Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

zabeczka17, spoko, znamy adres 😀

emade, racje masz.
ahaaaa.... :P ;] no to rzeczywiście żadna strata ;]
Zresztą ta druga Paulina- chyba Pszech  kojarzy mi się z  piczonem. No sorry ale panna dla mnie nie ma ogłady top modelki.
Być może w programie wszystkie są nieoszlifowanymi diamentami ale  Przech bije wszystkich na łeb brakiem ,,estetyczności, wyrachowania i elegancji w byciu top modelką".
Ona  nadaje się do reklam na bilbordach tesco ale do  Vanity Fair  nie za bardzo.

ps. A ja obstawiam że odpadnie Emilia Pietras czuć że od dawna działa jury na nerwach.
a więc jednak zgadłam  🙂 O tą mi chodziło. Szczerze myslalam, że albo ona albo ta z przerwą w zębach.
Ta z przerwą na zębach bankowo przejdzie do trójki finałowej - bo przecie sama ANJA ją widzi na wybiegach.. więc pewnie producenci nie chcą sie skompromitować  przed  widzami. Od razu juryy też inaczej ją widzi.... już jest taka piękna i cudowna.
a mi się podoba ta dziewczyna, którą porównujecie do ufo. serio, serio 😀
"nieśmiała dziewczyna z małej miejscowości Zbąszynek w województwie  ...... " ?  🤣
swoją drogą  patrząć na metamorfozy dziewczyn http://www.pudelek.pl/artykul/27821/metamorfozy_z_top_model_zdjecia/ to normalnie też chciałabym taką przejść. dziewczyny na zwykłych zdjęciach polaroidach są hmm 'zwykłe' jak z każdej szarej ulicy a jednak zrobione ładnie wyglądają, chyba pójdę na casting  😎

a ta dziewczyna 'ufo' to hmm patrząc na wybiegi i różne modowe czasopisma to ona jest jadną z atrakcyjniejszych i pożądanych w świecie mody, wysoka, szzupła i 'wąska' (w plecach, biodrach), i właśnie twarz może dla śmiertelniczki zwykłej nie ładna ale przyciągająca wzrok, pewnie na wyborach miss nic by nie osiągneła ale na modelki to jak najbardziej.
new.day, mogę Ci zrobić taką metamorfozę za skromną opłatą, toż to 90% fotoszopa jest.
hmm no to się zapowiada ciekawie, skoro laski się mają rozebrać do NAGA, zrobić sobie na full rozbieraną sesję (jak do Playboya:/) a Krupa na ich dylematy stwierdza że jest wku*wiona .... ostatnio oglądam namiętnie na you tubie ANTM - no trochę inne mają pomysły na sesje zdjęciowe......
Dla mnie w tym programie oni za bardzo się patyczkują z uczestniczkami.

Widać że te dziewczątka nie mają wręcz pojęcia jakie sytuacje dzieją się w stolicach mody i jak ogromny trwa wyścig szczurów aby móc się wybić u najlepszych.
Niestety gra jest okrutna i moim zdaniem  jeśli którakolwiek wzbrania się przed  rozebraniem  to nie ma czego szukać na wybiegach.
Sorry ale jednak TOP modelka pierwsze co pracuje ciałem i to ono jest najważniejsze. W końcu nie podpisały kontraktu na zdjęcia  z Twoim Weekendem.
Skoro nagość będzie postrzegana jako sztuka to niestety trzeba się temu poddać.
Dziwią mnie te durnowate deklaracje:- że ona się nie rozbierze bo nie jest na to gotowa - No to wróć jak będziesz dziękuję, mamy 1000 na twoje miejsce równie ślicznych i równie szczupłych lasek.
Z tymi futrami to też przesada. To nie jest miejsce i pora na składanie tego typu deklaracji. To co się robi prywatnie - to inna broszka. Ale jeśli jesteś modelką i  na wybiegu Chanel każą ci założyć futro to odmówisz? trzeba umieć rozwiązać te kwestie- modelka pokazuje ciuchy i jest tylko od tego.Ma to tak ukazać  aby sprzedać dany produkt. Nikogo nie obchodzi co ona myśli- jest wieszakiem koniec. 
Jeśli natomiast nosi futro na prywatnych imprezach - wtedy sama najchętniej spryskałabym jej to wdzianko sprayem.

