Co do stoisk to na pewno będzie Equishop i Amigo.. Co do samej imprezy to stajnie już stoją, rozprężalnia też jutro pewnie już koniury poprzyjeżdżają a ja mam na to wszytko praktycznie widok z okna 😁
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki inny dworzec PKP (poza głównym) jest w miarę blisko spodka? Ułomne dziecko 🤬 szuka i szuka a tego ni ma, wujek google nie pomaga, a na główny z Wrocławia nie ma połączenia 🙂 :kwiatek: 🤔
Colt, w Katowicach? zimno i śnieg sypie. ja osobiście już parę dni siedzę w domu, bo mnie choroba zmogła. a na Dworzec Główny w Katowicach są na 100% pociągi z Wrocławia 😉
Główny jest tak blisko ze mozesz isc z buta. a inne to tak troche daleko... Jest duzo polaczen...tylko w wyszukiwarce PKP nie ma "katowice głowny" tylko wpisujesz samo "katowice" 😉 przykladowo w sobote masz połączenia:6😲8,7😲8, 7:39 🙂
Pogoda pakudna śnieg sypie i mocno wieje wiatr....
Hej dziewczyny. Jak to jest z jutrem? Na stronie jest napisane, że o 16 dopiero są skoki ale czy wcześniej nie da się wejść i pooglądać co się dzieje? Zresztą czy są tam już rozstawione stoiska?
co do pogody i warunków na drogach powiem krótko od 15-18 samochodem będzie masakra (w centrum). dzisiaj dojechałam aż z jednego miejsca parkingowego na drugie 3 ulice dalej w ok 20 mniut... a korek na autostrada ciąąąąąąąąąąąąągnął się masakrycznie - dalsza jazda nie miała sensu (jechałam po 16.30, wrając ze szkoły po 15 korek już stoi)
Salto zupełnie się nie dziwię - nawet z czanek osobówką dziś ruszaliśmy 20 minut, z końmi też dzisiaj nie jadą do katowic, a czy dojadą jutro rano - dopiero się okaże ;/ niecale 10 km do domu pokonywalismy godzinę.... a niby dwupasmówka po drodze.
Ja też nie dojadę 🙁 Dostałam zakaz od rodziców 🙄 W Krakowie zamknęli już Zakopiankę, więc za tych, którzy będą próbowali dotrzeć do Katowic trzymam kciuki. I czekam na obszerną (foto)relację!
wybieram się w niedzielę 🙂 ale najpierw sprawdzę ile konie dojedzie do soboty 😉 może jedzie ktoś z warszawy albo łodzi i miałby wolne miejsce? mogę się dorzucić do paliwa 🙂 pociągi drogie 🙁
Cariotka ja też wyznaję tą zasadę ale warunki pogodowe przerosły możliwości wszlekich transportów od przyczepy po koniowóz. Uroki trzymania koni w górach 😕
pierwsze konie już w stajniach dotarły wczoraj. Ale ostatnie fragmenty przez katowice były tragiczne - dziś nie pada i drogi są lepsze, mróz tez jakby mniejszy
Życzę wszystkim powodzenia w dojeździe 🙂 Wie ktoś już może jakie bd stoiska? Na pewno Amigo, equishop... co jeszcze? w tamtym roku byłam zadowolona 🤣 Ps. A co do pociągów to nie wiem bo wczoraj mój brat odbierał kumpla z dworca bo odwołali pociągi ;(