Forum towarzyskie »

PSY

A na zdjęciach mój najbardziej leniwy pupil, czyli Onyx. 10 letni sznaucerek miniaturka. Zupełnie się nie podał do mojego konia, który ma Adhd🙂

Rewelacyjny  😜
Ale ja to mówie o wszystkich psach tej rasy  🤣
Mój natomiast to chodzące adhd  🙂

Przedstawiam wam moją sierote:
Po dwóch tygodniach spędzonych w towarzystwie bandy Jack Russells'ów, wszelkim psom o małych mózgach i wrodzonym ADHD mówię zdecydowane NIE  :emot4:

Tęsknię za moim ONkiem  🙁
Czy ktoś z okolic Warszawy może polecić mi zaufany hotel dla psów? Będę potrzebowała w czerwcu (26-27) na półtora dnia (od 8 - 15 następnego) zostawić moje dwa psy. Są one bardzo zżyte ze mną i kiepsko znoszą rozłąke dlatego zalezy mi, żeby były razem. A przede wszystkim żeby nie siedziały 23h w klatce a "opiekun" zajrzy do nich 3 razy. Jest to w ogóle mozliwe? Znaleść hotel najlepiej taki, gdzie psy dzień spędzą na ogrodzie? A jeśli już to w duuużych kojcach i będa miały zapewniony spacer?
Daniela moja koleżanka pracowała w hotelu dla psów (jest teraz na ciążowym zwolnieniu), podobno dobre warunki mają tam. Chcesz to skombinuje namiar.

A to nasze tygodniowe szczurki.

Muffinka - sama słodycz  😍
no dobra czas przedstawić państwu mojego kudłacza , psa z ADHD i niepoprawnego szczekacza
ONek długowłosy , kręcony by było zabawnie , mój 4 letni Bono

i z cyklu szczekać każdy może ...
świetny jest 🙂 kudłaczek z niego 🙂
m.indira-ostatnia fota obłędna!!!  😜
ja dam fotki z dziś
[img width=600 height=450][/img]
[img width=600 height=420][/img]

zdjęcie pod tytułem "pozować nie będziemy"
[img width=600 height=437][/img]

i łapka
Moje maleństwo raz jeszcze. Nie ma to jak zameczyc dużego psa 😉
Daniela zawsze możesz na te 2 dni je oddać pod opiekę petsittera. Są tacy dochodzący na czas spacerów, są tacy co biorą do siebie (i niektórzy mają domki z ogrodem). Na tej stronce: www.petsitter.pl możesz znaleźć czasem kogoś z referencjami, niektórzy zrzeszeni w takiej jakby agencji nianiek dla zwierzaków. Prawie to samo co hotel, ale chyba bardziej indywidualne podejście, mniej innych psów, finansowo różnie ale to zwykle kwestia dogadania.
Ale szaleństwa psie w sniegu!
Az sie buzia smieje
dziewczyny, świetne foty 🙂

a my z jednym portrecikiem
dziewcze miało w ostatni wtorek pierwsze urodzinki 🙂 no i doczekało się pierwszej cieczki 😉

k_cian śliczny z niej garbonosek  😉

To pewnie jedno z ostatnich z zimowych sesji:

Licho - Król wioski i okolic...
AnetaW, jak król lew wygląda!

Kcian widac ze panna dorosła!
A moj szczylek ma juz 5 miesięcy!
AnetaW, dzięki 🙂 eeee tam garbonosek zaraz... ino po profilu widać że domieszkę colie mają w sobie 😉

śliczne wilczysko

sznurka no kawał babsztyla, 32 kg z czego 1kg do zrzucenia przed sezonem wystawowym 😉
warszawskie spotkanko

To artykuł z najnowszego Focusa (marzec 2010)
Psy vs koty

To i ja ze swoją pierdołą się dodam  😉

Jakiś czas temu:

na tym go nie widać, ale ma w sobie jakiś urok, więc je uwielbiam  😉

no i teraz, mamy już ponad 10 m-cy. nie ma to, tamto - niemalże dorosły facet  😁

Dzielny psiak

Polecam obejrzeć stronkę Cool Dog Production i ich videos

http://www.cooldogprod.com/categories/video.html
Ostatnio mnie ludzka głupota dobija.
Na osiedlu jest facet, który ma dwa wilczury w 2pokojowym mieszkaniu. Niedawno kupił smarkacza mającego z jakiś rok. Te psy jego na spacer wyprowadzają, a nie on ich. Wczorajszy obrazek osiedlowy dobił mnie ostatecznie.
Pies w kagańcu, na smyczy, grzecznie idzie przy nodze sąsiadki, a te dwa kundle (mimo, ze na smyczy) ciągną tego kretyna za sobą i dalej z zębami na psa. Już z daleka było widać, że są nabuzowane i chętne do walki. Sąsiadka ledwo co zdołała odciągnąć swojego psa, a ten wariat ledwo je utrzymał.
I jeszcze pretensje do niej miał, ze psa nie umie wychować 🤔wirek:

Zresztą na osiedlu mojej przyjaciółki też takie coś się zdarza. Kilka sąsiadów ma psy po kilka sztuk w bloku, po 2-3 sztuki dużych psów typu bernardyn czy mastiff 🤔wirek:
A ja  dostałam prezencik od hodowczyni
http://shelties.prv.pl
Dlaczego jaminiki mają krótki nogi 😉

cudnie dziewczyny 🙂

olcia-mloda, Tój jacuś wymiata!

my jeszcze w 2 sztukach

1) jak sierotka potrafi sama się zaplątać w lince 😉

2) za parówę dla każdego zrobię wszystko 😉
k_cian, dziękuję 😉

u Twojego również widzę przesympatyczną mordkę!
Śliczne te Wasze psiaki!!!!!

moje kłapouchy do kolekcji

Pozdrawiam !!
Olcia---> Ale ci wyjaśniał! Świetny jest! 😀
Jak mała mi urośnie to się umóimy na szczeniaczki 🤣
Frania, a no trochę mu się wyjaśniało  😉
Pewnie, że się umówimy, chociaż z naszymi planami bywa ciężko  😁
To prawie tak, jak z tymi szczeniakami Tośki, co planowałyśmu <- nici  🤬
dzięki

a teraz coś na dobry początek dnia  😀iabeł:

http://www.sadistic.pl/podstepny-pies-gwalciciel-vt30577.htm

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się