Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

słuchajcie a macie może linki gdzie można zobaczyć American Top Model z napisami?
Kapuję 70% z tego co mówią ( bo filozofii to w sumie żadnej to nie ma ), a w szkole uczyli mnie tylko niemca.

A dla koneserów na tym chomiczku mamy wszystkie odcinki amerykańskiej wersji..... http://chomikuj.pl/Reddredowna/America's+Next+Top+Model/sezon+07
Chodziło o sposób pokazania jej nogi, miałam to samo odczucie, że dziewczyna ma ogroooomną nogę. Powinna ją inaczej ułożyć, żeby nie wydawała się tak wielka.

ale to chyba rola fotografa żeby podpowiedział jak ma się ułożyć mniej więcej bo skąd ona ma to wiedzieć zwłaszcza że początkująca?

poza tym to jedna dziewczyna była w majtach a inne nie, i jury sie nie czepiało tego jakoś
Moim zdaniem Pamela wygląda najlepiej, nie jest taka wychudzona, a oni jej mówią, że ma schudnąć?  🙄
[quote author=Strzyga link=topic=32158.msg736296#msg736296 date=1287046779]
Chodziło o sposób pokazania jej nogi, miałam to samo odczucie, że dziewczyna ma ogroooomną nogę. Powinna ją inaczej ułożyć, żeby nie wydawała się tak wielka.

ale to chyba rola fotografa żeby podpowiedział jak ma się ułożyć mniej więcej bo skąd ona ma to wiedzieć zwłaszcza że początkująca?

poza tym to jedna dziewczyna była w majtach a inne nie, i jury sie nie czepiało tego jakoś
[/quote]

bo ona chyba majtki z manekina zdjęła  😀

W jakie dni tygodnia emitują ANTM?
ja się podłączam pod pytanie żabeczki mozna gdzies w necie obejrzec ANTM z napisami?
Breva, sesje są mega żenujące. Pewnie nie zobaczymy fot jak w amerykańskich wersjach, a sesja w wodzie z siódmego sezonu  zaparła mi dech w piersiach i została w głowie na długi czas,

haha 😉 mnie też, ba nawet poszukałam polskiego fotografa który robi podobne sesje 🙂
http://www.szymonkobusinski.com/
Aż takiego szału jak ANTM nie ma ale jest na czym oko zawiesić 😉
chyba wszystkie sesje juz beda rozbierane w tym programie. zenada  🙄
i moim zdaniem wynika to z tego, że Krupa jest modelką, która częściej się rozbiera niż ubiera i widać dla niej to jest kariera 'top model'  🙄

Arivle w każdą środę 😉 czyli w necie są do obejrzenia w czwartek- na megavideo już są 🙂

edit. Ann z antm znowu najlepsza. jej, jak ja chce żeby ta dziewczyna wygrała. i żeby Kayla zajęła 2 miejsce  🙇 😜
ejj dobra cofam co wczoraj pisalam  🤣

Pamela odpadnie jako 4 od konca a nie 4 z kolei  😎 malo skupiona bylam wczoraj jak o tym sluchalam hah
Sigma no weź... serio? 😀😀: 😎 😁

edith: Obejrzałam ostatni odcinek. Bardzo lubię Krupę bo dla mnie nie jest absolutnie top modelką a takim ciepłym duszkiem.
Jednak drażni mnie to faworyzowanie Pameli. Za tą akcje z nagimi fotkami powinna wylecieć już na sesji.
A Papierska jak mówiłam .. zero wyrazistości , nadaje się jako piczon.

new.day, nie do końca. To zawsze musi być współpraca. Fotograf nie zawsze może się skupić w 100% na modelce, jest zadaniem jest pozowanie, to ona MUSI wiedzieć, kiedy jej ciało wygląda dobrze, nie ustawisz dziewczyny w 100%, chyba, że na jedną klatkę przeznaczysz godzinę czy półtorej, wtedy możesz każdy palec ustawić, stopy, nogi, oczy, włosy, szczękę, profil, dłonie, wszystko. MODELKA MA WIEDZIEĆ, JAK POWINNA WYGLĄDAĆ I JAK WYGLĄDA KORZYSTNIE.
Też nie podoba mi sie faworyzowanie Pameli...
I drażni mnie ta Emilia od pierwszych odcinków...
Strasznie szkoda mi tej dziewczyny, która wyleciała teraz, bo z takiej typowej lady Gagi zmienila sie w swietna babke 🙂.
W ostatnim odcinku skrytykowano jedną z dziewczyn za to, że właśnie chciała pozować w pozycji, w której czuła się dobrze i uważała, że jej ciało wtedy właśnie dobrze wygląda. Człowiek niedoświadczony, nie mający tego typu zdjęć, na których mógłby zobaczyć jak wygląda, nie jest w stanie ocenić czy w takiej pozycji wyjdzie dobrze, czy jednak powinien ustawić się inaczej, żeby noga wyszła lepiej. Ale fotograf robiący zdjęcie jest już w stanie zobaczyć, że noga wyjdzie kiepsko.
Dziewczyny! Skończcie gadać bzdury i pokażcie swoje udźce.
To jest wątek o top-modelkach. Jeśli jakieś mamy to niech pokażą, reszta nie może, bo się zrobi offtop 😁
Dziewczyny! Skończcie gadać bzdury i pokażcie swoje udźce.

