Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

Dobra, ale chyba zrobili więcej zdjęć niż te trzy (Kaśka)? 🤣

Najlepsze foto wg jurorów:

Jej prawe oko wygląda strasznie... Nie wiem czym oni się kierują przy wyborze tych zdjęć. Osobiście za najlepsze uważam zdjęcie Pauliny.
Nie mnie oceniać, ale uważam że Ania ma zeza i jej twarz jest po prostu brzydka. Wiem, że modelka ma być po primo charakterystyczna, czymś zachwycać chociaż daleko jej do doskonałości w buźce ale Ania naprawdę nie zachwyca. Powinna wygrać Ola, wygląda najlepiej i zdecydowanie najlepiej wychodzi na zdjęciach, chociaż na tym zdjęciu z Mediolanu nie powaliła mnie na kolana, dziwnie wyszła  😎

http://pudelek.pl.pinger.pl/m/4245378/kolejne-profesjonalne-zdjecia-uczestniczki-top-model-zobacz

http://pudelek.pl.pinger.pl/m/4229141/profesjonalne-sesje-kasi-z-top-model-zobacz i niech ktoś mi nie powie że nie marszczy tak samo oczu i otwiera ust na każdym zdjęciu  😁
powiem Wam szczerze, że jestem w szoku, że Kaśka odpadła.. bo tak jak pisałam, czytałam w wielu miejscach, że podobno wygra.  🤔wirek:
🚫 ale mam takie same buty jak Kasia, sa sliczne i meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega wygodne
powiem Wam szczerze, że jestem w szoku, że Kaśka odpadła.. bo tak jak pisałam, czytałam w wielu miejscach, że podobno wygra.  🤔wirek:

no właśnie a tu na forum było że Paulina tylko nie wiem jak to mozliwe i na jakiej podstawie tak ktos ustala skoro finał na zywo jest za tydzien  🤣
a może jest wszystko już ustawione?  🤬
no też mi to przyszło do głowy, margaritka a co to za buty?  😀
[quote author=Bee. link=topic=32158.msg784332#msg784332 date=1290681309]

no właśnie a tu na forum było że Paulina tylko nie wiem jak to mozliwe i na jakiej podstawie tak ktos ustala skoro finał na zywo jest za tydzien  🤣
[/quote]

Tu na forum było również, że Kasia, tak dla ścisłości.  😉
Rzeczywiście podobne, zresztą obecnie w sklepach tego typu butów jest całkiem sporo (sama mam czekoladowe z Zary), ale obstawiałabym, że to nie są te same. Te Ksi wyglądają jak Quazi.  😉

ja dopiero wczoraj się dowiedziałam, że to na żywo będzie  🤔wirek:w takim razie mogli każdy panel jurorski robić na żywo, żeby uwiarygodnić ten program.. bez głosowania widzów, ale jednak na żywo.
A czemu tylko 3 dziewczyny szły na wybiegu u Zienia?
Tzn. ze Polina wygrała i jako tap madl nie miała czasu isc ?
Nie wiem jak wy ale ja z finałowej trójki stawiam na Anie 🙂
ja tez  😉
Rzeczywiście podobne, zresztą obecnie w sklepach tego typu butów jest całkiem sporo (sama mam czekoladowe z Zary), ale obstawiałabym, że to nie są te same. Te Ksi wyglądają jak Quazi.  😉

Również stawiam na Quazi. Zbiegiem okoliczności zapewne (nie podejrzewam przecież, że jest inaczej 🤣 ) Anja reklamuje nową kolekcję tychże bucików.
ufoludki  😎
Ola ma strasznie grube i krotkie udka..  🤔
To ta w czarnej kiecce?
tak, czarna , krotka kiecka, mam na mysli to zdjecie gdzie idzie po wybiegu.. ja mam obsesje na punkcie grubych ud, ale moje sa lepsze, i smuklejsze i dluzsze, a do modelki mi daleko.. Podoba mi sie za to Ania i Kaska  😎
edit. i to gdzie stoi potem.. wiec to nie jest kwestia zlego ujecia.. Ola wydaje sie taka "mala, gruba, niewywrotna"  🙄
właśnie się ździwilam że Ola tak strasznie wyglądała na pokazie, i jak piszesz sanna zdecydowanie lepiej wypadły Ania z Kaśką
W ta srode jest finał🙂? Ania ma brzydką twarz,paulina nie ma charakteru,a ola jest bez wyrazu według mnie.Najlepsza była ta jak ufoludek taka komunikatywna i jak jeden z jurów powiedział,była najbardziej gotowa psychicznie na to.
Twarz Ani to kwestia makijazu, zobacz w ostatni odcinku jak fajnie wygladala "zrobiona" jak sie szykowala do pokazu. No i ma super cialo, fajnie chodzi, a twarz moze nie jest piekna, ale nie jest tez brzydka imo
Dziwnie ta Ola tu wyszła, bo z wagi i w programie wygladała szczupło i podobnie do pozostałych koleżanek, a na fotkach wygląda 10 kg więcej..
Ania wyglądała najbardziej profesjonalnie jak modelka powinna wyglądać, a to zdjęcie Kaśki http://e4.pudelek.pl/p1012/f5151e7f0017dff54cec4c4b jest straszne do tego ten wzrok odrzucający. faktycznie Ola ma grube uda  👀
Bo Kasia chciala miec spojrzenie uwodzicielskiego wampa, ale troszke inaczej to wyszlo.. ale mnie ona sie generalnie podoba na wybiegu. W cywilnych ciuchach wyglada strasznie z ta swoja rachityczna i nieproporcjonalna budowa, w odpowiednich ciuchach- super.
To już za jakieś 1,5 godz. Na kogo liczycie?  😀
Liczę na Anie 😅, ale znając absurdy tego kraju  wygra Polina 😫
Mysle dokladnie tak samo. Ania ma najwiekszy potencjal z tej trojki ale to placzliwa-rozpaczliwa Polina wygra.
Swoja droga, dlaczego agencja z ktora, dziewczyna ktora wygra podpisze kontrakt, nie ma glosu decydujacego  kto zostanie top model ?  Widzowie moga sobie  wybierac swoja miske..
może dlatego, że program musi jakoś zarobić? 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się