Dostałam akredytacje [tum turururum ! 😅 ] w związku z czym na pewno będę. Będę śmigać autkiem z Gliwic więc gdyby ktoś chciał się zabrać [Nasturcja- Renata] to nie ma problemu 😉
Ja w tamtym roku raz kupiliśmy grupowy czy coś takiego... :P A na drugi dzień... na miejscu 🤣 Czy bilety są faktycznie do kupienia tylko do 25 listopada...? Szkoda że tak krótko 👿
Jeśli zobaczycie 5 dziewczyn w czarnych koszulkach z różowymi napisami i z różowymi pomponami w rękach podczas Adrenaliny- bądźcie pewne, że jedna z nich to ja. (Dokładnie ta z aparatem 😉).
Querido zostaje w domu,bo ostatnio coś sięnie spisuje,ale zabieram Kobyłkę i Dużego. Kobyłką jadę Barbórkę 😅 i U25,Duży ciśnie Małą Rundę 😉 Czyli od środy wieczorem powinniśmy być na miejscu 😉
i ja też prawie na pewno będę w sobotę, a mooooże udałoby mi się też w piątek dotrzeć, ale to zobaczę🙂 Biletu też jeszcze nie mam, a można w tym roku tak jak w poprzednim kupować je w Empiku?
Moje już zakupione na sobotę ^^ http://www.ticketpro.pl/jnp/gdzie-kupic-bilety/index.html <-- wybierzcie województwo...w tych punktach można kupić... ja kupiłam w kiosku RUCH 🏇 Przeczytałam że do 25 listopada można kupować bilety... 💃
czy ktoś jeszcze z Warszawy się wybiera? 🙂 mam dwa miejsca w aucie (teoretycznie trzy, ale nie ma sensu jest ściskać z tyłu we trójkę). ruszam z Warszawy 4.12 około godziny 17, wracam w niedzielę po zakończeniu, czyli pewnie ruszamy koło 19
zrzucamy się wszyscy na paliwo, więc im więcej osób, tym taniej (-:
[edit] nie pogardzę palaczami 😁 wtedy robilibyśmy mniej przystanków i jarali w aucie 👀 a jak złapią się niepalący to oczywiście powstrzymamy się od palenia w samochodzie.