Profesjonalizm w tej kwestii pokazała wegetarianka która sfotografowała się z mięsem. I ta jedna chyba kapuje o co tak naprawdę chodzi w pracy modelki, bo przyjęła propozycję z miną pokerzysty.
Zauważyłam że każda w programie próbuje na swój sposób ukazać jaką to ona  ma inteligencję i że modelka wcale nie oznacza głupiutkiej laseczki.
Ale ja się pytam po cholerę? Nikt z takimi pannami pracować chcieć nie będzie.
Fotografów  interesuje ekspresja i praca z własnym ciałem, poza, mimika oraz sztuka gry aktorskiej do zdjęć (ukazywanie emocji).
Dlatego tak bardzo drażnią mnie te laseczki które konkurują o miano TOP Model.
Nie wiem co to za facet, który rozdaje te kwiaty, ale co on ma za różowe gacie na sobie?  😂
ej ej znaczy ze to byl 3 odcinek z odpadaniem, to za tydzien wylatuje Pamela  :P
Sigma,  i tak masz wjazd na dzielnię 😀
ej no pytalam czy to czwarta wypada teraz  😎
Nie wiem co to za facet, który rozdaje te kwiaty, ale co on ma za różowe gacie na sobie?   😂

jakis przeochydny rozciągnięty dres! różowy! fuj

Strzyga to kiedy sie umawiamy na moje przeróbki?  😎 a swoją droga wiem , że te zdjęcia to fotoshop ale chodzi mi o to jakie są w pragramie, o zmeine wizerunku, ścięcie włosków, kolor, makijarz lekki i fajnie wyglądają, lepiej niż przed

Sigma a rozumiem, że to już skończyli kręcić ten program? i jak ta Twoja koleżanka, zaczepiają ją na 'osiedlu' są głupie docinki i wykrzykiwania na ulicy?
A czy tylko mi  Nicole kojarzy się z tą z Przygód w Siodle?  😂  A Pamela z Sochą?  😁
Dla mnie ten program to totalna porażka, z odcinka na odcinek coraz gorzej.
new.day, skonczyli, jak ja traktuja na osiedlu nie wiem, bo osobiscie nie znam. kolezanka ja zna ale nie wypytywalam
mnie zdziwiło, że zadanie z laserami identyczne jak w wersji amerykańskiej. tylko trochę biedniejsza nagroda.
gdzie mozna obejrzec dzisiejszyodcinek?  👀
no ale wlasnie tam nie ma dzisiejszego  😉
zabeczka17, nie no pewnie że nagość w zawodzie modelki jest i "top model" musi się z tym pogodzić. mi chodzi tylko o to, że jak na razie nie robili im żadnych sesji z pomysłem, ze stylizacją, tylko za każdym razem każą się rozbierać i co najwyżej dają im akcesoria! biednie, nieoryginalnie, bez pomysłu no i jednak nie koniecznie marzę o oglądaniu co tydzień ich tyłków albo cycków:/
Breva, sesje są mega żenujące. Pewnie nie zobaczymy fot jak w amerykańskich wersjach, a sesja w wodzie z siódmego sezonu  zaparła mi dech w piersiach i została w głowie na długi czas, świetne były też sesje z lalkami, ta w dżungli z drugiego sezonu, nad wodospadem z czwartego,
a mi się podoba ta dziewczyna, którą porównujecie do ufo. serio, serio 😀

mi też 🙂 od samego początku ona pasuje najbardziej na modelkę 🙂
A mnie rozbawił wczoraj Tyszka z tym tekstem o udźcu  😂 Jak ona ma udziec, to co ja mam?!?  😜 No i Pamela, która ma schudnąć- z czego, ja się pytam? Z kości na ości?  🙄
tekst o udźcu był żałosny ! Toż to normalna, zdrowa, piękna dziewczyna !
dobrze że odeszła ta Paulina, no nie ? Nie podoba mi się, nie nadaje się na modelkę, a z jej sposobem wysławiania się ... czego ona tam szukała ?
Chodziło o sposób pokazania jej nogi, miałam to samo odczucie, że dziewczyna ma ogroooomną nogę. Powinna ją inaczej ułożyć, żeby nie wydawała się tak wielka.
Moim zdaniem Paulina która odpadła najbardziej zyskała na zmianie wyglądu.
kurcze nadal na vod.pl nie ma ostatniego odcinka  🙁  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się