Forum towarzyskie »

PSY

k_cian, którego Magnussona masz? 🙂

Gusia moja suka to szyjke z indyka ma na dwa gryzy 😉 Problem w tym, że ona nie gryzie kości, odgryza kręg i połyka.

hehe no tak - wiesz chyba pora sprawić sobie jakiegoś większego psa . Chi to maleństwa a jack russellka - duża nie jest  ale mój stary się burzy że to i tak zbyt małe .. Chociaż ja przyznam szczerze że jestem za drugim jackiem 😀  😍
anaa wkoncu pies czy suka? 👀

sienka jeszcze bedziesz Bogu dziekować że to właśnie Maniek będzie wasz :kwiatek: masz fotki? 👀
sienka, 3 dni 😀
tet, będę myśleć 😉 hodowca wyboru chyba nie ogranicza, ale stara się sugerować co nieco. Wiem, że decyzje który do kogo mają zapadać ok 6 tygodnia... przynajmniej taki jest plan. Testów nie umiem robić - ale dzięki za stronę - postaram się co nieco wykorzystać do swoich celów 🙂
Zairka, nie wiem jeszcze - muszę je ogarnąć charakterologicznie - pewnie będę u Beaty kilka razy i coś wymyślimy 😉
Zairka, mam na razie tylko jednego mmsa,  jak bede miec cos na komputerze to wrzuce chlopakow. Ktory z nich jest Emanuelem - sie okaze 🙂

Anaa, no prosze jak sie zgraly nasze psy. Tu naprawde calkiem jak w watku dzeiciowym, tam tez jak rodza to wszystkie na raz 😀
sienka, dokładnie 😉 Zaraz jeszcze Sierra wpadnie z radosnym newsem (jeszcze jakieś 5 dni) 😉 hihi...
Anaa a jakie mażści sie porodziły? chcesz ogonka czy bezogonka 👀
są na ausikowym? jak tak to mi podlinkuj :kwiatek:
k_cian, nie bylo czasu wolnego. Czas na poligonie dzielil sie na zajety i sen.
Zawsze bardzo zaluje, ze nie zrobilam wiecej zdjec, tak tez jest tym razem. Ale tyle rzeczy sie dzialo, ze nie mialam glowy do fotek.
sienka, Jaka rasa?

Ja w końcu kupiłam karmę. Tylko nie pamiętam czy już o tym pisałam 😀
White Wofl Wild Forest Edition 😉
http://www.whitewolf.eu/produkty/wild-forest.html
Mam White Wolfa rybnego na swojej liście do sprawdzenia...
Będzie ktoś za tydzień na poznańskiej Cytadeli? 🙂
http://www.latajacepsy.pl/aktualnosci/dcdc-poznan-kejterfrisbee-na-cytadeli-program

Ja planuję się wybrać jako widz w towarzystwie mojego kundla 😉
Kilka fotek Kesza, całkiem już zadomowionego ( juz prawie miesiac jak jest u nas 💃 )
Biegam...

już nie mam siły..

ejj! wstawaj!... Ty też odpadasz?

Kiedy moja Pańcia zejdzie z tego dużego psa.. chyba zaraz przegryze smycz i do niej przybiegne (jak pomyślał tak zrobił :zemdlal🙂
skubany, piękny jest 🙂
dlatego charakterem musi  Ci sie przypodobać merlak z ogonkiem 💃
Merlaki są świetne! 🙂 Ale gdybym osobiście stanęła przed dylematem blue-red....miałabym problem 👀 Szczęściem jak dotąd patrzę w zupełnie innym kierunku 🤣
ja szczerze przyznam że jeżeli chodzi o merlaki to ograniczona ilosc psów mi sie podoba, nie lubie jak maja mocno nakrapiane modreczki, zawsze mazył mi sie border black tri..teraz marzy mi sie red tri aussie
Ostatnie wodowanie 🙂
No to i ja przedstawię swoje potwory 🙂
Starsi ponoć mają pierwszeństwo, więc zacznę od Leosia 🙂
Leoś ma już prawie 8 lat. jest psem, którego odkupiłam od ludzi którzy go bili, przez co on rzucał się na każdego człowieka.... Szkoleniowiec, dużo pracy i Leoś już nie gryzie nikogo, a dzieciaki kocha nad życie... niestety leoś ma wadę genetyczną i całkowicie stracił wzrok (zanikła mu siatkówka).
Panie i Panowie oto i On:

Uploaded with ImageShack.us

i z czasów jak jeszcze widział....

