Forum towarzyskie »

PSY

Ratunku, przeszła mi przez głowę myśl o drugim psie!  😵

bierz! jeżeli finanse czy też inne sprawy nie są dla Ciebie przeszkodą to się nie zastanawiaj :P ja bym brała bez żadnego "ale", niestety póki co nie stać mnie na drugiego psa 🙁
Hej. Czy ktoś z Krakowa lub Poznania bylby sklonny przyjąć psa na weekend? Za opłatą rzecz jasna? Ktoś, kto,miałby czas, chęci i serce, żeby zająć się moim sześciomiesięcznym przyjaznym i łagodnym chodziaczkiem
edit:pomyłka 😉
Hej. Czy ktoś z Krakowa lub Poznania bylby sklonny przyjąć psa na weekend? Za opłatą rzecz jasna? Ktoś, kto,miałby czas, chęci i serce, żeby zająć się moim sześciomiesięcznym przyjaznym i łagodnym chodziaczkiem

Z Poznania? to my. to my😀 A zniesie towarzystwo towarzyskiej wilczynki? Mirna byłaby oczywiście zachwycona 🤣  Przymniemy nieodpłatnie 😎
Na Świecie Karm jest znów promocja 1worek + 1worek gratis (13kg + 13kg), tym razem karma Firstmate - termin ważności czerwiec 2013
http://www.swiatkarm.pl/s,firstmate,973.html
[quote author=Hiacynta link=topic=32.msg1747570#msg1747570 date=1365798463]

Z Poznania? to my. to my😀 A zniesie towarzystwo towarzyskiej wilczynki? Mirna byłaby oczywiście zachwycona 🤣  Przymniemy nieodpłatnie 😎
[/quote]

Emi - priv!  😍
A ja melduję się z trzecim nabytkiem ( ten chłopacek po środku 😉 )
Yasmine, to whippet?  😍
Hej mam pytanko jaką dużą rasę psa polecacie do biegania przy koniu, czasem na dłuższe dystanse? Sierść nie może byc tak długa jak u afgana na przykład, ale też taka żeby było mu ciepło na dworze, gdyz ma mieszkać w stajni cały rok. A więc co polecacie?
Hmmm u mojej ciotki w stajni był bernardyn, owczarek niemiecki, amstaff, kaukaz, podhalan i dwa wyżły niemieckie szorstkowłose i wszystkie się nadawały do biegania przy koniu i do mieszkania w stajni  🤣 ale najlepiej się sprawowały wyżły :P tylko jak poszły w las za sarną to kilka godzin ich nie było :|
Mam pytanko : znacie może jakiegoś psiego behawiorystę, który dojeżdża do okolic Łodzi?
Chodzi mi o osobę, która pokaże mi jak zmotywować 10 letniego kundelka do wykonywania ćwiczeń fizycznych, jak go aktywizować i jakie ćwiczenia z nim robić, ogólnie żeby z nim popracować i pokazać jak niwelować nieporządane zachowania.
Psa zawieźć nigdzie nie mogę, bo ma chorobę lokomocyjną, a tabletki mu nie służą, więc wchodzi w grę tylko zapłata za dojazd do mnie 🙂
Hellgirl, poszukaj szkół szkolenia psów, które oferują indywidualne szkolenie. Wyniesie Cię taniej niż wizyta behawiorysty. Zazwyczaj szkoleniowiec oferuje usługi behawiorystyczne, ale to różni się ceną. Szkolenie (10 spotkań) kosztuje powiedzmy 300zł, a wizyta 1-2h behawiorysty 150-250zł.

edit:
Z Łodzi polecane jest
JB
http://www.jb-szkola.pl/ - ale tu raczej nie dojeżdżają poza miasto

i Work Dog - tu Pan dojeżdża

edit2:

Tet gratulacje  :kwiatek:
a dziekuję . szybko sie wieści rozchodzą 🙂
cieszę się, że skończyła czempionat, bo co wyjadę z Guerrą to po drodze mandat dostaję, jeszcze ze dwa wyjazdy i po prawku by było
Hellgirl My chodzimy na indywidualne zajęcia ze Związku Kynologicznego w Łodzi. Nasz trener Marcin, godny polecenia i myślę że dojechałby do Ciebie, chociaż gwarancji nie mam. jeśli Cię interesuje zapraszam na priv 🙂

