wiecie co? ja to się osobiście cieszę, że nie fatygowałam się żeby wpaść z UK do PL na CSI 😂
Ja tak sobie myślę, przecież nie każdy czyta przed wyjazdem Świat Koni. Ciekawe co powiedzą ludzie, którzy przejechali setki kilometrów, nic nie wiedząc, że odwołane... Zobaczymy dzisiaj jakie będą komentarze.
Poniżej przedstawiamy aktualny program na sobotę: 10.30 PONY 12.00 Silesia Cup 14.30 Karolinka / Barbórka Cup I nawrót 16.00 Pokazy ujeżdżeniowe 16.30 Karolinka / Barbórka Cup II nawrót 17.30 PONY 18.00 ADRENALINA CUP 19.00 Pokaz zaprzęgu koni fryzyjskich
z tego co słyszałam podłoże miało być w poniedziałek i od poniedziałku się suszyć. niestety dojechało dopiero w czwartek i stąd taka porażka. byłam wczoraj jakieś 5h i jedyne co było ciekawe to trening, piaffy Otello robione w ręku robiły spore wrażenie 😜
wie ktos jak z biletami na jutro? i jak z programem? bo rozwazam, czy by sienie przejechac - mialam byc w warszawie, wiec sie tym nie interesowalam, ale jako ze sie pochorowalam i do wawy bym nie dala rady jechac to moze bym sie machnela do Katowic, w koncu to tylko 100km 🙂
kto będzie jutro albo dzisiaj się wybierał? ja się poddałam i miałabym do kogoś ogromną prośbę :kwiatek: chciałoby się komuś odebrać moją akredytację? 😉
Fatamorgana wysłałabyś mi pocztą na mój koszt? 😀 a jakbyś miała problemy z odbiorem to wyślę Ci w PW mój nr telefonu, puścisz mi sygnał, a ja zadzwonię 😉
Identyfikatory były w zeszłym roku, w tym roku fotografowie raczej ich nie dostają. A jeśli chcesz zejść na poziom parkuru, to zakładasz odblaskową kamizelkę, tak samo rok temu.
żółte kamizelki? 🤔 o ku... to żenada. a liczyłam na identyfikator, bo mam już małą kolekjcę akredytacji w domu i chciałabym mieć mimo wszystko i tę z Katowic 😀 ale jak są opaski to dupson.
a to nie byli techniczni? w ogóle zaraz, co raz różnica, jak można postawić kogoś tam w żółtej kamizelce? ja pierniczę, tylko raz mnie w taką ubrali jak byłam na stadionie narodowym zobaczyć progress i w życiu nie pokazałabym się w takiej iluśset ludziom 🤔 nigdzie takich nie ma na zawodach halowych to po co oni dają...
różne wersje podża słyszałęm - jedną z nich było to, że ciężarówki nie dały rady wjechać przez śnieg. na trybunach pustawo wczoraj. dzisiaj też - ciekawe co się stało z 3 tysiącami sprzedanyc h biletów. Podłoże nawet dla szybkościowców zbyt grząskie. konie się ślizgały jak w reiningu 🙁((. impreza wieczorna marna. Sądzę, że dziś może będzie ciut lepiej, ale w przyszłym roku imprezie nie wróżę powodzenia.
Jadę jutro i się zastanawiam czy w ogóle będzie coś podnoszącego adrenalinę bardziej niż skoki kucyków. 🤔wirek: Z tego co czytam i porównuję z imprezą organizowaną 2 lata temu to jakaś kicha jest w tym roku... 🤔
ciekawe czy na prawde bylo to zwiazane z transportem czy z proba zmniejszenia ilosci gwiazdek ( mniej gwaizdek=mniej kasy do wyplacenia dla zawodnikow w konkursach) 😎