Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

wychodzi na to, że jestem w rozmiarach Pamelii czyli jak pączek do tych szkielecików  😁

i Pamela własnie jak paczek wyglada przy nich  😉
Może jestem wredna i paskudna ale mamniesamowite skojarzenia w stosunku do jednej z jurorek Top Model 🙂

Kojarzy mi się z takim mega wrednym paskudnym goblinem 🙂
żabeczka - o nie teraz padłam  😁 😁
zabeczka17  😁 😜 Porównanie idealne.  😂
no a co ? może się myle?  😅 😁 👀
hi-hi-hi hi  no nie, padlam  😂 😂
wiem jestem paskuda 🙂  😎
oj, jestes  😎 🤣 ale z tym zielonym to podobienstwo uderzajace  🤔 😂 😂
w takim razie trzeba uważąć bo świąt nie bedzie.... 😁
ja jestem wymiarowo pomiędzy Paulina Papierska a Aleksandra Kuligowska, to moze zrobia w Krakowie casting.. :P
chudzielec!
marzę o przynajmniej +6cm  👿  są jakies leki na szybszy wzrost ?  😂 😁
obleśna
Że sama nacinała swoje ciało? jakoś nie wierzę.
to napewno charakteryzacja  😉
To charakteryzacja. 🙂
nawet jest napisane... przeciez zadna modelka by się tak nie oszpecila.
fuck...źle przeczytałem 😉 macie rację ;p
ale mnie Kasia irytuje, która mnie wiecznie ze sobą jakiś problem  😀
Ona jest tragiczna. Irytujący ufok! Szkoda mi tej Nicole.
a Sigma i tak ma wjazd na dzielnie bo Pamela odpadła w dzisiejszym odcinku  😁
ej nooo, mowilam najpierw ze jako 4 no nie? ja sie przeprowadzam, nie znajdziecie mnie haha
Najlepsza to jest prowadząca, Dżoana Krupa. TAP MODL, hu kers? pięknie mówi ^^
to ja źle zrozumiałam myślałam że odpadnie 4 od konca czyli jak będą tylko 4 dziewczyny, bo na to wychodzi ze odpadła 4 z kolei -> Zula,Sonia,Paulina i Pamela  😀
emade, bo tak napisalam  😎 potem poprawilam sie ze jako 4 od konca a to sie okazalo nieprawdą
Ja bym sie Krupy i jej polszczyzny nie czepiala, wyjachala z kraju jako 5-co latka, na dobra sprawe moglaby nie byc w stanie zdania po polsku sklecic, oddajmy jej, ze jednak posluguje sie jezykem polskim swobodnie, a akcent i bledy, chyba to jest do wybaczenia.. 🙄
oj tak wiem, pewnie chciałabym mówić po angielsku tak jak ona, ale czasami to jest śmieszne, jak mówi "czyyysiiic dziewciiinyy" 😀
ona mówi ''czeszcz dzewczyny maj nejm is dzoana krupa ''  😀
no tak, ale ona sie w kraju angielskojezycznym wychowala, dorastala, tam zyje, ze swoim facetem tez gada po angielsku, to gdzie ona ma polski szlifowac ? No ale, w zasadzie, to chyba  ma szanse podciagnac sie teraz, w tym programie  😁 😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się