Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

nie no z całym szacunkiem dla niej, ale niektóre teksty są zabawne  😉  coś Mielcarz nie widać w modelkach  🤔wirek:
Żal mi "Szparki" 🙁 chyba jej najbardziej kibicowałam...
A mi się podoba jak Krupa mówi ^^ W ogóle uwielbiam jak ktoś tak łamie polski, mam okazje posłuchać mojej cioci z Vancouveru- momentami jest się z czego pośmiać 😂 To jest chyba normalne, że Krupa ma amerykański akcent i mówi tak, jak mówi.
Bardzo mi się podobał Tyszka, który jednej z dziewczyn zarzucił, że ma biodra szersze od ramion  😂 Ja gościa nie znam, ale po opiniach w programie stawiam, że to gej  🙄
Mi się strasznie to nie podoba że ta Magda sobie weszła do programu bez rywalizacji ani nic. To taka droga na skróty. Ale i tak na sesji nie pokazała się ze zbyt dobrej strony bo jak np. ja patrzę na to zdjęcie to mnie nudzi.
ale to chyba powinnaś mieć pretensje do organizatorów
Mi się strasznie to nie podoba że ta Magda sobie weszła do programu bez rywalizacji ani nic. To taka droga na skróty. Ale i tak na sesji nie pokazała się ze zbyt dobrej strony bo jak np. ja patrzę na to zdjęcie to mnie nudzi.

jesli byla na liscie rezerwowej to mogla wejśc (jesli było to w regulaminie tak?) pewnie nawet gdyby tej dziewczynie się coś stalo w jednym juz z pozniejszych odcinków to by ją tam dorzucili  😉
nadal mnie Kasia irytuje jeszcze bardziej... te jej gadki  😵 😵

i jak wspominałam Ola identyko jak Serena z Plotkary  😀

Serena wydaje mi się bardziej seksowna  😁 ale są baardzo podobne!  😀

to zdjęcie jest przepiękne !!
A mnie najbardziej wkurza Ania.No po prostu nie mogę na nią patrzeć!I jeszcze na tej imprezie jak się z obcymi całowała i wylewnie zachowywała  🤔 😵. Całkowity brak taktu i wychowania  😵
MMnie tez wkurza Ania.....nie wiem czemu, ale "zajeżdża wiochą"- sposób w jaki mówi, zachowuje się....tragedia.  😵 😵
baby kochane czy mozna gdzies obejrzec aktualne odcinki? tylko nie przez vod, bo jestem poza PL i mnie nie wpuszcza...
Ja korzystam z chomika-tu są wszystkie
http://chomikuj.pl/rzeszuwp/Programy+TV/TOP+MODEL+-+Zosta*c5*84+modelk*c4*85
grr mam tylko 50mb a to ma 300cos:/ no nic wytrzymam jeszcze dwa dni

w temacie
Nawet jest już taka grupa na fejsie. 😀
i to nie jedna  🤣
[quote author=emade]

nadal mnie Kasia irytuje jeszcze bardziej... te jej gadki  😵 😵

[/quote]

Mnie tak samo...
W ogóle mnie te dziewczyny wkurzają, teraz się taka walka zrobiła tam jak o ostatni okruch chleba.
Śmieszne to jest po prostu 'szysko'.
Te laski naprawde liczą na jakąś wielką 'karierę' ponad taką, jaką mają teraz, czyli bycie kimś w rodzaju błazna? 😁
kontrakt jakis maja zapewniony, więc chyba mają o co walczyć choc nie popieram wyścigu szczurów  👀
A co mają udawać, że jak odpadną to będzie super hiper i fajnie? 😉
Każda chce wygrać. Mi się podoba, że tego nie ukrywają.
Jakbym była w takim programie to też bym chciała wygrać. Po to się idzie na casting.
A warto walczyć bo jest o co. Ludzie okładka w Glamour, kontrakt.
To są pieniądze, z których mogą całe życie wyżyć
Nie zapominając, że co odcinek, za wygrane zadania są nagrody.
Okładka w Glamour to ma być, ekhm, prestiż? 🤔 😂 Dobrze, że nie okładka Avanti 😁 😁

Jedyne wygrane osoby, to PROWADZĄCY, którzy się wylansują i natrzepią niezłą kasiorę na tych laskach. Jak laska jest ładna, fotogeniczna, ma to 'coś', to się sama obroni i wystarczy, że się zgłosi do agencji. Prawdziwa wartość obroni się sama.
Monny, nie wyżyjesz całe życie z okładki w Glamour. A nawet po ANTM nie robią dziewczyny karier.
owszem, że nie ale jednak jest to szans i 'przygoda' i jeśli nawet będzie sie zdobiło okładkę Avanti za kasę to co w tym złego?  😲
piszecie tak jakbyście wszytkich traktowały z góry i gorszych od siebie  😵
piszecie tak jakbyście wszytkich traktowały z góry i gorszych od siebie  😵

no to chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem, dziewczyny piszą że z okładki Glamur nie utrzymasz się całe zycie i nie zarobisz niewiadomo jakich kokosów nikt tutaj nie pisze ze pogardziłby taką opcją bycia na okładce no ale nie podniecajmy się za bardzo  😉 a tak swoją drogą to jesli dziewczyna jest dobra i wcale nie wygrała to na pewno jakas agencja się nią zainteresuje.
Okładka glamur nie jest główną nagrodą... jeśli dla Was kontrakt o wartości 200 000 dolarów to jest nic no to pozostaje mi pogratulować statusu materialnego :-)
odejmij podatek 🙂
no tak faktycznie pewnie zostanie jakies 100 złotych  🙄
Dostanie prawie pół miliona złotych ale co tam 😉
Nie warto walczyć bo taka kasa leży na ulicy !
Boże ! Po co wygrywać skoro trzeba podatek płacić 😀
Jak ktoś nic nie dostaje za darmo to doceni wartość pieniądza.
Śmiać mi się chce jak czytam te posty.
niektóre osoby piszą tak jakby śmieszne było dla nich zarabianie pieniędzy przez innych  😵 jak wam tak dobrze w życiu to fajnie, ale nie każdy tak ma, poza tym wiele sław zaczyało od zera od pracy 'na zmywaku'
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się