Forum towarzyskie »

PSY

A propos wszelakich wyścigów...
Szkoda,że wyścigi chartów są w Polsce mało popularne.

Są coraz bardziej! na szczescie - zainteresowani są pasjonaci, a nie ci co tylko chcą zarobić. Dzięki temu zarobic sie na tym nie da 🙂
Do wyścigów mamy tylko jeden tor - w Bytomiu. Ale sporo jest organizowanych coursingów i prób pracy dla smyczy chartów.

Nasz BURA z tej jesieni z Grand Prix Mazowsza

http://picasaweb.google.pl/cepeliada/27009GrandPrixMazowszaCzarnowo#

a w całym albumie też relacje z wcześniejszych imprez i treningów

http://picasaweb.google.pl/cepeliada

i jeszcze - dla zainteresowanych imprezami tego typu w Polsce

www.wyscigichartow.pl
Yasmine, nie widac zdjęc
anula_un, ale pysio cudne!
Trochę mojej Daisy
Trzeba zobaczyć, co się za oknem dzieje 😁

A tutaj rekonwalescent, chociaż tak nie wygląda😉

Aha żeby nie było, ona sama sobie pod głowę poduszkę kładzie hehe. Zresztą ma swoje poduszki 😁
solusiek świetna ta twoja psina  :kwiatek:

Ja dodam parę fotek mojej Igi która szalała dzisiaj na śniegu  😍
aleksandra, jak miło zobaczyć charty w biegu.
No wlasnie,ten jeden tor w Bytomiu.Coursingi bardziej powszechne.
A mimo wszystko szkoda,że u nas można grać tylko na zagraniczne wyścigi chartów 😉
Wojenka, zawsze możesz wpaść na imprezę i coś obstawić - KTOŚ musi zacząć  😀 😉
my po zawodach w Supraślu

udało się zdobyć ostatnią łapkę i zadebiutować w A2 ( zresztą bardzo ładnie zadebiutować bo na I miejscu 🙂 )

kilka fotek z tego pięknego miejsca

w weekend jedziemy do Czech 🙂

Wojenka

moja malinka ma być z matki: Blue

http://owczarkibelgijskie.pl/BLUE-Allegro-Cantabile-pies490-wyniki.html

po ojcu: Solero des Teutones

[[a]]http://www.malinois.cz/solero_des_teutones%20eng..htm[[a]]

Pozdrawiam
Oooo! Piękny debiut 😅
GRATULACJE
polonez gratuluję to raz
dwa - cudownie ciepłe te zimowe zdjęcia 🙂

trzy- zabiję! byłaś tutaj i nie powiedziałaś że jedziesz?! aggggrrr!!! udusić i zadusić!
Solo to świetny pies, oby i szczeniaki byly superowe 🙂
Sukę czy psa chcesz?
AnetaW piękne te wilczaki, wstyd przyznać ale pierwszy raz słyszę to tej rasie - w dzieciństwie zawsze marzyłam o wilku, więc może jak już będę miała dom, nie mieszkanie, skuszę się - wyglądają niezwykle....

Solusiek hi hi, moja psina ma 3 swoje poduszki i wyleguje się na nich jak królowa  😎
Polonez - fajny czarnuch 🙂
angielski cocer jest na wysokiej pozycji mojej listy "marzenia do spełnienia" 😉 tylko co do koloru nie moge się zdecydować... na razie na topie jest sobolowy 🙂
K_cian, tyle przygotowań, że na śmierć zapomniałam napisać. Następnym razem nie zapomnę i może w końcu się spotkamy 🙂

Wojenka - czekam na suke 🙂

aleksandra - dzięki 🙂

mój Bloom jest po sobolowej suce - piękna maść, ale ja zawsze marzyłam o czarnym spanielku hihi

http://www.spaniele.ok.bia.pl/
fajna mamuśka 🙂 choć mi jeszcze bardziej sie podobają takie bardziej czekoladowe... no ale wiadomo - zdjecie to tylko zdjecie...
Na razie i tak mogę tylko zdjecia pooglądać - nie dam rady więcej obrobić niż mam...  🙁
polonez, no to będziesz miała tornado w domu 🙂
Zazdroszczę 🙂
Polonez kiedy kiedy bedzie maluch?

[img]http://www.flickr.com/photos/41507726@N05/4274180648/sizes/m/[/img]
polonez gratulacje, no i zdjecia pierwsza klasa!

