Możlie, że i tak jest. Zbyt rzadko oglądam, żeby orientować się dokładnie w historiach dziewczyn, moja ocena wynikała tylko z tego co widziałam w tych kilku odcinkach - wiecznie jęczącej Pauliny. Jeśli jest tak, jak piszesz, to szkoda dziewczyny. Z drugiej strony tak jak już ktoś tu pisał - zamiast się pakować do programu trzeba było na spokojnie zadbać o swoją przyszlość w miejscu, gdzie nie będzie pod obstrzalem kamer i wiecznej oceny.
Według mnie: Ola- świetna przed aparatem, lecz zbyt mało energii. Ale ładna i chuda jest. 😀 Paulina- ładna, nie zna języków, ryczy i jest zbyt emocjonalna. "A bo ja jestem z małej wsi, nikt mnie nie lubi, jestem za gruba, za brzydka, będę mieć męża alkoholika który będzie mnie lał ile wlezie". Kasia- wygląda jak ufo. Może według niektórych jest plastyczna ale według mnie jej zdjęcia wychodzą "banalnie". Weronika- ładna, energiczna i sympatyczna dziewczyna. Ponoć za gruba. Lecz jak widzę jej zdjęcia to mało które dobrze wychodzą. Piszczałka- To wielkie odrzucenie niby przez dziewczyny i jaka ja jestem biedna. Na moje nie powinna wygrać.
Ola wypada u mnie najlepiej. 😉 Chociaż już jest modelką profesjonalną.
Idealnie to ujełaś 😉 "Polina" przynajmniej jest ładna, nie to co "Piszczałka"
"Polina" przynajmniej jest ładna, nie to co "Piszczałka"
Palina, grześku Palina 🤣 😁
a na widok Beaty na żywo (bo niektóre zdjęcia miala calkiem itrygujące) i Kasi zdjęc mam po prostu niesmak, są takie nie apetyczne ze tak się wyrażę i az odrzucające 😉
ktora szla na wybiegu w Mediolanie - Ania czy Kaska ? Wydawalo mi sie, ze to Ania, ale na forum juz dementuja, ze to jednak kaska byla, a pod tym uczesaniem i mkijazem to obie moga byc..
ale porażka ... 🙄 edith: nie no to chyba żadna z naszych, włosy ma ciemniejsze a Anka i Kasia jeśli poszły po wybiegu to nie one zaliczyły glebe, maja raczej jasne włosy. jakby tak było to pudelek i inne brukowce dawno by o tym trąbiły.
Anja wypada bardzo ładnie (mi się osobiscie nie podoba) w przeciwienstwie do Kasi czy Beaty jesli dalej ciagnac temat charakterystycznej modelki 😉 tylko że jak widać ona jest i charakterystyczna i nie jest chodzacą tragedią na żywo
ale porażka ... 🙄 edith: nie no to chyba żadna z naszych, włosy ma ciemniejsze a Anka i Kasia jeśli poszły po wybiegu to nie one zaliczyły glebe, maja raczej jasne włosy. jakby tak było to pudelek i inne brukowce dawno by o tym trąbiły.
To był pokaz na którym nie szły dziewczyny z top model 😉 Tylko Kasia tam sobie oglądała i na koniec schodząc jedna dziewczyna się potknęła
sanna, tak z radości. Obudzili ją z wiadomością, że idzie pokaz za 5 minut to się popłakała z radości i zaczęła piszczeć 😉
tak z radości. Ja nie wiem, ale ona mi się nie podoba w ogóle, jakies ma takie kości policzkowe duże i tą szyję taką szeroką. Jak dla mnie Ola może wygrać, ale zadna mnie nie zachwyca kompletnie. Ufok wstrętny, ale za to jest rozgarnięta, umie się zachować itp. Polina to jakis koszmar, zero po angielsku, ja bym chyba sie spaliła ze wstydu......
Kaska ma predyspozycje psychiczne do tego zawodu, ale jest w niej cos co mnie odpycha. Ale pzyznaje, ze inteligentna, sprytna, wie co powiedziec aby to dobrze zabrzmialo, walczy o swoje, umie sie "sprzedac".. Zdecydowanie kibicuje Ani, jest naturalna, szczera, troszke naiwna i zbyt prostolinijna (co za czasy, ze jest to wad :icon_rolleyes🙂 ale powinna sie z czasem otrzaskac. Na lamentujaca Paulinke nie moge juz spokojnie patrzec. A Ola, chyba sprawzilaby sie przed obiektywem aparatu..