótkowłosej w soku zagęszczonym  😁
ruda była obleśna  🤣
Strzyga mam wielka ochote Twoje zdjecia na tapetę wstawić, ale chłop mi się nie oderwie, bo wyglądasz jak z katalogu  😜

drogie moje, tam naszej Strzygi brakuje! jak Boga kocham, bym wysylala smsy jak glupia, brak tam dziewczyn z taka ładną buzią
bemyself, ojej dzięki, aż nie wiem co powiedzieć  :kwiatek:
ale raczej z moją kobiecą figurą i szalonym wzrostem liczącym 159 cm nie zrobiłabym szalonej kariery 😀
Ja mam jakieś takie dziwne wrażenie, że przechodzą w większości te, które mają jakąś wzruszającą historyjkę w zanadrzu. Może tylko moja taka opinia, ale moim zdaniem Michalina to jakieś totalne nieporozumienie, a najbardziej ją chwalili.
ale raczej z moją kobiecą figurą i szalonym wzrostem liczącym 159 cm nie zrobiłabym szalonej kariery 😀

Eee tam, doklej sobie historyjkę, która doprowadzi ich do łez i zrobisz karierę  😉
Strzyga, dawaj! Mysle ze Historia Wacusia by ich odpowiednio wzruszyla 😂
To może się udać 8)
Tylko zabierz Wacusia ze sobą, powiedz, że nie miałaś go z kim zostawić : )
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się