może być w spodniach? czy się nie liczy  😜 😁 😁
Ma być na wzór oryginalnego udźca z rzeczonej sesji.

edith: Obejrzałam ostatni odcinek. Bardzo lubię Krupę bo dla mnie nie jest absolutnie top modelką a takim ciepłym duszkiem.
Jednak drażni mnie to faworyzowanie Pameli. Za tą akcje z nagimi fotkami powinna wylecieć już na sesji.
A Papierska jak mówiłam .. zero wyrazistości , nadaje się jako piczon.

jaką akcję? Nie jestem na bieżąco 😀
No bo Pamela świruje że ojej jaka to ona biedna nieszczęśliwa jest bo musi nago pozować... a Krupa powinna jej dać do zrozumienia że no sorry ale to nie jest przedszkole,a nie tulić  i skrzydełka nad nią rozciągać. Nie ma prawa się wpieprzać w pracę fotografa to on decyduje jak ustawi dziewczynę. Ale no bo Pamela......no bo konkurs... inne jakoś nie mają takiej ochronki.
Podoba mi się za to Piróg który nie patyczkuje się z żadną która stawia fochy.

Ogólnie  trochę mnie śmieszy takie wiecie obchodzenie się z Pamelą jak z jajkiem. Powinni dawno ją wypieprzyć, ona nie ejst gotowa na ten program, ładna buzia to nie wszystko.
Nawet Paulina ze Zbąszynka pokazała nago klasę i profesjonalizm.
czy jest gdzies jakaś strona z wizytówkami uczestniczek? chodzi mi głownie o ich wzrost i wymiary. Chciałabym wiedzieć jak ja bym sie przedstawiała na tle tych dziewczyn  😁
a mnie Paulina ze Zbąszynka wkurza. Jej, jaka to ona biedna, bo sie wstydzi, bo z malej miejscowosci, bo musi sie otworzyc. - jak ma takie problemy ze sobą to co ona robi w tym programie? i w dodatku nie podoba mi się jej uroda i jest ZA chuda  😜
przepraszam, dopiero się obudziłam i mnie jakiś zły humor się trzyma  😁
tu są ich wizytówki http://modelki.plejada.pl/3242,info,emilia_pietras,uczestniczki_detal.html

Paulina 48kg  🤔  🤔zczeka:
Już wiem kogo mi Pamela przypomina, Weronika Rosatti  😉
Top Model jest emitowany w środę. A kiedy jest powtórka programu? Wie ktoś?  😉
Emade, Weronikę? Nigdy w życiu. Znam Weronikę osobiście, i to zupełnieninny typ urody, no wszystko  😁

Ja najbardziej lubiła tą Paulinę ze Zbyszka, ale ostatnio nadużywa słowa 'mała miejscowość'. Dla mnie jest to raczej kreowanie siebię na taką sierotkę Marysię, co to nie ma możliwości ani niczego, żeby bez tego programu dojść gdziekolwiek.
arivle, na temat tej Pauliny mam takie samo zdanie  😉 jaka to ona biedna, i caaaałe życie ratuje jej ten program  🤔wirek:
Tercet, we wtorek po kubie wojewodzkim 🙂
Oczywiście, bo ona musi przejść przemianę i powstać niczym feniks z popiołów. Żal.
arivle, nie chodzi o typ urody ale o zachowanie  😉
wychodzi na to, że jestem w rozmiarach Pamelii czyli jak pączek do tych szkielecików  😁
Emade, aha, w takim razie byc może, natomiast mnie prywatnie w ogóle jej nie przypomina  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się