A teraz pora na Hugosia 🙂
Hugo jest cockerem rodowodowym, psem wyczekanym i wymarzonym, swojego czasu wystawianym na wystawach.
Hugoś ma 4 lata i od zawsze fjubździu w głowie 😉
Ostatnio trochę wydoroślał....
jest psem, który mógłby być wiecznie głaskany, a i tak zawsze mu mało 🙂
Oto i on:

Dziękujemy za uwagę 🙂
Leo i chłopaki
Hugoś jest absolutnie przepiekny!!! jak to miło zobaczyć nie zapasione Cocerki 😍
Mój wujek miał identycznego spaniela jak Leoś! Te same przecudowne, mięciutkie uszka i słodki nosek!
Dzięki dziewczyny 🙂
Zairka niestety utrzymanie cockera w dobrej formie nie jest proste... One uwielbiają żarcie 🙂 a do tego to spojrzenie powoduje, że każdy kto wchodzi do mojego domu natychmiast je dokarmia 😉
Co do trzymania formy, "znajomi" z parku mają basenji. Ogromnego łakomczucha, tylko by jadła. Wszyscy sobie żartują, że zgłoszą do TOZu, że psa głodzą 😉 Suczka oczywiście ma świetną formę i linie. Jak pojechali teraz na wystawę do Leszna sędziowie powiedzieli, że jest gruba i musi schudnąć ze 2kg. Konkurencja wyglądała jak głodzona 😉
To ja też pochwalę się moim psiakiem.
Jest to kundelek, który został przygarnięty przez nas w wieku około 6 miesięcy.
Teraz ma około 4 lat.

JARA no z wystawami to tak jest.... Polscy sędziowie mówią, że pies w idealnej formie, ale juz zagraniczni, że spasiony.... Każdemu nie dogodzisz 😉 Ja pilnuję, żeby psy nie były zapasione i tyle.
kundelek wymiata, zarabisty styl skoku
My jesteśmy w trakcie nauki niejedzenia od obcych. Na razie próbuję sposób, który już sprawdził się u mojej poprzedniej suczki- prosimy znajomych, żeby dawali mu coś zupełnie niesmacznego i nieznośnego do jedzenia, po czym sami dajemy mu smakołyk, jak również karcimy głosem gdy próbuje wziąć smakołyk od znajomego. Znacie jakieś inne, dobre metody na takie szkolenie?
Zairka, zobaczymy - na pewno dam znać co mi skradnie serce 😉 wyboru koloru głównego nie mam i na bank będzie red 😉 hehe
Miło mi, że moi chłopcy się spodobali  😀
Nie będę cytowała bo nie umiem na tym forum kilku postów za jadnym zamachem  😵

Blow, czy Ty jesteś molosowa Boswell?

Mój dzisiejszy kudłaty:

I nasz słynny buziak w nos 😀

Czyż on nie jest słodki? ^^ [poza tym, że ostatnio mu odwaliło i codziennie o 1 w nocy budzi mnie i skacze po łóżku oO] No, a poza tym czekamy na fryzjera, bo mam już dość tych długich kłaków. On pewnie też, wszystko się w to plącze 👿
gopi, no to do zobaczonka! Może sie spotkamy. 🙂
low, czy Ty jesteś molosowa Boswell?

A gdzie tam, Boswell jest tu Boswell, Ola z tej strony 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się