hanoverka - Chodziło mi właśnie o to, że w Polsce (jury) za wszystko krytykowało a na wybiegu szły z cellulitem który naprawdę było widać. Kto tu się więc nie zna 😁
Szczery, chyba przeceniasz Jej mozliwosci.. Jest bystra, elokwentna, sprytna, chuda, wysoka, obyta, ma wczesniejsze doswiadczenie. Byla ok w tym proigramie, ale na kolana nie powalala. No i popatrz na Jej proporcje ciala i spojrz w oczy.. Bez zartow, Top z zezem?? Ale to raczej paulina powinna odpasc nie Kaska. kaska byla 100 razy lepsza od niej.. :-(
Smsy? Widzowie? Nie rozumiem, jak ludzie siedzący przed telewizorami mają wybrać tą najlepszą, skoro tak naprawdę nie wiedzą jak wygląda? No bo za szkłem to inaczej przecież... Chyba że coś źle zrozumiałam. A Kasi mi szkoda 😉
ja pitole, Kaśka odpadła. Mówcie co chcecie, ale ona się najbardziej z tego gronka nadawała na modelkę. Inteligentna, profesjonalna, twarda, odpowiedni charakter, swobodnie rozmawia po angielsku, do tego charakterystyczna uroda.
Polina nie może wygrać 😵 Nie potrafi się chyba nawet przedstawić po angielsku. Czy też jej tekst, że przeraziła sie, jak miała znów pozować z mężczyzną. A potem 'było to takie totalne ciacho.' Boże widzisz a nie grzmisz 😵
Kasia faktycznie ma wszystko, czego potrzeba w tym biznesie, ale... jej zezujące spojrzenie autentycznie wyprowadzało mnie z równowagi. Wszystko rujnowało.
Paulina powinna wylecieć na wstępie za użalanie się, słabą psychikę... I ten angielski... 😵 dziewczyna nie potrafi się porozumieć, więc jak chce się odnaleźć w tym świecie? Jak dla mnie Kasia była zdecydowanie najlepiej przygotowana do pracy w tym zawodzie i zdania nie zmienię. Jak wygra Paulina to powiem tyle - czysta komercja 🙄
O jaa... Kaśka odpadła. 😲 😲 😲 Niespodziewałam się tego kompletnie pomimo że jej nie lubiłam.
Ale brawa dla Pauliny bo... powiedziała ile ma lat po angielsku. 😂 😂
No to tak: Ania, Ola, Paulina. Ania- ufok, łeeee. Nie ma mojego głosu. Paulina- ryczy, ale umie powiedzieć ile ma lat po angielsku. 😂 Ola- jedyna która się jako tako nadaje na tą ''Tap Madl"
hanoverka, tylko to był INNY pokaz i nawet zostało powiedziane, że szukają na taki pokaz innego typu modelek, swoją drogą nieco obrzydliwe jest taki cellulit na wybiegu, owszem, fajne apetyczne kształty, ale bez przesady...
sanna, ja oceniam wszystkie predyspozycje, uważam ze jedynie Kasia jest w stanie coś osiągnąć z tej grupy... Ten program jest robiony pod publikę, tam samo jak inne tego typu programy, przecież w tancu z gwiazdami nie raz odpadały najlepsi, tak samo tutaj, robią program dla zakompleksionych dziewczynek, które nie znają angielskiego i chcą jechać za granice do pracy? Ok, Polina nauczy się w tydzien słowek, ale co z tego jak ona i tak ma mase chorych barier, których nie przekroczy?
Nalle, gdzie ty widziałaś tego zeza?😉 Bez obrazy, ale czy Anja Rubik tez nie ma "dziwnej" twarzy, jakichś defektów itp. A mimo wszystko jest top modelka😉
Krytykujecie Kasię za wygląd, ale bez wszelkich przeróbek, tak na codzień to ona ma z nich najlepsza twarz, bo bez make upu, to Oli, Ani i nawet Poliny można by się bać...
Na pewno ma twarz bardzo rzucającą się w oczy i charakterystyczną. Z tym, że charakterystyczną właśnie przez lekkiego zeza. Obejrzyj zdjęcia, na każdym jest to widoczne - prawe oko ucieka jej trochę bardziej. 😉
I zgadzam się, modelki muszą być albo idealnie klasyczne, albo charakterystyczne. Charakterystyczna jest Anja, ale w jej twarzy nie doszukiwałabym się defektów. Chyba, że defektem dla Ciebie są ponadprzeciętnie ogromne oczy... Charakterystyczna jest również Magda Frąckowiak ze swoimi lekko tatarskimi rysami, natomiast Jac jest najlepszym zobrazowaniem klasycznej urody, i ona podoba mi się zdecydowanie najbardziej.
I nie łącz cellulitu z pełnymi kształtami, to często nie ma związku. Dodatkowe kilogramy jedynie bardziej go eksponują.
Kto wybiera zdjęcie z sesji, które potem jest omawiane przez jury? Nie wierzę, że na ileś tam zrobionych klatek, foto Kaśki z otwartą gębą i dziwnie przymrużonymi oczami było najlepsze... 🙄
No właśnie gdyby nie ucięta głowa na 2 zdjęciu, powiedziałabym że mina i w ogóle wszystko jest dużo lepsze niż na tym 1. Jak patrzę na Kaśkę to mam wrażenie że jest nie proporcjonalna, uważam że Paulina może faktycznie elokwentna nie jest jakoś specjalnie, ale naprawdę fajnie wygląda.
Paulina ogólnie mi się podoba [oceniając wygląd a nie jęczenie 😉 ] ale w linku który wstawiłaś pozostałe jej zdjęcia z tej sesji są no... słabe. Zadanie wypełniła, dosłownie wygląda jak złapana przez paparazzich z zaskoczenia w niefortunnym momencie 😁
z drugiej strony, Kaska poradzi sobie w siecie mody - jest przebojowa, a po tym programie ma fajne portfolio, szla u Zienia, u ktos ja widzial i tu i tam. A dziewczyna ktora wygra bedzie miala przez czas trwania kontraktu rozpiety parasol nad soba- nie musi byc przebojowa, a jesli potem przepadnie, to na jej miejsce i tak beda kolejne z nastepnych edycji. Wiec jakby nie bylo, zycie i tak to zweryfikuje.. Zworoccie tez uwage, na komentarze ludzi z branzy, komu mowia, ze ma ciekawa twarz, potencjal, dobrze chodzi, ma w sobie elegancje..
Tzn na tym zdjęciu które było w programie, wybrane jako jej najlepsze mam na myśli tu Paulinę, uważam że wygląda lepiej niż Kaśka. Jak widać w linku są zdjęcia z pokazu Macieja Zienia, Kaśka nawet idąc po wybiegu tak samo marszczyła oczy i miała taką samą minę jak na zdjęciach. Języka można się nauczyć, ale całej reszty już tak nie bardzo, a ta cała Kasia była taka sztuczna że się nie dobrze robiło.