Ja oczywiście też będę jak co roku, chociaż to śmiesznie powiedziane, bo dopiero 3 raz będzie. Ale tym razem chce się tam zjawić pod postacią wolontariusza, czy ktoś też może zamierza? 😀
Ja oczywiście też będę jak co roku, chociaż to śmiesznie powiedziane, bo dopiero 3 raz będzie. Ale tym razem chce się tam zjawić pod postacią wolontariusza, czy ktoś też może zamierza? 😀
Też myślałam aby zjawić się tam, jako wolontariusz w tym roku. Czy ktoś może ma już jakieś doświadczenia z wolontariatem na CSI.?
W tym roku w ramach finałów Adrenalina Cup w spodku będzie organizowany konkurs na najgłośniejszy doping w trakcie przejazdów zawodników . Zawodnicy będą z Polski, Czech i Słowacji.
Ja też oczywiście będę jak w 09 i 08 na wszystkie 4 dni 😉 Moja znajoma była wolontariuszka w poprzednim roku jakbyś chciała coś wiedzieć to się jej zapytam pisz do mnie na gg 😉
Aaaa....jak ktoś chce przyjechać na kilka dni...i nie ma gdzie się podziać....to mogę przekimać kilka osób.....ale do Katowic mam około 60 km - ale będę jeździła 🏇
Ja byłam wolontariuszką w zeszłym roku i dwa lata temu narzekać nie mogę bo trafiła nam się niezła fucha a mianowicie w pierwszej edycji przydzielona byłam do wręczania pucharów i wprowadzania zwycięzców poszczególnych zwycięzców i obsługa VIP-ów a w minionym roku jako weteran znowu to samo zadanie 😉 wiec pewnie i w tym roku historia się powtórzy 🤣
[quote author=Ktoś link=topic=30880.msg726715#msg726715 date=1286207805] ElMadziarra,wendetta, , no nie wykluczam...znajoma bardzo chce jechać,a ja jeszcze nie wiem.... [/quote]
hanoverka nie uprawiaj partyzanki i nie podbieraj Spodkowi ktosiny taki niecnymi metodami 😀 😜
Ktoś przyjeżdżaj, przyjeżdżaj 🏇 Choć szczerze mówiąc ja też nigdzie nie umiem znaleźć propozycji na ten rok, tylko sam formularz 👀
A właśnie, że będę stosować niecne metody 🏇 Ktosina chodź, chodź u nas jest fajnie! Spodek jest nudny i będą kiepskie nagrody 😁 Poza tym do Wrocławia ma bliżej 😀
ElMadziarra Ty tez przyjezdzaj, będzie wilk syty i owca cała 🙂
[quote author=Ktoś link=topic=30880.msg727118#msg727118 date=1286223199] hanoverka, ale nam do Spodka łatwiej dojechać 😉 poza tym,ja nigdzie nie jadę,nie mam kasy 😉 [/quote]
no to dup*, po tych fotach z konkursu bingo miałam chęć zobaczyć na żywo wasze podskoki 😉