Nie mnie oceniać, ale uważam że Ania ma zeza i jej twarz jest po prostu brzydka. Wiem, że modelka ma być po primo charakterystyczna, czymś zachwycać chociaż daleko jej do doskonałości w buźce ale Ania naprawdę nie zachwyca. Powinna wygrać Ola, wygląda najlepiej i zdecydowanie najlepiej wychodzi na zdjęciach, chociaż na tym zdjęciu z Mediolanu nie powaliła mnie na kolana, dziwnie wyszła 😎
[quote author=Bee. link=topic=32158.msg784332#msg784332 date=1290681309] powiem Wam szczerze, że jestem w szoku, że Kaśka odpadła.. bo tak jak pisałam, czytałam w wielu miejscach, że podobno wygra. 🤔wirek:
no właśnie a tu na forum było że Paulina tylko nie wiem jak to mozliwe i na jakiej podstawie tak ktos ustala skoro finał na zywo jest za tydzien 🤣 [/quote]
Tu na forum było również, że Kasia, tak dla ścisłości. 😉
Rzeczywiście podobne, zresztą obecnie w sklepach tego typu butów jest całkiem sporo (sama mam czekoladowe z Zary), ale obstawiałabym, że to nie są te same. Te Ksi wyglądają jak Quazi. 😉
no właśnie a tu na forum było że Paulina tylko nie wiem jak to mozliwe i na jakiej podstawie tak ktos ustala skoro finał na zywo jest za tydzien 🤣
ja dopiero wczoraj się dowiedziałam, że to na żywo będzie 🤔wirek:w takim razie mogli każdy panel jurorski robić na żywo, żeby uwiarygodnić ten program.. bez głosowania widzów, ale jednak na żywo.
Rzeczywiście podobne, zresztą obecnie w sklepach tego typu butów jest całkiem sporo (sama mam czekoladowe z Zary), ale obstawiałabym, że to nie są te same. Te Ksi wyglądają jak Quazi. 😉
Również stawiam na Quazi. Zbiegiem okoliczności zapewne (nie podejrzewam przecież, że jest inaczej 🤣 ) Anja reklamuje nową kolekcję tychże bucików.
tak, czarna , krotka kiecka, mam na mysli to zdjecie gdzie idzie po wybiegu.. ja mam obsesje na punkcie grubych ud, ale moje sa lepsze, i smuklejsze i dluzsze, a do modelki mi daleko.. Podoba mi sie za to Ania i Kaska 😎 edit. i to gdzie stoi potem.. wiec to nie jest kwestia zlego ujecia.. Ola wydaje sie taka "mala, gruba, niewywrotna" 🙄
W ta srode jest finał🙂? Ania ma brzydką twarz,paulina nie ma charakteru,a ola jest bez wyrazu według mnie.Najlepsza była ta jak ufoludek taka komunikatywna i jak jeden z jurów powiedział,była najbardziej gotowa psychicznie na to.
Twarz Ani to kwestia makijazu, zobacz w ostatni odcinku jak fajnie wygladala "zrobiona" jak sie szykowala do pokazu. No i ma super cialo, fajnie chodzi, a twarz moze nie jest piekna, ale nie jest tez brzydka imo
Ania wyglądała najbardziej profesjonalnie jak modelka powinna wyglądać, a to zdjęcie Kaśki http://e4.pudelek.pl/p1012/f5151e7f0017dff54cec4c4b jest straszne do tego ten wzrok odrzucający. faktycznie Ola ma grube uda 👀
Bo Kasia chciala miec spojrzenie uwodzicielskiego wampa, ale troszke inaczej to wyszlo.. ale mnie ona sie generalnie podoba na wybiegu. W cywilnych ciuchach wyglada strasznie z ta swoja rachityczna i nieproporcjonalna budowa, w odpowiednich ciuchach- super.
Mysle dokladnie tak samo. Ania ma najwiekszy potencjal z tej trojki ale to placzliwa-rozpaczliwa Polina wygra. Swoja droga, dlaczego agencja z ktora, dziewczyna ktora wygra podpisze kontrakt, nie ma glosu decydujacego kto zostanie top model ? Widzowie moga sobie wybierac swoja miske..