Właściciel koni z tego wątku zgodził się sprzedać źrebaka i 1,5 roczną klacz, czas jest tylko do środy, bo później wyjeżdża.
Nasza ukochana Metka je z przyjemnością weźmie do siebie ale potrzeba jest finansowa pomoc, bo ostatnie przyjęte do fundacji bidy mocno nadszarpnęły budżet "Naszej Szkapy." Cena tych młodych, zdrowych koni to 2000 zł + kasa na transport do gospodarstwa.
W ŻYCIU BYM CI SYNKA NIE SPRZEDAŁ!!! Hachi ... BO MASZ ZA MAŁĄ WIEDZĘ ... A jak widać konie nie są zaniedbane , mam nadzieję ,że podobne oszczerstwa nie będą miały miejsca ... teraz nagle wszystko ucichło ... dodałbym zdjęcia stajni ale po co... dziewczyny znały sytuacje ale zrobiły niepotrzebne awantury... dzięki wszystkim re-voltowiczom za ośmieszenie tego forum ... Szkoda że Bronka idzie do fundacjii ... ma niesamowite predyspozycje skokowe- łobuziara przeskakuje ogrodzenia 🙂 bursztynek też horsesport będzie ... oby ktoś dobry je wziął🙂🙂🙂 kury pozdrawiają🙂 oglądajcie telenowele🙂
Bo takie sprawy załatwia się między sobą, a nie rozdmuchuje się na forum. Dla mnie to takie prywatne pranie brudów między rozhisteryzowanymi nastolatkami, a obojętnym właścicielem.
Zreztą. Co ja się będę wtrącać. Nie mój cyrk nie moje malpy.
Averis i inni proszę powstrzymać się od komentarzy. Konie chcemy kupić, temat dotyczy zbiórki, jeśli w tym temacie nie macie nic do powiedzenia to radzę zachować milczenie. Komentarze tego typu bedą kasowane a uzytkownicy karani za offtopic.
oby zabrano te konie jak najszybciej ! Met masz ogromne serce trzymam kciuki, nie mam niestety żadnych oszczędności... ale sercem jestem z Wami. Wspaniali ludzie.
KAMILBRAT ty także dość już syfu narobiłeś! więc łaskawie zamilcz !
BĘDZIE MI ICH BRAKOWAŁO ... MAM NADZIEJĘ ,ŻE BĘDĘ MÓGŁ ICH ODWIEDZIĆ ... WIDZISZ ŻABA , JAKIE ZANIEDBANE??🙂🙂 HACHI TA STAJNIA PRZETRWAŁA ZIME STULECIA ... STAJNIA NAOKOŁO JEST ZABITA DESKAMI NA GÓRZE SA BLACHY SCHRONIENIE OD WIATRU I DESZCZU JEST CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ?? ZBIERAJCIE SZYBKO PIENIĄDZE BO MAM W RODZINIE BUNT ... NIE CHCA ICH SPRZEDAĆ;...