Dokładnie, Krupa jest za sztuczna. I nawet mi się nie podobają jej wypowiedzi w tym programie, takie i sztuczne, pokazujące jaka to ona nie jest doświadczona 🙄 Tak, ta dziewczyna w czerwonej sukience była ładna.
zuzia. dobrze pamiętasz - i dlatego musiała nosić okulary, które nie podobały się jury, ale nie wydaje mi się żeby to aż tak wpłynęło na kolor oczu.. (?)
co do krupy to strasznie zaciąga po `amełykansku` i wkurzające są jej problemy z wypowiadaniem się 🙄
oglądałam podobała mi się tylko jedna dziewczyna - i miała twarz i ciało idealnie nadające się na modelkę ta blondynka z porcelanową twarzą - Kasia miała chyba na imię
oglądałam podobała mi się tylko jedna dziewczyna - i miała twarz i ciało idealnie nadające się na modelkę ta blondynka z porcelanową twarzą - Kasia miała chyba na imię
a jakaś cecha charakterystyczna? Bo się zastanawiam czy masz na myśli tę samą, którą ja zbeształam we wcześniejszym poście (była pokazana jako ostatnia i wymachiwała nogami 😁?)
Ta która robiła pozy na Anje Rubik to idealny typ na modelke. Jako jedyna była zadbana, "czysta", schludna i konkretna. Reszta to takie nieco wieśniary od pługa.
Dlaczego niektórzy nadal nie rozumieją, ze modelka NIE MOŻE być ładna, ma być przeciętna, chuda i wysoka, to ma być wieszak na ubrania. Gdyby były ładne, to ludzie nie zwracaliby uwagi na ciuch tylko na modelke...
Modelka musi mieć konkretne rysy twarzy, nie może być jakąś szarą myszką 🙂 Ta od bójek mi się spodobała - troche popracować nad nią i idealny materiał na modelkę, ta od Anji Rubik tak samo 🙂 I zgadzam się ze Szczerym, niektóre to wieśniary straszne, solara, tandetne ciuszki. porażka.
A czy Anja Rubik jest ładna? Tylko teraz określmy co jest ładne. Modelka to przeciętna chuda dziewczyna z mocnymi rysami w większości, chociaż zdarzają się wyjątki...
Kiedyś miałam okazję uczestniczyć w pokazie mody-mówiono do nas "nie uśmiechaj się, jesteś wieszakiem".
dokładnie taka powinna być modelka (mówię tu o typowej modelce "ciuchowej", na wybieg-nie wybijająca się, mająca na celu przede wszystkim pokazać ubranie, nie siebie...
oczywiście u fotomodelek sprawa ma się zupełnie inaczej.
[quote author=Cierp1enie link=topic=32158.msg702657#msg702657 date=1284123040] oglądałam podobała mi się tylko jedna dziewczyna - i miała twarz i ciało idealnie nadające się na modelkę ta blondynka z porcelanową twarzą - Kasia miała chyba na imię
a jakaś cecha charakterystyczna? Bo się zastanawiam czy masz na myśli tę samą, którą ja zbeształam we wcześniejszym poście (była pokazana jako ostatnia i wymachiwała nogami 😁?) [/quote]
ta która miała twarz charakterystyczną dla modelki troszku mi przypominała Gemme Ward
widziałam fragmenty programu i IMO ta która pozowała "na Anję Rubik" była idealna. Modelka ma być szczupła, mają na nią pasować ciuchy 34 albo 36, ma być wysoka i plastyczna - dla makijażysty, fotografa, stylisty. Musi się dać kształtować - dziewczyny o charakterystycznej urodzie, rzucające się w oczy - to nie jest typ modelki.
Ta blondynka była właśnie taka idealna - twarz , którą da się ukształtować makijażem i zrobić sto tysięcy opcji.
Dokładnie, w dodatku miała bardzo fajna cerę i włosy też w porządku. Mimo iż nie była jakaś piękna, bił od niej taki blask. Reszta wyglądała przy niej jak "niedomyte", w kwestii cery, włosów itp.
też zauważyłam właśnie, że modelka ma być chuda, wysoka, i charakterystycznej urody - ma przyciągać uwagę, 'wyostrzone' rysy twarzy, nie pucowane jak jednak większość 'normlanych, przeciętnych kobiet, modelka ma zupełnie inny typ urody niż na konkursach miss. a jeśli chodzi o 'chodzenie i bycie wieszakiem' to w sumie czegoś takiego sie spodziewałam że tak dziewczyny będą siebie pokazywać a jednak jury oczekiwało czegoś innego ekspresji, pokazywania siebie, zwrócenia na siebie uwagi. też mieliście takie wrażenie?
p.s. odnośnie Piróga to też nie sądziłam, że taki niziutki, w ogóle ciekawe ile ma wzrostu 😎
Cierpienie, na rubikową to była ta ostatnia blondynka właśnie 😉 Nie przekonacie mnie- oryginalna urodą swoją droga, chudość i wzrost też, ale ona... wyglądała na tak niezdrową wychudzoną, że aż przykro 🙄 Widać było, że niewiele ma to wspólnego z jej naturalnymi predyspozycjami... I ta nieproporcjonalna głowa! To też da się zamaskować makijażem? 😁