Wysyłał ktoś z was wniosek o Młodzieżowy Czempionat (o wydanie dyplomu)? Ile czekaliście, u nas minęło już ponad miesiąc i cisza..
czasami na dyplom czeka się nawet pół roku, bo związek w tych sprawach nigdy się nie śpieszy  😎

EDIT
i przy okazji, że nie mogę spać to dorzucam wiosenne suczydła  😉

kiedys kilka osób wykazywało zainteresowanie spotkaniem szkoleniowym w Krakowie, jeżeli któs jest jeszcze chetny zapraszam na moja stronę internetową, tam znajdzie szczegóły.
[s]
Może ja bym była chętna. 🙂 Chyba bym się zdecydowała na chociaż jedno takie spotkanie, żeby się dowiedzieć co i jak w ogóle z tym moim gnomem małym.
[/s]

Jezu przepraszam! to miało być na privie! Nie wiem jak to zrobiłam, że tu wskoczyło. 😉
Hej mam pytanko jaką dużą rasę psa polecacie do biegania przy koniu, czasem na dłuższe dystanse? Sierść nie może byc tak długa jak u afgana na przykład, ale też taka żeby było mu ciepło na dworze, gdyz ma mieszkać w stajni cały rok. A więc co polecacie?

Wyżeł Szorstkowłosy może?
ja mam pytanie - jakiej rasy jest pies na zdjęciu? (lepszego niestety nie mam)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc2b903557d479b3.html
Alaska, masz priva
TheWunia, a odjakiej wyskości zaczyna sie dla ciebie duzy pies? Uważałabym z psami ras olbrzymich, molosami, bieganie za koniem nie robi im za dobrze. Do biegania za koniem idealny jest dalmatyńczyk, jednak nie da rady trzymać go w warunkach podwórzowo-stajennych. Przemyśl psa nierasowego ze schronu w typie owczarka niemieckiego, byle nie był owczarkowo "garbaty', wyzły sa ok, ale mają czasem zbyt silny instynkt łowiecki. To samo z huskimi i malamutami.
12.05.2013 impreza w Oleśnicy k/ Wrocławia
PumCass Widze że was też zalało. Radość to wielka taka "kałuża" dla psa 😎 :

Ano zalało tak jakby 🤣
Suczydła bardzo z tego powodu zadowolone, tym bardziej że staw z którego korzystamy wciąż jest jeszcze zmrożony 🙄

A Wasza wilczynka już taka duża 😍
Jak ogólnie się wam dziewucha chowa?  Pokazała już, że jest wilczakiem czy jeszcze to skrywa?  😁
Ryjosław herbu krzywy zgryz 😉
wistra normalnie prześliczny kolo  😀
to  nie collie, tylko shelti  😀
ojjj ja wcale nie zwracałam uwagi na rasę tylko nazwałam go "niezłym kolem" -  kolo jako koleś  🙂

A Wasza wilczynka już taka duża 😍
Jak ogólnie się wam dziewucha chowa?  Pokazała już, że jest wilczakiem czy jeszcze to skrywa?  😁

Wilczakowy charakterek to ona miała od zawsze, byłabym bardzo zawiedziona gdyby było inaczej 🤣 Chociaż jak czytam co wyprawiają co niektóre  CSV to myślę sobie, że wyjątkowo zrównoważona panna nam się trafiła, no może poza tym ze jest nieufna wobec obcych.
jakby ktoś szukał legowiska to użytkownik wyprzedaje właśnie "poduchy" ceny od 12-40 zł w zależności od wielkości, niestety kolory losowe http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17564803&string=poduszka&search_scope=userItems-17564803
emi Ah no to pozazdrościć! Moja wilczakowy charakterek dopiero teraz pokazuje  🙄 Jako szczeniak była oazą spokoju wypełnioną po brzegi miłością, którą wylewała na każdą napotkaną osobę 🤣 Dziś się to tylko zdarza, jak ktoś ją ładnie zgada  😁
ojjj ja wcale nie zwracałam uwagi na rasę tylko nazwałam go "niezłym kolem" -  kolo jako koleś  🙂

zabawnie wyszło  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się