Ja jestem dumna z mojego wariata bo zaliczyl swoj pierwszy teren z konmi 💃 chyba niepotrzebnie sie tak stresowalam, bo zachowywal sie jak wychowany w stajni (dostalam go jako pieska pokojowego, ktory konia, ani nawet kota na oczy nie widzial, nie mowiac o bieganiu po łakach czy kopaniu dziur w ogrodku - to byl wychuchany i wymiziany kundelek bez prawa do szalenstwa, a okazuje sie, ze wcale nie udalo sie go wychowac 😁 )

A tak wiewiór szalał wczoraj:

Z droooogi!

A tak pozowałem z pańcia 😉
sznurka, fotka się nie wyświetla
my_karen, ale szaleństwo
polonez, gratki 😀 a co to za szetland na pierwszym miejscu czy to nie Ghandi ??
my_karen, wyglada jak pluszowa kula w tym sniegu!

aaa ! sznurka   piękne zdjęcie !  😍
mam pchli problem 🙁
używałam już różnych preparatów, przedwczoraj wykąpałam sunię w szamponie owadobójczym dziesiątki pcheł ratowały sie przełażąc jej  na głowę
zakropiłam kropelki na kark, założyłam obrożę a ona nadal sie drapie 🙁
macie jakieś sprawdzone sposoby?
deborah, a jakim środkiem ja konkretnie spryskałaś?
wyrzuciłam opakowanie ( kupiłam w sklepie zoologicznym), wcześniej zastosowałam podobny środek od weta..
to mała tubka z której kilka kropel wlewa się na skóre na karku
deborah, są rożne firmy, dobrze jest zmieniać środek. Te małe bestie się uodparniają na te krople. U mnie w sklepie fajnym środkiem jest tez fiprex. Tak samo się to stosuje jak frontline (ten dostępny u wetów). Są również dostepne krople z Dr. Seidla 🙂
deborah, są rożne firmy, dobrze jest zmieniać środek. Te małe bestie się uodparniają na te krople. U mnie w sklepie fajnym środkiem jest tez fiprex. Tak samo się to stosuje jak frontline (ten dostępny u wetów). Są również dostepne krople z Dr. Seidla 🙂

dziękuję. poczekam kilka dni, jak nie zadziała kupię wskazane przez Ciebie
Nie ma sprawy 🙂
sznurka, ale całusna fota! uwielbiam twoje psy 🙂
monia, piękna psica 🙂
ale świetne foty, na śniegu zwierzaki wyglądają przuroczo.  Mój pies aktualnie nie nadaje się do fotografowania, bo chodzi w fartuszku chirurgicznym, więc wyglada niewyjściowo - i zapewne jest zwierzowi niewygodnie. Jeszcze tydzień i zdejmą razem ze szwami. Wtedy wstawię fotę.
Ale nawet w tym ubranku jak tylko wyjdzie na dwór to od razu rzuca się w śnieg i tarza, zazwyczaj zjerzdżając na plecach z jakiejś usypanej chałdy na sam chodnik. 
sznurka, jak ona Ci wyrosła!

my_karen, jaki fajny rudziak 🙂 jak znosi głębokie śniegi z tą sierścią?

Dziewczyny, a ja mam pytanie... Czy ktoś z was nie szuka może dla siebie psa? Taką przyklejkę naładowaną energią? Brat mojej Toski szuka domu, którego nie będzie musiał już zmieniać. 11 miesięczny flat coated retriever, z papierami a podejrzewam że jeśli nie za darmo to za jakąś bardziej symboliczną kwotę.
Nie mam aktualnych zdjęć dzieciaka,nie wiem na co wyrasta ale przypomnę, na co docelowo powinien wyrosnąć młody flacik (zdjęcie zapożyczone)

Psiak jest do oddania ze względu na dziecko, które zaczęło reagować napadami astmatycznimi..
A psy mają cudowny charakter, bardzo ufne i łaknące kontaktu i pracy z człowiekiem, dla człowieka a przy tym są cholernie energiczne, zwinne i szybkie. Zdecydowanie pies pracujący, który powinien mieć zapewnione nie tyle wybieganie się co możliwość pracowania. Jest to aporter, więc mimo że nie znam go osobiście, to podejrzewam że najchętniej w tym właśnie się spełni.
k_cian, ona rosnie w zabojczym tempie, wlasnie wrociłam umordowana ze spaceru, jeszcze miesiąc i nie bedę w stanie miec dwoch psów na pasie bo juz dzis ledwo maszerowalam tak napierały, potem na przełaj przez łąkę, śnieg do kolan, Anuk skakać musiała jak zajac hihi

Trzymam kciuki by pies znalazł fajny dom! Pytałaś Aliny czy nie zna fajnego domu?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się